-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
kukinyo #4335 üzenetére
Sajnos nem ment fel. Megtalálta a frissítést, kérte az újraindítást, elkezdte telepíteni, de kiírta, hogy hiba (fekvő robot, piros felkiáltójellel a hasán) és újraindult.
Mi lehet a gond? Eleve miért nem találja meg a 213-mast online? Létezhet, hogy valamiben más a telefon, mint a többi?
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
A telefonomon még a 212-es szoftver van, sose volt rootolva. Leszedtem a nemrég linkelt 213-ast, ami egy .rar fájl, és ezek a fájlok vannak benne: system.ext4.win, boot.emmc.win, boot.mmc.win.md5, system.info (ez utóbbi 0 bájt méretű).
Hova kell ezeket másolni, hogy a telefon kézi frissítéssel megtalálja? Próbáltam a .rar-t az SD kártya gyökerébe, nem találta, utána kicsomagoltam a fájlokat a gyökérbe, úgy se találta.
-
Franklin
addikt
Ki lehet próbálni megvétel után rögtön még a vevőszolgálati pultnál. A dobozt úgyis fel kell bontani a garipapír miatt.
Én már több ilyen telefont is vettem ismerősöknek és mindegyiket ki is próbáltam rögtön. Sose sürgettek, mindig megvárták a vevőszolgálatosok, amíg megnéztem.
Esetleg egy képet tölthetnél fel, amin látszik ez a zöldes árnyalat.
-
-
Franklin
addikt
Az enyémen 212-es szoftver van, de nem jelzi, hogy lenne újabb.
Hogy lehetne felrakni a 213-mast?
-
Franklin
addikt
válasz
Czvitkovics #1455 üzenetére
Android 4.3 verzió óta nem lehet közvetlenül az SD kártyára telepíteni az appokat. Ez nem a telefon hibája, a többi telefonnál is ilyen.
-
Franklin
addikt
212-es verzió van a telefonomon és nem jelzi, hogy lenne újabb, hogy tudnám feltenni a 213-mast? Fent van valahol neten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest