Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
delfin1
csendes tag
Legalább 5x kivettem az aksit, hátha segít, de idáig nem volt hatásos. Kivettem most újra, és most úgy néz ki, hogy megjavult. Remélem sokáig így is marad!
Köszönöm az ötleteket! -
delfin1
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak ezzel a problémával: tegnap még össze tudtam kötni a telefont a számítógépemmel usb kábellel, de ma már nem ismeri fel a számítógép, akármit is próbáltam. Nem állítottam át semmit a telefonon! Előre is köszönöm!
A vezeték nélküli és egyéb hálózatok menüben nem aktív az usb internet lehetőség, nem tudom bekapcsolni, nem csinál semmit. A megosztás és hord.csatl.pont-ban is inaktív az usb megosztás, nem lehet bekapcsolni. Újra indítottam a gépet, a vezetéket igazítottam, hátha érintkezési baja van, de semmi nem segített.
-
delfin1
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak ezzel a problémával: tegnap még össze tudtam kötni a telefont a számítógépemmel usb kábellel, de ma már nem ismeri fel a számítógép, akármit is próbáltam. Nem állítottam át semmit a telefonon! Előre is köszönöm!
-
delfin1
csendes tag
Olyan gondom lenne, hogy a telefonról nem tudok bluetooth-al képet átküldeni PC-re,pedig a telefon felismerte a számítógép nevét, a számítógép is megtalálta a telefont, de ezt írja ki a tulajdonságoknál:Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez.Az eszköz illesztőprogramjának megkereséséhez kattintson a Frissítés gombra.
Frissítettem,de nem talált hozzá szoftvert a neten.
Tudna valaki segíteni? /elnézést, ha már erről szó volt, nem néztem teljesen végig a fórumot!/
Előre is köszönöm! -
delfin1
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, majd próbálkozom!
-
delfin1
csendes tag
Én szeretnék olyan GPS-t felrakni amihez nem kell internet, de azt olvastam, hogy az android 4-eshez csak valami bonyolult műveletekkel lehet feltenni. Én műszaki dolgokhoz eléggé béna vagyok, tudna valaki segíteni, hogy melyik fajtát lehetne egyszerűen feltenni, de mégis mindent tudjon?! Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest