-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
kukinyo #4298 üzenetére
cipősszekrény + ruhafogas szerelés projekt miatt nem volt rá időm, most meg már fáradt vagyok
Majd holnap talán...
ami a SuperSU-t illeti - nos, nem hiszem, hogy menni fogmár próbáltam így is, úgy is. se play-ről, se twrp alól zip-ből sem sikerült felrakni. utóbbi estén azt irja, hogy telepités ok, mégsem jelenik meg a programok között.
213-as rom engem is érdekelne! gyorsan leszedném én is. mindig jó egy backup -
ClayMore
aktív tag
Tudja vki h mennyivel tud írni sd kártyára a teló?
Csak h ne vegyek fölöslegesen class 10-es kártyát pl.
-
kukinyo
addikt
Nincs meg valakinek a 213-as original szoftver. Szeretnék csinálni egy recovery-ből telepíthető zip-et. Amit azután könnyedén lehet szerkeszteni saját szájíz szerint. A 208-as meg van, de ha ebbe belenyúlok nagy valószínűséggel nem kapja meg a gyári frissítést.
-
tpeter77
addikt
sajnos nem tudtam felrakni recovery alól, hibaüzenetet dobott
"Installation aborted" - ez volt az üzenet.A képen lévő program micsoda? Ha jól tippelem, az iRoot hozadéka, valamint a Kinguser és a SuperCleaner is akkor mászhatott fel a telóra.
Ezek törölhetők, vagy elég letiltani, netán szgépre csatlakozáskor újra felmásznak? idegesít, hogy a képernyő jobb oldalának a szélén középen ott egy zöld kör ikon ami a supercleaner baromsága. Nem tudom ha letiltom/törlöm okoz-e gondot. -
tpeter77
addikt
SuperSU indításánál mindig ezt az üzenetet kapom, de akár melyikre nyomok rá, nem indul el a progi.
Én csinálok rosszul valamit, vagy nem kompatibilis ez a SuperSU a telefonal? Esetleg mi mást használjak ehelyett? -
agy73p
senior tag
Szeretném laptopra kötni, hogy internetet szolgáltasson USB vagy WIFI-n keresztül.
Azt meg lehet tenni vele? Wifi Hotspot megosztás a megoldás? Én ilyen még nem csináltam....Közben, úgy nézem, hogy menni fog :-) De ha vki tud valami okos dolgot erről, az ossza meg velem, hogy nehogy vmibe belefussak. KÖszi
-
tpeter77
addikt
Növekvő hangerejű ébresztést hogy lehet beállitani?
a gravityboxban a csengetésre be tudtam ezt állitani de az ébresztést még nem sikerült megoldanom. -
kukinyo
addikt
válasz
Sanchez638 #4270 üzenetére
Szia!
Ez nem az a topik. Talán itt.
Egyébként ha nem megfelelő használat miatt ment tönkre bármilyen műszaki cucc, sehol nem cserélik, javítják gariba. -
Sanchez638
addikt
Szép napot, van egy Lark ultimate 8i leborult a gépem tetjéről az asztalra(ez kb 40cm) és úgy berepedt a képernyő ahogy illik. Garival cseréli a tesco? Vagy hogyan tovább lehetne?
-
tpeter77
addikt
GravityBox indulásakor hibaüzenetet kapok
"A gravitybox keretrendszer nem válaszol. Kilépés."
Találkoztatok már ezzel a hibával?
elvileg a root okés az iRoot szerint... -
65 ati
csendes tag
Ati válasza CPT.Pirk 4103-ra
Sötét kijelzö miatt visszakaptam a pénzt,mivel alkatrész hiány miatt a készülék nem javitható.
-
tpeter77
addikt
azért érdekes a dolog, mert először csináltam a rootolást ahogy itt le van irva (mobileuncle+iroot+), felment a supersu, a superuser, root explorer és a gravitybox.
aztán vmiért elfelejtette hogy rootolva lett. pedig nem állítottam csak csengőhangot, hangerőt meg az értesítést, hogy villogjanak a gombok, plusz h hangerővel fel lehessen ébreszteni a telót.most azon voltam, h újra felmásolom root explorerrel a letörölt googlekeresőt és megpróbálnám teljesen újra rátenni a 213 romot, hátha segítene a töltésidőn vagy akku lemerülésen, de elakadtam.
cdromot választva látom a mappát amit irsz, de nem segit. majd máskor rászánok több időt, most nincs lehetőségem vele foglalkozni
-
jjohn
aktív tag
Úgylátom lehagyta ezt UniversalAdbDriverSetup6.msi ez megy fel először utánna AdbDriverInstaller.exe megnézi minden okés-e. Nekem is ígyvolt a CDC-t kiírta de semmi gondom nem volt vele. Flashtools-al lementettem mindent ebben a felállásban. Az eszközkezelőben lecseréltem az inf fájlokat amit letöltöttem és neked is írtam. Remélem segítettem.
-
tpeter77
addikt
-
jjohn
aktív tag
válasz
tpeter77 #4253 üzenetére
Szia.
ADB driver link [link] Dugd fel a telót csak úgy natúrban a gépre. Az eszközkezekőben keress ismeretlen eszközt, pl medionost vagy mást és frissítsd a driverét a letöltöttre. Vagy megpróbálhatod hogy ha feldugod a pc-re, a választható usb opcióknál ott lesz a beépített cd-rom, abban vannak a saját driverek ezeket telepítsd. Valszleg jó lesz a root utánna. -
tpeter77
addikt
3.5 órás töltés nem túl sok?
Tegnap este lemerült a teló és ennyi idő kellett neki, hogy feltöltsön. Gyári 1A-s töltőt használom és a 213 rom van rajta.
Azt is megfigyeltem, hogy 20% alatt igen gyorsan lemerül, 10% alatti akksijelzés esetén böngésző használva néhány mp-enként csökken a kijelzett akksi % értéke.
Kifogtam egy hibás akksit?mégvalami.
szükségem lenne egy APK-ra a data könyvtárból.
com.google.android.google.quicksearchbox .apk -ez a neve (google kereső sáv, visszatenném a telóra, mielőtt szervízbe adom)
213-as romból vki fel tudná rakni egy tárhelyre, hogy letölthessem? Root Explorer progival kimásolható a fájl.csak akadt egy kis gondom, az, hogy a teló elfelejtette, hogy korábban már rootoltam.
az iRoot zöld ROOT gombjára kattintva kiirja, hogy Root failed. Usb hibakeresés be van pipálva, gőzöm nincs mi ez. -
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Én 22k-ért fogtam ki a kiállítási példányt. Elengedtek az árból elég sokat. A hátlapja kicsit karcos és a fólia is karcos. Mondtam nekik h hát a kijelző karcos, de árengedménnyel elviszem az utolsót a boltból.
Nem esett le nekik, hogy az csak a fóliaElégedett vagyok. A kamera az egyetlen ami lehetne jobb talán, de ennyiért rendben van. A nagyon fényes felületek kicsit kiégnek. Az árnyékos sötét helyeken meg nem dolgozik túl jól. Ideális körülmények közelében ellenben nagyon jó. HDR-ben nagyon nem jól viseli a bemozgást. Szinte lehetetlen jó képet csinálni HDR-rel kézben tartva (telóhoz nem fogsz állványt venni).
Minden más OK. SIM-kártyával küzdök kicsit, de sztem az user error. Mini SIM-em van és sehogy sem jó.
Tud vele segíteni valaki?
-
VenonX
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna próbálni az új cm 12 romot a telefonon de egyből már egy hibát dob fel:
"Can't install this package on top of incompatible data. Please try another package or run a factory reset"Nem tudnátok segíteni
?
Persze ha kell akkor még több infót írok hogy hol van a hiba.Válaszokat előre is köszi !
-
jjohn
aktív tag
válasz
Laccoss #4199 üzenetére
Kvasirnak
Bocs folytatnám az érvelést csak elment a netem.
A játékok, videók szépen futnak.
Fényképezni jól lehet vele sok beáálítási lehetőség ISO, éjszakai, vaku stb, hameg profi képet akarsz akkor fényképezőgép a megoldás.
Videó felvétel HD.
GPS nagyon jól működik.
Testre szabható, könnyen rootolható.
Átparticionálás megoldható könnyen.
Ha lesz jobb CM akkor azt is lekezeli.
Hirtelen ezt tudnám felsorolni, de van még előnye, ahogy megjelent én már akkor kedveltem és jónak találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest