Hirdetés
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz szentes_b #351 üzenetére
Most ez lehet, hogy nagyon noob lesz, de végigolvasva a témát felmerült bennem két kérdés *csak hogy valamit sikerült-e kihámoznom az egészből :
-azt írtátok, hogy zárt a BL: akkor hogyan hagyja(ná) custom romok felrakását? (vagy ilyenkor marad a gyári kernel egyértelműen, mert az cserélhetetlen a jelen esetben, amíg a forrása ismeretlen?; a driverek lecserélése nem problémás ugyanilyen módon más romokban?) *illetve hogy hagyta magára felkúszni a p89 mini romot?
-ha jól értettem, akkor ezen a fura x86 inteles megoldásban lehetetlen fixen cwm-et rakni a gépre és mindig csak a tethered megoldás működhet?
Némi értetlenséget sikerült ebbe belezsúfolnom azt hiszem Sőt teljes káosz uralkodik a fejemben.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz szentes_b #354 üzenetére
"Ha minden fenti lépést végrehajtasz, akkor egy teljesen müdödő (WIFI, hang, kamera, töltés, minden) tabletet kapsz, ami a partíció mérettől eltekintve 100%-ban megegyezik a gyári FW-el."
Tehát akkor ha jól értem nincs root rajta hanem gyári FW -t kapok nagyobb tárhellyel ,igy akkor ha feltoltam a módosított fw-t akkor utólag rootolni kell és úgy lehet megcsinálni az sd kártyára telepítést .? Bocs ha enyire értetlen vagyok Ezt azért írom mert nekem még mindig a full gyári fw van rajta no root ,továbbá a másik kérdésem hogy a hangerőn nem tudnátok növelni egy kicsit ? Na meg a Wifi lecsatlakozás alvó módban
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz szentes_b #351 üzenetére
Tehát ha jól olvasom még nem teljesen kész a rom a wifi miatt ,továbbá az a kérdésem hogy rootolt romot kapunk ezáltal ? értem ezalatt hogy sd kártyára telepítés is benne van ? Még kíváncsi lennék egy akksi üzemidőre majd ,ha ezzel is minden rendben van én rakom is felfele ha elkészült teljesen Egyébként szerintem ezt még a szlovákok sem tudták megoldani amit ti ,hálás köszönet érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest