Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz RoundRobin #716 üzenetére
Kész ,e miatt jött a sok hiba .Ha soma nem segített volna sehol nem tartanék ,külön köszönet neki .Az usb-vel való tapasztalatot hamarosan leírom ,a lényeg hogy a flasnél az on demand flash mód bepipálása megoldotta az usb hibákat
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz RoundRobin #716 üzenetére
Máris nézem
-
INMOTEP
őstag
Nos próbáljuk felrakni az új fw-t de elakadtunk , a flas tool usb hibával elszáll ,állandóan arra panaszkodik hogy az usb port az nem 2.0 hanem régebbi és lassú kapcsolat miatt bontja .Másik furcsaság vagy nem hogy amikor elindítom a flash-t ,egy idő múltán nyit egy újabb kapcsolatot .Nemtudom hogy igykell e neki lenni
A Pc-m egy 4 magos amd asztali pc Windows 7 32 bit ,USB 2.0 ,biosban bekapcsolva minden .ABD Driver többször újra telepítve több féle módszerrel .Próbáltuk minden usb portot lefoglalni és úgy flashelni,lemértük az usb portok sebességét .3 db port a 4 ből 9600 körül másolt filmet pendrive-ra .Annyit hozzáteszek hogy nekem nincs elöl usb port csak hátul 4 , ki lett próbálva minden porton külön külön.Úgyis hogy csak az egér és a talbet volt rákötve ,de állandóan azzal jön hogy rakjam gyorsabb 2.0 usb portra ...Ráadásul ahogy nézzük a félbehagyott flash miatt ami bejön droid boot az nem elég ahhoz, hogy a driver teljesen feltelepüljön .Mit lehet ezzel tenni hogy 2.0 ként kezelje ? Az az abd driver van fent amit drive-ra feltöltöttetek ,várom az ötleteket
-
INMOTEP
őstag
válasz _Soma77_ #483 üzenetére
Én tegnap este feladtam mert már fáradt voltam , de nem szeretnék valami nagyobb hibát elkövetni mert látom pár embernek nemjött össze a dolog valami miatt .Úgy ahogy másnál is nekem is can t open / external_sdmmcblk0boot0.img : no such file or directory. -at dobott ki .....lenne esetleg egy vállalkozó szellemű aki már megcsinálta és leírná lépésről lépésre mit hogy kell ? Skype vagy facebook-on csak addig amíg túl vagyok rajta
-
INMOTEP
őstag
válasz _Soma77_ #434 üzenetére
Probálom lementeni a gyári sw-t ,total commanderből .A kérdésem az hogy az ADB Pluginban ezeket a parancsokat amiket megkel adni azt kézzel kell bepötyögni vagy van mód a bemásolására ? mert hiába jelölöm ki és illesztem be csak egy "U -t ir be e helyett mount /external_sd .Ha ezen túl vagyok a többi már mennifog szerintem
-
INMOTEP
őstag
válasz szentes_b #354 üzenetére
"Ha minden fenti lépést végrehajtasz, akkor egy teljesen müdödő (WIFI, hang, kamera, töltés, minden) tabletet kapsz, ami a partíció mérettől eltekintve 100%-ban megegyezik a gyári FW-el."
Tehát akkor ha jól értem nincs root rajta hanem gyári FW -t kapok nagyobb tárhellyel ,igy akkor ha feltoltam a módosított fw-t akkor utólag rootolni kell és úgy lehet megcsinálni az sd kártyára telepítést .? Bocs ha enyire értetlen vagyok Ezt azért írom mert nekem még mindig a full gyári fw van rajta no root ,továbbá a másik kérdésem hogy a hangerőn nem tudnátok növelni egy kicsit ? Na meg a Wifi lecsatlakozás alvó módban
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz szentes_b #351 üzenetére
Tehát ha jól olvasom még nem teljesen kész a rom a wifi miatt ,továbbá az a kérdésem hogy rootolt romot kapunk ezáltal ? értem ezalatt hogy sd kártyára telepítés is benne van ? Még kíváncsi lennék egy akksi üzemidőre majd ,ha ezzel is minden rendben van én rakom is felfele ha elkészült teljesen Egyébként szerintem ezt még a szlovákok sem tudták megoldani amit ti ,hálás köszönet érte
-
INMOTEP
őstag
válasz Orionhilles #44 üzenetére
Szépen fordít [link] Amint beilleszted a forditani kivánt szöveget ,már le is van fordítva
-
INMOTEP
őstag
válasz Orionhilles #1 üzenetére
Várom az ötleteket énis
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest