Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
nah túl hamar kérdeztem, google-lel kellett volna kezdenem... problem solved
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
érdekes dolog jött elő... felraktam a gravityboxot, de nem működik... a gyári szoftveren kifogástalanul ment...
elindítom, erre kiírja: "várakozás a gravitybox keretrendszer válaszára." pár mp-ig gondolkodik, aztán ezt írja ki: "gravitybox keretrendszer nem válaszol. kilépés."vki találkozott már ezzel akár másik eszközön is?
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
balika011
senior tag
#473-ban írtam.
A /sdcard részt, cseréld arra ahol van elég helyed. Ez olyan 3-4GB.
Ha külső sd-re mented, akkor adb-vel rootként:dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/config of=/external_sd/config.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/factory of=/external_sd/factory.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/logs of=/external_sd/logs.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/misc of=/external_sd/misc.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/panic of=/external_sd/panic.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/reserved of=/external_sd/reserved.img
dd if=/dev/block/platform/intel/by-label/system of=/external_sd/system.imgA hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
RoundRobin
aktív tag
válasz _Soma77_ #589 üzenetére
Értem és ezt vallom én is, csak felületesen olvastam és abban a hitben voltam, hogy ugyanazt a p89 mini ROM-mal kisérleteztetek, amit én is letöltöttem. Ezért is örültem (a VPN szempontjából fölöslegesen), amikor bejelentettétek, hogy az ifwi.img cseréjével helyreállt a töltés és a Wifi hiba.
Mindegy, egy működésképtelen tabletnél még egy kitkat-os is jobb.Akinek flash gondja van (USB logó a képernyőn), annak az alábbiakat tudom javasolni:
1. Régi laptopot, 1.1-es USB portokat felejtse el. 40-szeres az elvi sebességkülönbség az 1.1 és a 2.0 USB között! Ez itt igenis számít! Én spec ezért szivtam, mert egy p3-as laptop kövületet használok flashelésre és azon csak 1.1-es port van. A fene se gondolta volna, hogy maholnap száloptika kell egy nyomorult tab felflash-eléséhez. :
2. A gép gyári kábelével kisérletezzen, mert a használt kábelek lehet, hogy már megkoptak (csatlakozó) amit kapott az viszont jelenleg még elég újnak számít és elég patentül illeszkedik.
3. Az intel driver telepitésénél a következőkre kell figyelni:A TAB NE LEGYEN csatlakoztatva a géphez és amikor a driver települt, akkor a végén feljön egy ablax, abban le van irva mit kell tenni. Ime:
a: Bekapcsolt állapotban csatlakoztatni a TAB-ot.
b: Kikapcsolni a TABOT.
c: Bekapcsolni a TABOT.Valszleg igy lövi be a port, vagy a kommunikáció sebességét a driver.
Igy vélhetően nem jön majd sleep error sem.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
_Soma77_
tag
1) TC > Meghajókat lenyitod > Hálózat > ADB (zöld droiddal) > Saját Eszköz (ID) (még van Connect to device és Options)
Ha saját eszköz nem látszik, akkor még nem jó az ADB. -- Fontos: TAB fejlesztői módban kell legyen, USB debug engedélyezve kell legyen. Töltsd le Play-ből az "ADB Toggle" APK-t, az is segít kideríteni, mi lehet a gond.
2) Driver-eket link-eltem korábban, azokkal biztosan jó lesz.
De itt is egy másik forrás [link]3) OK
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz _Soma77_ #574 üzenetére
1) Nem tudom, hogy működik-e. Az ADB-t megnyitva TC-ben két opciót látok "Connect to Device" ilyenkor Device IP-t kér, de nem tudom mit kellene beírnom. Az USB hibakeresést engedélyeztem, ADB plugin feltelepítve.
2) Gondolom ezt csak a rendes ADB programmal tudom megnézni már töltöm, de még kell neki egy negyed óra.
3) Nem tudom pontosan mit értesz észrevételen, de látja a device ID-t a "provision" fülnél "in fastboot state".
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
_Soma77_
tag
válasz RoundRobin #585 üzenetére
az Op3n Dott 4.4.2 KitKatt alapú, ezért vettük a teclast 89P mini AOSP_4.4.2 romját alapul. Lehet találni fenn 4.2.2 jelly alapú rom-okat is, de ott nagyon sokat kell bobizni a low-level driverekkel, hogy elinduljon a vas (meg kernel nélkül nem is biztos, hogy mindent meg lehet oldani) sajnos egyik klón sem 100%-ban egyezik meg a másikkal hw config szempontjából. (külsőre lehet, de a perifériák nem)
dmesg-t nyomjál a tabon, tedd ki file-ba, és nézegesd! (írtam erről korábban) sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
válasz _Soma77_ #583 üzenetére
Igen, pontosan erre. A te linkedről töltöttem le. Google drive.
Csak azt nem tudom, hogy miért 4.4.2-t ir ki verziószámnak?
Nekem pont a 4.2.2 kellett volna, mert VPN-re használom és a VPN-nek alárugott a google a kitkat-ban. Ezért is akartam a rom cserét, a kis DATA partició engem nem nagyon zavart, bár hogy most több, természetesen jobb is. Köszi mégeccer Neked is és Kollégádnak is..Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
balika011
senior tag
válasz RoundRobin #582 üzenetére
Hangerő le + power hosszan...
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
_Soma77_
tag
válasz RoundRobin #582 üzenetére
gratula! erre a strandpapucsosra gondolsz? [link] >> mert akkor ez taclast P89 mini.
csináld meg a bootoader kinyitós részt, és készen is vagy! Gratula!
[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
válasz _Soma77_ #578 üzenetére
Na, én is visszahoztam az USB-s 'halálból' a tabot, pedig nekem már pirosan villogott a logó.
Most már csak azt kell kideritenem, hogy melyik rom van rajta, mert oroszul jelentkezett be, strandpapucsos háttérképpel és a töltéskijelzés szerint az akku 0 %-on áll. Képernyőfotó gomb sincs.. (pedig ez utóbbira baromi nagy szükség lett volna.)Köszönet az eddigiekért.
P.s: Azt azért elárulhattátok volna, hogy nincs MBR, csak GPT van.
Még vmi. poénnak: A tethered CWM-ben van parted.
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
_Soma77_
tag
wifi, töltés jelzés, front oldali kamera, hang, és még ki tudja mi, ez mind-mind azért van, mert nem ugyan az a vas (teclast vs dott). Hogy neked hogy volt wifi-d, azt nem tudom, de valamelyik rom-nál kísérleteztünk a driver-ekkel, és nekünk is lett wifi, csak nem adott IP cimet never mind.
-
_Soma77_
tag
azt nem tudom, mi fog történni, de itt már sokan megcsinálták.... a mai napon sok észrevételt kaptunk, ezért a mai nap eseményeit mindenképpen érdemes átolvasni, de inkább a #351-es hsz-től.
mielőtt nekiállsz, az alábbiakat én megnézném:
1) ADB shell (mindegy hogy Total Commander, vagy cmd.exe-n keresztül jutok oda) megy-e
2) ADB devices kiírja-e az eszközöm ID-ját, vagy sem (ezt azért erdemes megnézni, mert CWM-ben a tab-on lesz ADB, de ha driver hibád van, a win nem fogja látni. - ha normál üzemben nem tudsz ADB-zni, akkor USB-debug mód be van állítva? stb.)
3) Flash tool észre veszi-e a tabot? (korábban írtam róla, hogy kell leellenőrizni)Ha ezek futnak, baj nem lehet. (egyébként sem )
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz _Soma77_ #549 üzenetére
Érdekes a helyzet. Nálam sem mentette le a két fájlt, amit a többieknek sem. Valamint a system mentése sem lett jó, valami 27MB lett. Szintén megállt a flash is 61%-nál.
Azonban az xml szerkesztés után teljesen jól felment és a te általad megosztott system és egyéb fájlokkal, még mindig úgy néz ki, hogy tökéletes.
Viszont nálam a teclast rommal is volt wifi, viszont töltés jelzés és hang nem.Gyári romról van cwm mentésem, ha valakinek kell. Igaz már kicsit belakott, de egy factory reset után jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
Soma!
Ha a belakott romról készítek cwm backupot, és lefuttatnám az egész folyamatot még egyszer, utána a cwm mentést vissza tudnám rakni attól függetlenül, hogy más volt a kiinduló állapot? (mmint most jó a tárhely kiosztás, ebből csinálnék esetleg egy tutorial videót a teljesen kezdők számára, ha lesz időm, mintha most kezdeném elölről...)
Nem ígérek semmi biztosat, de lehet bepróbálkozok vele, hátha nem teszem tönkre...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz _Soma77_ #563 üzenetére
Tehát teljesen kezdőként használjam így, vagy adjam el...? (Egyébként nem tudom, minek kéne történnie, a drivert feltettem másik gépre (win764 bit), rádugtam a tabot beléptem a "recovery" menübe, és "fastboot cmd waiting" felirat van alul. A driver telepítésnél "cloverview" és "android" telepítésre sikertelent ír a w032ci és az Intel ADB Interface, viszont használatra kész.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #566 üzenetére
szerkesztettem azóta, bocsi. gyorsabb voltál nálam
-
dome.no1
tag
_Soma77_ és szentes_b
Köszönöm szépen a munkátokat.
Az átszabáson túl vagyok, visszatettem a saját mentést is.
Csatlakoznám néhány előttem szólóhoz egy pár észrevétellel.
A mentés nekem se sikerült teljesen, de az általad linkelt saját mentéseddel megoldódott minden.
A flash nálam is megállt, de az xml módosításával szépen lefutott, bár 85 %-nál elgondolkozott úgy két percet. -
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #562 üzenetére
az azt jelenti, hogy az utolsó lépések kimaradtak. Akkor CWM, ADB-shell majd:
ha a /systemet felformáztad, rendszert kicsomagoltad, akkor ezt nem kell....(különben DE!)
- A launcher-rel belépünk CWM-be
- CWM-ből leformázzuk a /system particiót (Mounts and Storage -> format /system)
- ADB Shell-t indítunk, majd onnan:
mount /external_sd
mount /system
tar xzvf /external_sd/system.tar.gz..csak ezt:
echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot0/force_ro
echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot1/force_ro
dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1itt írod felül a firmware-t, ami a megfelelő hw eszközökért felelős...(ifwi lecsereélse kézzel, többször írtam korábban)
reboot, aztán hadd szóljon! Factory Resetet most ne csinálj!
------------
Az első alkalommal sem csináltad meg ezeket a lépéseket?
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz Thor Steinar #558 üzenetére
Szerintem nem végeztél... folytasd a cwm-mel és az adb-vel
szerk: mondtam hogy nem végeztél, a flash csak az nehezebbik fele
a leírásban kövesd a flash utáni teendőket...
[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #558 üzenetére
igen, ez így rendben! gratula! Nem tudom mit értesz az alatt, hogy lesz-e wifi.
Wifi-t be tudod kapcsolni? Hálózatokat látja a tab? Töltés visszajelezés ok? akkor minden ok, kell hogy legyen. -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Abszolút kezdőként felmerült néhány kérdésem, (ki)nevetni szabad, de mellette segítsetek is... Már a rootnál elakadtam kissé. Mentségemre szólva kb. 1 éve használok okostelefont, és eddig semmi okom nem volt rá, hogy változtassak a gyári FW-en. Most viszont bosszant ez a kicsire szabott tárhely, és örülnék, ha megfelelően tudnám használni a tabot.Nos a kérdés: Egyrészt nem tudom van-e 8.1 driver hozzá, vagy kell-e egyáltalán. Egy leírást találtam, de itt sem egyértelmű számomra, hogy mi a tablet főkönyvtára. Az intézővel megnyitva simán a belső tároló gyökérbe kellene tennem? Vagy az android mappán belül? A TC-ben feltettem az ADB plugint, de ott meg nem látja az eszközt, port számot kér a csatlakoztatásnál, ill. a "settings" menüjét érem el.
Köszi előre is!"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #553 üzenetére
no, ez szuper!!! Akkor próbáld meg újra, szerintem össze fog jönni! a
a /system kitömörítés és a firmware felülírás után esetleg hagyd el a Factory reset lépést (/Data és /cache törlése) nézzük meg, úgy elindul-e.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz _Soma77_ #544 üzenetére
Amúgy a linkeltben is rosszul van 2 parancs, van az of után egy space.
"dd if=/dev/block/mmcblk0boot0 of =/external_sd/mmcblk0boot0.img
dd if=/dev/block/mmcblk0boot1 of =/external_sd/mmcblk0boot1.img"És így helyes:
dd if=/dev/block/mmcblk0boot0 of=/external_sd/mmcblk0boot0.img
dd if=/dev/block/mmcblk0boot1 of=/external_sd/mmcblk0boot1.img -
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #545 üzenetére
Amúgy a teljesség kedvéért hozzátenném, hogy a sleep 25000-es hiba nálam is előjött, szóval a flash.xml file-t lehet érdemes lenne frissíteni és a csomagot újra felrakni
-
_Soma77_
tag
válasz RoundRobin #542 üzenetére
tipp: flash.xml-ből ki kell venni a pause 25000-as várakozást, erről volt szó korábban, olvass vissza! ez lehet egy gond, másoknál is volt.
meg meg kell próbálni párszor egymás után, türelem tárhelyet terem!
-
_Soma77_
tag
/ external_sdmmcblk0boot0.img formailag helytelen! helyesen "/external_sd/mmcblk0boot0.img"
nincs space a / után és van egy / az sd után próbáld csak, jó lesz az!
(FB-on ált. on-line vagyok - keress bátran Op3n Dott csoportban bent vagyok)
egyékbént meg minden le van írva itt [link] csak helyesen kell copy-pastázni
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz _Soma77_ #483 üzenetére
Én tegnap este feladtam mert már fáradt voltam , de nem szeretnék valami nagyobb hibát elkövetni mert látom pár embernek nemjött össze a dolog valami miatt .Úgy ahogy másnál is nekem is can t open / external_sdmmcblk0boot0.img : no such file or directory. -at dobott ki .....lenne esetleg egy vállalkozó szellemű aki már megcsinálta és leírná lépésről lépésre mit hogy kell ? Skype vagy facebook-on csak addig amíg túl vagyok rajta
-
_Soma77_
tag
válasz durmi_88 #540 üzenetére
a log ablak tartalma (tool alján) többet mondana, hogy meg tudjuk mondani, mi a baj....
egyébként meg meg kell próbálni többször, egymás után, mert nekünk sem jött össze mindig minden elsőre...jó lesz az, meglásd. (2-3-4 próba után, ha fennáll a hiba, akkor van vmi általában...)
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #535 üzenetére
csak ennyi?
az XPosed eddig is fent volt nálam, szóval így tényleg gyerekjáték
Köszi
-
_Soma77_
tag
Nem is kell! Az SD mod app-ok formájában letölthető, 2 apk, feltelepít, felkonfigurál, örül. előfeltétel a root, de szerintem az most van neked (super su). Innentől kezdve gyerekjáték, nálam is megy szépen.
DraXon szépen leírta magyarul, hogyan kell [link]
Először én is a YouTube-os video alapján root-oltam, ami adja az SD-mod-ot is, de nagyon gáz volt, amikor folyamatosan RCS7-es hibákat dobált a Play. A srác, aki csinálta állítólag javította, de ott már nem követem az eseményeket...
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #532 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez az "sd card mod" külön flashelhető update formájában megtalálható vhol?
mert most komplett romot nem raknék fel ezért külön, ha nem muszáj...Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #528 üzenetére
a flashloader-nél nem is fogsz látni semmit, mert a tab nem jelez a képernyőn semmit (halottnak tűnik) de ha rádugod PC-re, a flash-toolnak észre kell vennie. Olyat még nem láttam, hogy EZ ne jött volna össze.
szóval még egyszer:
1) PC-n flash tool elindít -- elvileg disconnected
2) Tabon Volume DOWN + Power-on 5 másodpercig kb.
3) USB kábel bedug, másik fele PC-ben természetesen, lehetőleg NEM hub-on
4) Flash tool észreveszi a tabot -- zöld állapot, kiírja hogy connected.
5) Tab továbbra is sötét kell hogy maradjonEz megvan? PC látja? (az egy dolog, hogy te nem látsz semmit, az normális is lehet még)
-
nagyúr
válasz _Soma77_ #512 üzenetére
Én köszi a türelmet és a válaszokat, túl aprólékos vagyok, ha egy szövegben egy szót nem értek, inkább rákérdezek, ebből bajom még sosem származott. Amúgy semmi bajom a parancssori mókolásokkal, csináltam már sokat, nehogy sürgetésnek vagy hasonlónak érezzétek. Csak ugye mindig az emberi tényező a legnagyobb hibaforrás.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #525 üzenetére
köszönök mindent Soma!
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #525 üzenetére
Hát igen, bennem fel se merült, hogy a laptop 3 usb-je olyan, mintha kvázi usb hub lenne...
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #519 üzenetére
flashloader bejön? PC-s flash-tool látja?
-
_Soma77_
tag
köszi! korábban volt róla szó, hogy ha lehet, NE HASZNÁLJATOK USB HUB-ot (meg hasonló úri huncutságokat ) flash-elés közben. Direkt kapcsolat az ajánlott, meg egy jó USB kábel.
(bennem a 3 USB fel sem merült, mert azon az oldalon nálam csak 1 USB csati van.) - újabb tanulság, köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
a boot0 és boot1 valójában az ifwi.bin, amit most a vendég rom-ról flash-eltünk fel, és kézzel kell felül írni. (echo-val kezdődő sorok kinyitját a bootloadert, a dd meg felülírja a tartalmat)
amíg nincs felül írva a boot0 és a boot1, addig szarul kezeli a SoC a hardver-t (ezért nem kezeli a wifi-t, rossz a töltés visszajelzés, stb.) Amint visszaírod a boot0-t és boot1-et (gyári Op3n Dott-os), akkor megjavul minden, de csak újraindítás után, mert bootolás közben inicializálódik a HW. úh. ez most normális.
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #522 üzenetére
természetesen
valószínűleg a laptopom 3, egymás mellett levő usb-je okozta a bajt, mert mikor lecsatlakozott rebootnál, a másik porton ismerte fel, és a flashtool nem tudta eldönteni, hogy mi van...
desktop-on ajánlom a művelet végrehajtását, az a biztosSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #518 üzenetére
nah előrébb jutottam...
a flash végigment egy másik számítógépen, de most meg a backup problémázik...
úgy tűnik, minden típushiba előjön nálam...
egyébként normális ez?: bekapcsolva a tab folyamatosan üresnek jelzi az akkut és kiírja, hogy csatlakoztassa a töltőt, kikapcsolva pedig, amikor rádugom a töltőre, akkor meg az akku megjelenik áthúzva felkiáltójellel....
szerk: uh... ez amatörizmus volt részemről, köszi Soma!
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz _Soma77_ #515 üzenetére
Amúgy az lehet, hogy a boot0 és boot1-et nem tudom CWM alól lementeni (valami BusyBox-os cuccot ír ki), hanem csak úgy, ha a gép rendesen be van kapcsolva?
-----
Esetleg majd rá tudnátok nézni a NavBar-ra is, hogy a gombokat (screenshot, vol+/-) hogyan lehetne eltűntetni? A maradékot meg középre rendezni?
[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #514 üzenetére
fel volt töltve? nem lehet, hogy csak lemerült? tedd töltőre, majd próbáld meg később. (töltést nem fog jelezni, de hw szintjén tölt, azt megnéztük annó.)
-
Thor Steinar
tag
se bekapcsoló gomb se bekapcs volume+
tölteni se tölt.[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #511 üzenetére
flashloader-be se lép be? (Flash-tool elindít, tabon Volume Down + Power-on 5 Sec + USB rádug)
droidboot-ba belép? (Volume Up + Power-on sokáig)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
_Soma77_
tag
nyugi, amíg van flash-tool (már pedig van) addig jók vagyunk, mert bármikor lehet rá új droidboot-ot dobni. próbáld meg esetleg úgy, hogy felteszed a másik rom-ot, ahol csak a partíciós táblát cseréled le, minden mást nem...(más lesz a droidboot, a splashscreen, meg kínai lehet a nyelv, stb.) de lehet hogy segít.)
Abel-nek itt [link] volt hasolnó, ő nem tudom hogy szedte ki ebből az állapotból...remélem leírja majd nekünk!
[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #505 üzenetére
#492-es hsz-ben linkeltem az összes mentésemet, másold fel azokat az /sd_kártyára, lehet hogy valamiért nem backup-olta le a boot0-t és a boot1-et. előző hsz-ekben vkinél volt hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Thor Steinar
tag
válasz Thor Steinar #501 üzenetére
can t open / external_sdmmcblk0boot0.img : no such file or directory.
Ezt írja ki. -
Simba86
senior tag
a droidbootban ráadásul kiírja, hogy fastboot offline...
kezd idegesíteni, hogy nem jövök rá, miért duplikál... (kipróbáltam a goclever rommal, ugyanez az eredmény
ilyenkor (ha droidbootban ragad) amúgy hogyan lehet visszahozni az életbe?
[ Szerkesztve ]
-
_Soma77_
tag
válasz Thor Steinar #501 üzenetére
/sytem partíciót formáztad CWM-ből flash-elés után?
- A launcher-rel belépünk CWM-be
- CWM-ből leformázzuk a /system particiót (Mounts and Storage -> format /system)majd utána mount-olás és kicsomagolás...
mennie kell.
-
Simba86
senior tag
válasz _Soma77_ #500 üzenetére
köszi, de más is írt erről az usb-hibáról, asszem Abel...
nem hiszem, hogy driver probléma, mert amikor felrakja az ifwi-t, akkor rebootol a tab és másik porton ismeri fel, de nem értem, miért
duplikál... vki más járt így?Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest