Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz Gtaati #46635 üzenetére
Igen, persze, ezt is figyelembe vettem, de nagyon szemetszúró, hogy arányaiban is mennyivel kevesebb esettel találkozom, egyéb fórumokon. Ha az ember benyitja a redditet, avsforumot akkor is túlnyomó részt LG készülékekkel van a gond, a Pana esetében a beépített hangrendszert szidták, a képminőséget nem igazán, konkrétan beégésre is minimális posztot találtam - de tény az is hogy kisebb a piaca mint az LG-nek. Nem vagyok mérnök, nem tudom ez miért történik, ha lehet tippem, akkor a hűtéssel, illetve az elektronika esetében lehet nagy eltérés, mivel igen, a panel az ugyanaz. Valószínű a Pana sokat kísérletezett ezzel még a jó öreg plazmák esetében, de hát a fene se tudja. Én lekopogom, hogy amióta megvan, egy rossz szavam nem lehet rá, ismerősöm is most vett egy GZ950-et és semmi baja nincs, 2-en vettek C9-et, az egyik tökéletes, a másik 1 hónap után panel hibás volt, és van egy víszintes villogó fekete csík a képernyő közepén. Szóval ez alapján ismétlem, én örülök a Panámnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest