Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
- Bitcoin topic
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
Kicsit túl van itt lihegve általánosan az, hogy pár ember (tisztelet a kivételnek) próbálja azt bizonygatni "erőből", hogy az övé volt a legjobb választás.
Miért erőltetik azt páran, hogy (pl pénztől függetlenül) egy 2 millás Pana/Sony rosszabb választás, egy G2/C2-nél? - most komolyan akkor egy LCD fórum topicon, ahol a 2-300 000 huf a költés teteje ugyanezt írják le?... hogy csak "fölösleges fszméregetés beírni, hogy az LG Oled jobb", és "minek azért többet fizetni", holott "hozza az én lcd-m is a kötelezőt".
nem akkora különbség nyilván, de a stílus és irány ugyanaz.Nyilván a másik szélsőség ugyanilyen full fölöslegesen torz: miért lenne rossz választás általában egy LG woled, ha valaki 2 konzolon game-el, akkor szinte kötelező (főleg, ha valaki filmeknél nagyrészt csak néhány gigás és alacsony bitrate tartalmat használ rajta 77-es méret alatt ki sem jön egy "flagship" G2 oled előnye)
Megvan mindenkinek a felhasználás és pénztárca szerinti "legjobb" választás, én még 2 teljesen egyforma felhasználásról nem hallottam, sehol.
Megkockáztatom, hogy a baráti körből nálunk 20-ból 2 ember venné csak észre, ha tintinges meg bandinges lenne a panelje (és nem igénytelen vakokról beszélünk közel sem). Van olyan haverom, aki a C1-én (amit részben a tanácsomra vett) BDrip-eket néz, és elhihetitek teljesen boldog élete van.Anno azért reg-eltem be ide, mert tök jól le vannak írva a tapasztalatok meg a tanácsok, de fullra azt érzem lassan hogy nem érdemes ide beírni véleményeket, vagy egyáltalán, hogy nekem milyen tv-m van/lesz, és miért gondolom, hogy számomra az a legjobb, mert a legtöbb hozzászólás nem építő, csak simán lehurrogás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.