Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz janos666 #31897 üzenetére
"Ne szerénykedj"
Ez nem szerenykedes, hanem puritan teny
"valószínűleg mégis többet ér madVR-al 700 nit-re konvertálni mindent, mintsem pass-through nyomatni"
Oszinten szolva, nem tudom Az egesz onnan indult, hogy epp madvr-tol vartam a hibat (passtrhough-val osszehasonlitva), es ez lett a vege.
"Az ilyenekhez nekem sajnos már évek óta nincs elég türelmem/kitartásom, hogy nekiüljek, tisztességesen végigmérjem, de főleg hogy aztán emészthető formában publikáljam is valahol."
Nem vagy egyedul ezzel Egyebkent eltartott sokaig, s a magyarazat is azert erkezett csak kesobb, mert nem volt ido ra.
"nem sejtve, hogy valószínűleg pont akkoriban volt hibás az nVidia driver-ek metadata kezelése"
Sok tenyezos a dolog, valoban.
"DolbyVision módban vajon tényleg a Dolby chip (CMU) felel a tone-mapping-ért, vagy az csak "elődekódol" és LG processzora dolgozik ott is"
Fogalmam sincs. Annyira zart a dolog, hogy tesztelni is keptelenseg: es lehet, hogy ez direkt van igy!
"legtöbb mai DolbyVision anyag tényleg DV-ben van master-elve, vagy "csak" HDR10-ben, amire aztán ráküldenek valami algót"
Ez sem fogjuk megtudni soha, mint ahogy azt sem, hogy egy-egy SDR filmet milyen gamma-val masterelnek.
"van új teszt firmware, 5.10.35, majd felrakom, ha megjött a a HDFury Integral"
Kivancsi leszek a tapasztalatokra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest