Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nagyjából sejtettem, hogy így lesz. Plazmán sem "remek" az SD adás, de azért "nézhető" 3 m-ről, bár még ilyen távolságról is látszik "időnként", hogy mennyire szar a forrás. Ugye vannak olyan zsebkendő méretű fájlok, amik szerintem az SD szabványt sem érik el és ezt nyomják bizonyos kereskedelmi adók főműsoridőben. Szóval, ha eléri egy LCD tv SD feldolgozási képességét, már el tudom viselni (illetve az asszony). Gondolom annál azért nem lehet rosszabb az Oled. Vagy igen?
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Partizan182 #4141 üzenetére
Köszi, ezek fontos infók voltak. Ami még érdekelne az, hogy SD adás mennyire ratyi plazmához képest. Most nyilván annak a véleményére számítanék, akinek volt plazmája. Tudniillik, asszony sokat néz egy bizonyos csatornát, ami csak SD-ben érhető el és nem szeretném, ha ordenáré képet kellene néznie. Mellékesen kapnék a pofámra, hogy mit vittem haza...
Vagy menjek el MM-ba és ott próbálkozzak?
(#4142) daneel_hu : Ez számomra mellékes "tulajdonság". Nem zavar kicsit sem. Más kérdés, hogy tök felesleges...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Üdv!
Ismét kérdeznék, ha nem baj. Lehet, hülyének tűnik a kérdésem, de muszáj feltennem... Tehát a LG 55EG910V ellen szól-e bármilyen negatív tapasztalat, vagy lehet-e olyan ok, ami miatt inkább felejtős. A paramétereivel tisztában vagyok, tehát nem az érdekel, hogy nem 4k-s meg hasonlók.. Köszi minden segítséget/tapasztalást.
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Nemir Ombe #4123 üzenetére
Nem a +garis árról beszéltem, sajnos. Ahhoz képest inkább sokkal kevesebbnek kellene lennie.
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Nemir Ombe #4121 üzenetére
Láttam a napi "árfolyamot". Nem is nagyon tudok a seggemen megmaradni, de kénytelen leszek. Van egy keret, amit nem léphetek túl... és ez még mindig több egy kicsivel. Ja, ez van, ha nem vet fel a zsé'...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Nemir Ombe #4119 üzenetére
Azt figyelem mint állat, hogy mikor lesz "végkiárusítás" 910-ből és azonnal repülök... Na, ez is kockázatos dolog, de nem tehetek mást "asszonyfaktor" miatt. Nincs mese, van mikor nem ér semmit a "józan" érvelés..
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Ez több, mint amire számítottam... köszönöm. Ha 15-20e-el kevesebbért megy el, azt sem fogom bánni.
(#4109) Nemir Ombe : Kösz a tippet, de... 1 év a gari és bolti, ha jól látom. Kicsit kockázatosnak vélem és macerásnak, ha esetleg Győrszemerére kell vinnem javíttatni. Tudom, kockázat nélkül nincs üzlet...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
"(#4109) Nemir Ombe" jól mondja. Nem az 5" miatt cserélek, hanem mert fekete "fetisiszta" vagyok. 50" is megfelelt és 2 év elteltével sem érzem kicsinek, bár az 5" növekedés mégiscsak jó lesz valamire. Nem akarok nagyobbat, tényleg... de nem is férne el. Egyszerűen lenyűgöz az Oled feketéje, még akkor is, ha nem hibátlan a képmegjelenítése. De persze mi hibátlan? A plazma sem az, de ha tudna 0 cd-t, nem akarnám lecserélni.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy általában van-e (menüben) DVB-C jel csillapító, LG Oled tv-kben? Nálam jupici van és borzalmasan erős a jel, annyira, hogy a jelenlegi Pana plazmámon csak bekapcsolt jelcsillapítóval élvezhető a kép. TV csere után nem szeretnék hoppon maradni, mert nincs ilyen funkció a tv-ben. Ha létezik külső eszköz ilyen jellegű "hiba" megoldására, és valaki már próbálta LG Oledhez, az is lehet megoldás. Kösz előre is.
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest