Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz dgyuri0123 #84396 üzenetére

Ja és akkor majdnem annyiba került az 55-ös, mint az LG C2. - nem tudom mikor volt, amikor én néztem, akkor 130e-el olcsóbb volt a TCL, nekem így sem érte meg. Mint írtam, lehet vele tévézni, "lehet nézni", de akkor sem OLED. Ha sokáig nézed és nézel egy olyan filmet vagy sorozatot, amit OLED-en megszoktál majd nézed az LCD-n, akkor biztos, hogy sötét jelenetek esetében lesznek olyan dolgok, amiket elsőre nem veszel észre, de azt érzed, hogy hiányzik valami. Később jössz rá, hogy valóban "eltűnik" egy-két dolog a képről.
    263e forintért ilyen jó tévét a világon nem kapni és szinte feleannyiba kerül, mint a C2. Ez azért ad "némi" előnyt neki nem? - akinek fontos, hogy olcsóbban legyen egy jó TV-je, akkor igen. Most sem venném meg az oleddel szemben. Jó az ára, de csak, akkor, ha azt szeretném megvenni.

BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák