Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz delibab #68898 üzenetére
Igen mert sonyról nem olvasni, azért kérdeztem.
Am anno 2010 évekvben ugyan így ment a plazmáknál a "félek a beégéstől" hsz-ek. Ment a dilemma lcd vagy plazma. (azok is ugye be tudnak égni). Hát nekem van egy plazmám, ezen ment tv film mindenféle oda figyelés nélkül átlag használva, és most 13 éves. Én nem fürkészem megmondom őszintén a képét, de nem rémlik semmi beégés róla. picit fakult a kép de ennyi. Hátsó szobában van. (oda lett száműzve) De működik hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz fulton #68896 üzenetére
Még mindig ez a beégés? Komolyan? 200x írták már le csak Neked, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban + leírták a sony és a philips ügyfélszolgálat álláspontját is, mi kell még?
nem könnyű tv-t venni
Azért nem is ennyire nehéz…" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
wallace 234
őstag
válasz fulton #68896 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lett volna gond! Sony egyedileg bírálja el, ahogy a Panasonic is! A Sony ha gond van a kijelzővel, az egész tvt cserélik. Nem javítanak otthon mint az Lg! Szerelő megrendelti az Lg töl a panelt és otthon ki cserélik, újat fog hozni persze az se garancia, hogy az hibátlan lesz.
-
fulton
addikt
válasz wallace 234 #68895 üzenetére
És Volt itt olyan akinek sony oleddel volt beégése és elhajtották?
Ez az LG panelcserés dolog, ki tudja milyen panelt tesznek utána már bele.
Nem könnyű tv t venni[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
válasz fulton #68893 üzenetére
Nem tudom mi változhatna otthon,
Sok minden változik otthon! Mások a körülmények, más a tér! Szóval bolti körülmények között, dönteni el jó e hát merész húzás! Mert sokan jártak úgy boltba tök jó volt a tv! Haza vitte és jött a hideg zuhany! Garancia rendeltetés szerű használat, mellet mindenre érvényes, beégés az amit mindenki másképp kezeli, kivéve az Lg-t ők gyári hibaként kezeli! Nekem ezt írták annak idején. Nem rendeltetés szerűen használat, az amikor egy tvt pl kocsmába ill más szórakozó helyen használod. Ill olyan körülmények között ami eltér a használati útmutatóba!
-
fulton
addikt
válasz fulton #68892 üzenetére
Nem tudom mi változhatna otthon, vittem filmeket amiket nézek, raktam be youtubról hiradót (ami tvből let lementve HD ban) (csakhogy képet kapjak a kb tv adásokról is) állítgattam, lemértem lépéssel milyen messze fogom nézni..egyebet nem tudok, ez alapján tetszett a képe nagyon de nagyon.
-
fulton
addikt
válasz Celtis #68891 üzenetére
Nincs sajnos mód, mert neten nem férek bele a 0% thm be. ugyanis max 1 misiig van. És a boltban meg tudom venni önerővel.
Gondoltam erre, ezért próbálom minél jobban meglesni a tv-t. Majd megkérem nyomják le ott a világítást is ha lehet Sajna picivel meglépi a keretet, az MM nem engedi már el, szal csak személyes vásárlás jöhet szóba.[ Szerkesztve ]
-
-SeveN-
aktív tag
Tintinget milyen videóval vagy hogyan teszteltek ?
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
Toth_Jani
őstag
válasz fulton #68883 üzenetére
Én levettem a fényerőt 30-ra de szinte mindig sötétben nézem.
Amúgy elég jó a melegedés ellen a védelme mert egy fém lapra van ragasztva az OLED.
Különösebben nem állítgattam rajta gyári normál beállításon szerintem szép a képe.
Ha TV-t is nézel akkor látszik mekkorát dolgozik benne a Proci, a brutális minőségű SD adásokat is egész elviselhetővé tudja varázsolni, az olyanokat is ami egy P5-ös Procis Philipsen a hangyák háborúja volt. -
fulton
addikt
válasz fulton #68882 üzenetére
Gondolom MM ben ha már helyben veszem, van lehetőség fizetés elott kibontani bekapcsolni ott leellenörizni ezt azt? Vagy ez nem játszik?
2. Illetve mit érdemes megnézni majd miket lefuttatni?
3. Az összefoglalóban olvasottak, bejáratás ezen modeleknél is érdemes tartani? Hdr anyag kerülése stb.
4. Ha a procira bízom h a fényerőt állítsa az rendben van? (Csak mert ha nagyon ldatekerjük növeljük az elöregedést. Ti is aitomatan toljátok? -
fulton
addikt
válasz G_Karesz #68875 üzenetére
Ha lehetőséged van nézd meg. Am meg sztem ha csak berendeles mind2 jó lesz. Bennem a sok olvasgatás stb alapján az alakult ki h a 806 nak jobb képe van. De h ez valóságban mit jelent foggalmam nincs a szerviz szintén kialakult kép alapján lg nek jobb, beégésre is humánusabbak. Viszont beszélve MM eladóval ilyen 1 millas ar kornyeken azonos pariban adtak el lg es más oledeket is. Azt mondta amit visszavittek beégés stb..mind lg volt. Bár e tekintetben..a neten fellelhető visazajelzések másról árulkodnak.(mármint h azonos mennyiségben adnak el más gyártótól is, de nem kizárt)
Szerintem film tv philips. Ha játékra is c1[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Holnap megyek intézni a tv-t. Mit érdemes kötni MM kiterjesztett gait, vagy meg lehet venni hozzá a sonytól a kiterjesztett gyárit? Beégésen kivül amire nem vonatkozik, mit lenne érdemes szerintetek.
-
Celtis
veterán
-
G_Karesz
újonc
Sziasztok
Segítsetek kérlek, mert oled vásárlás előtt vagyok, és most egy árban van a Philips 806 és az LG C1 55-ös.
Ez lenne az első oled tv-m, de nem tudom hogy melyik lenne jobb választás.
Alapvetően Netflix/HBO nézek rajta, és játszani szoktam konzollal.
Köszi a válaszokat. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz fulton #68873 üzenetére
optikai az nem arc.
optikain max dd 5.1 megy át.
De gondolom van az LG házimozin arc képes hdmi csati is.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
fulton
addikt
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz fulton #68865 üzenetére
Passz
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz fulton #68862 üzenetére
Már a 2018 2019 oled tv-kbe is más volt a pixelstruktúra nagyobb piros alpixel. De ha ennyire párazol ne vegyél oled tv-t . Sony jó led LCD tv-ket csinál ha Samsung nem akarsz tényleg jókat .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
anrab
addikt
válasz alaves #68838 üzenetére
Működik.
Tv adás eredeti kép módra állítva.
A fém keret mellett van körbe egy vékony kb. 5 mm-es fekete szegély. Gondolom a ragasztás miatt. Nem tudom csak gondolom. Nézegettem elég sűrűn és nagy nehezen meg kellett hogy állapítsam, változik. Csak úgy vettem észre hogy végül egyszer az egyik oldal, utána a másik oldal volt kicsit vastagabb. Nem mértem, lehet 5 mm vagy csak 3 de több nemigen.
Úgy hogy nem is kell más forrás. Ha nem mondod hogy jelezzek vissza tutira állítottam volna hogy nem mozog. Több mint egy éve megy napi 12+ órákat.
Én úgy nézem hogy képernyő kitöltése. Ez egy nagyon picit bele zoom-ol általában ha minden igaz. Lehet ilyenkor is mozog csak ugye a zoom miatt nem biztos hogy látszik.
Ezt már nem nézegetem. -
alaves
addikt
Ne hasonlítsd össze a B7-et az A83J-vel, mert más a pixelstruktúra (pl. min. 103%-al nagyobb piros alpixel). Az biztos, hogy 100-120 nit fényerőn nem fog beégni semmi sem. A B7-be 800-1200 üzemóra alatt (kb. félév volt) 60-as OLED fénnyel simán beégett nálam a nick logó, ugyanakkor 21-es OLED fényen több ezer üzemóra sem ártott meg.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Vhiktor
Topikgazda
Vagy letöltesz ablakos mintát, vagy fogsz egy paintet kitötöd feketével a hátteret és középre rajzolsz egy teljesen fehér téglalapot, mondjuk akkorát ami lefedi a képernyő 30%-át.
Kint hagyod pár percig, majd tegyél be egy teljesen szürke hátteret és máris látni fogod a téglalap helyét.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz lala666 #68861 üzenetére
Én csak segíteni akarok Neki, ha ettől ennyire fél akkor én tényleg nem ajánlom Neki, mert állandóan ezen fog pörögni az agya akaratlanul is. És ha véletlenül mégis beeg akkor tényleg szívinfarktus lesz
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
fulton
addikt
válasz lala666 #68861 üzenetére
nem , mondja csak mert érdekel. Az egész metódusa ennek.
Ilyen alapos figura vagyok meg szeretem átlátni megérteni.
Az más hogy valóban van aggodalmam a beégéssel kapcsolatban, de élvezni fogom a tv-t első sorban nem nézegetni az órát hogy mennyi ideje megy a csati amin kedvenc műsorom megy pl. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz fulton #68850 üzenetére
Image retention kb 1-2 perc alatt nagyon könnyen eloidezheto bármelyik olednel,(ez természetesen viszonylag hamar eltunik) de innen meg már pedig csak 1 lépés a beeges.
Ha ettől tartasz akkor ne vegyél oledet, mert állandóan rettegni fogsz.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
válasz alaves #68848 üzenetére
Böngészem a beégési teszteket, 2017 modelen azért elég sovány lett az eredmény.
Pl egy csatorna logó ami telibek*rt logó, össz 192 óra jelenlét után már mutatkozni kezdett a beégés jele. És onnan egyre rosszabb lett. Ami ha leosztom mondjuk napi 1 órára hogy nézem a FILM+ akkor 1 éven belül dobhatod ki a tv-t. (idézőjelbe, de jókorába)
Nagyon bízom benne hogy jobb a technika most mint akkor, bár kétlem. Ha filmezésre kéne csak én is bátran nyugodt lennék. de tv nézésre vegyes használatra háát. Mundjuk úgy ez drága teszt lesz ("megérie nekem az oled") ha tönkre megy idő előtt.Eddig azt gondoltam ha közte raklám van no para. De ahogy beleásom magam jövök rá hogy nem, ugyanis összeadódik. Logikus is, hiszen jobban használódnak azok a pixelek ezért.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz fulton #68845 üzenetére
Nyugi, működik az az A83J-n is, véleményem szerint még jobb is hogy nem kikapcsolható. Az OLED754-en gyakorlatilag még erősebbre is vették valahogy a Philips mérnökök, mint a C1 'magas' beállítása.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #68842 üzenetére
BFI: 'Black Frame Insertion': fekete képkocka beillesztése két 'rendes' képkocka közé.
Philips: Fast Motion Clarity / LG: OLED Motion Pro
Én is érzékeny vagyok rá, nálam mindig: ki. (Elég volt a CRT villogása évtizedeken keresztül.)Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
fulton
addikt
válasz alaves #68844 üzenetére
Értem. Köszönöm . kísérletezni nem fogok egy millás tv-n
Így is erősen bennem van ez a beégésesdi..mert tévesen sokan azt gondolják: tv-t nézel ott vannak reklámok aztán kész, lemegy a logó stb.. de ez nem így van, mert összeadódnak.
Kár hogy nincs benne, pedig ez jó cucc, ha láthgatóan el tudja halványítani a logót.[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz fulton #68841 üzenetére
A83J-ben úgy látom nincs rá menü beállítás, azonban szinte biztos, hogy automatikusan működik a statikus elem fényesség csökkentő algoritmus (lsd. OLED754). Jeleníts meg valamilyen statikus elemet (SDR-ben) úgy 15-20 percig, legalább közepes OLED fényen. Utána gyorsan jeleníts meg egy egyszínű pl. középkék képet, amelyen látni fogsz egy sötétebb foltot a statikus elem helyén.
-
bnorci71
addikt
válasz powerup2 #68834 üzenetére
egy jól tömörített tv adás ahol megvan a megfelelő bitráta is , -na nem az M1 hanem- a NG Discovery-k vagy az EUSport azért nem néznek ki rosszul.
Pr telekom ők nem nyúlnak semmihez amit a csatorna küld nekik az jön a lakásba is.alaves
mi az a BFI?[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
fulton
addikt
A Sony A83j ben nincs olyan mint az LG nél hogy elhalványítja a logót (statikus tartalmat?)
-
alaves
addikt
válasz BoneDragon #68835 üzenetére
A logó védelem nem csinál ilyet, nem a BFI-t kapcsoltad be 'magas'-ra, mert az villog.
-
krx21
nagyúr
válasz BoneDragon #68835 üzenetére
Érdekes. Biztos attól volt?
-
powerup2
addikt
válasz delibab #68836 üzenetére
Nálam is digi van sportot én is szoktam nézni de nem esek hanyat a minőségtől
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz bnorci71 #68825 üzenetére
Persze de a minőség az annyira siralmas hogy inkább be sem kötöm.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
krx21
nagyúr
válasz BoneDragon #68812 üzenetére
Nem értem, hol az összefüggés?
-
alaves
addikt
Hisense A9G: mozgásjavító nélkül a 24p lejátszásnál a 'judder' erősebb ('normális' OLED-hez mérten). A mozgásjavítója még 'Film' beállításnál is akadozik. Van HDR 'clipping' is. Meg kellene személyesen nézni.
-
-
alaves
addikt
Az A8G-t nem tudom, de az A9G-nek legalább C1 mértékű fényereje van, viszont a mozgásmegjelenítéssel és mozgásjavítással is gondok vannak, a Hisense LCD-khez hasonló módon.
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #68825 üzenetére
Szerintem C1: TV logókkal biztonságosan nézhető 30-as OLED fénnyel + képernyőeltolás: be + logó fényesség: magas. Még a narancssárgán virító nick csatornák is.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz ribizly #68822 üzenetére
[link] és [link] fehéregyensúlyt kipróbálhatod (ha esetleg tetszik valamelyik). A linkekben leírtak szerint, továbbá OLED pixelek fényereje SDR: 30-40; HDR/DV: 100 (ha túl fényes a szemednek levehető: 75-100). Trumotion: 'Moziszerű mozgás' általában mindenre jó. Nintendo switch-nél elképzelhető, hogy a HDMI ikon PC-re állításával élesedik (4:4:4 full chroma), de lehet hogy a Nintendo-n is kellene valamit állítani. A 1080p-s forrásoknál ne várd el a 4k élességet, hiszen kisebb a felbontás.
-
kzkz
őstag
Hisense A8G vagy A9G-vel van valakinek tapasztalata? LG A1-et cserélném rá talán.
Leginkább a fényerő érdekelne, hogy több/kevesebb, de nem találok összehasonlítási alapot, ahány oldal annyi eltérő érték akár LG, akár Hisense oldalon.
-
alaves
addikt
Akkor már megint egy hibás használati útmutató (805/855-éből másoltam), azonban ha nincs is rá opció, annak működnie kellene automatikusan (lsd. OLED754). Kapcsold pl. egy HDMI forrásra és használd úgy 20-30 percig (de közben ne kapcsold át) és akkor kb. eléri az eltolás maximumát. Ha nem működik az baj.
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Van egy 48"-os LG OLED C1-em, de nem nagyon tudok kiigazodni a képbeállításokon.
Megnéztem már több videót (igen, a HDTVTest-est is, pl. [link] ) meg leírást (pl. [link] ) is, de még mindig nem tudok eligazodni mit és hogyan is kellene beállítani a legjobb képhez, mert hol túl világos, hol túl sötét (pl. Netflix app), hol nem éles (pl. Nintendo Switch, hiába a "game mode" és WD HD TV Live (1080p)), hol meg valahogy nem akar összejönni rendesen (pl. belső media player app). Ami persze nem segít, hogy minden egyes bemenetre, appra és bemeneteken belüli állapotra (HDR / non-HDR) is külön beállítások vonatkoznak. ECO mode természetesen eliminálva van, reduce blue light ki van kapcsolva.Szóval a kérdésem az, hogy van e valakinek egy jól összeszedett (esetleg kalibrált) beállítása, ami általánosságban a színek és a fényerő tekintetében tutik otthon Nála gaming/HDR/SDR/beépített app-okra vonatkozóan rendben vannak.
Itt inkább sötétebb van, de teljes sötétségben nem szoktunk filmet nézni, inkább szórt fény a jellemző a szobában még este is.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
anrab
addikt
válasz FollowTheORI #68819 üzenetére
Nekem nincs vele gondom. Minden pontnál értelmes fordítás van szerintem.
-
powerup2
addikt
Szivesen amúgy itt egy [link] mire is jók milyenek vannak. Nem hirdetés mert nincs közöm a céghez . De sok cég foglalkozik ilyesmivel akár azok is akik autó foliázok is egyben.
-
nagyúr
-
anrab
addikt
-
alaves
addikt
Ha az 'Elalvás időzítő' kapcsolja ki a TV-t, akkor is lefut a kézzel beállított 1 órás pixeltisztítás. Ne futtasd feleslegesen, csak irtózatos napi igénybevétel esetén (akkor is legfeljebb hetente- kéthetente, de új modellek esetén inkább csak havonta). A 4 üzemóránkénti kompenzáció pedig automatikusan lefut kikapcsolás után.
-
alaves
addikt
Ott van az csak nem veszed észre, de nem is kell vele foglalkozni, nincs jelentősége:
"Pixeleltolás
Beállítások > Általános beállítások > Javított > OLED képernyő-beállítások
> Pixeleltolás.
A pixeleltolás időben folyamatosan eltolja a pixelek pozícióit azok igénybevételének csökkentése érdekében. Javasolt a funkció bekapcsolása. A funkció hosszú időn át tartó kikapcsolt állapota képvisszamaradást eredményezhet, ami a garancia elvesztéséhez vezethet. Néha a pixeleltolás miatt a képtartalom egy kis része (<1%) a képernyőszegély közelében levágásra kerülhet."
Ebből következik, hogy az ellenkező oldalon kicsit nagyobb lesz a fekete szegély.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
rol33
aktív tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy:
LG C1 Pixeltisztítás funkció, ez csak akkor fut le mikor kikapcsolom a tv -t, tehát megnyomom a power gombot, vagy lefut az elalvásidőzítő használatakor is? legtöbbször így kapcsol ki nálam a készülék, ezért is kérdezem.
köszi®
-
powerup2
addikt
Nálam ilyen gond nincs van külön szoba a mozira aztán ott nincs természetes fény. Mert ami van ablak előtte van egy olyan sötétitő ami semmi fényt nem enged be.
-
fulton
addikt
Emiatt nem tartok. Gondoltam en is ra de rendben lesz. Redőny van ami szinte mindig csak az egyik van meghuzva kicsit pont elég fény. Ritka ha mi minkettö félig felhúzva van. Plussz tv től jobbra klima fent. Meg olyam a fekvés h csak reggel ahogy jön fel a reggeli órákban világít be plusz ablak előtt van két nagy tuja.
[ Szerkesztve ]
-
-
powerup2
addikt
Amúgy nem csak a tv-t kell kimélni pl bőrkanapé bútorok aztán meg a komfort érzet is megy a klima rád süt a nap és éget annál nincs rosszabb. Amúgy meg télen nem engedi ki a benti meleget. Nem olcsó a kivitelezés ha profik csinálják de megéri.
-
-
powerup2
addikt
Az uv fény az amivel gond van !!! nagyon jó fóliák vannak az ablakra amik meggátolják az uv fényt plusz nem melegiti nyáron a lakást a nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest