Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Sony 77A83J tv-m. 1.5 éves. Van a menüben pixel frissítési lehetőség, ha minden rendben a tv vel, kell ezt nekem manuálisan futtatni, vagy a tv rendezi amikor neki jó?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Sony 77 col oled tv-m. Nem tudom van-e itt olyan aki szünetmentest pakolt a tv-je alá. Én ezt tervezném, az lenne a kérdésem, szinuszost kell vennem vagy négyszögjeles is jó? -
fulton
addikt
Mivel szoktátok/tanácsos egy sony oled tv kijelzőjét letörölni a portól? Sajna hiába taszítja mégis ráférne egy törlés a panelre.
-
fulton
addikt
Már csináltam korábban. Elég volt viaazapkolgatni amit...
Lehet a google fiók kavar be. Mert pl nekem a képernyőkimélő beallítása, vagy a google store nem is megy...el sem indul már. Korábban pont emiatt Csináltam egy hard resetet ami meg is oldotta egy darabig most megint ugyanott van -
fulton
addikt
Nem tudom kinél hogy működik a sony oled. Nálam kezdi kiverni a biztit. Azt tudtam hogy telefont gallyra vágják a frissítésekkel De hogy az egymillió forintos tévét is tönkreteszik ez már tarthatatlan. Nekem mostanában Egyre többször fagy le a tv és semmi nem segít csak ha kihúzom a konnektorból. Például ha YouTube ot nézek rajta vagy ha plexet egyszer csak belassul és megfagy nem reagál semmire.. mikor megvettem semmi baja nem volt mióta frissítgetik azóta van elb*va.
-
fulton
addikt
EZ mit jelent a sony tv-knél az akkumulátor kímélő beálltásoknál?
"engedélyezés a tv számára, hogy kikapcsolódjon nézése közben" üresjárati tv kikapcsolás nál lehet beállítani, honnan tudja hogy épp nézem? -
fulton
addikt
válasz Vhiktor #78376 üzenetére
Sziasztok Van egy Sony 77a83j TV és nagyon kezd elegem lenni ebből a Google tévéből mindig van valami nyűgje legutóbb nem tudtam alkalmazást telepíteni Mert nem indult el a Google store, vissza kellett állítsam a tévét gyári alapértelmezés re újra pakolni mindent, most az a baja hogy nem indul el a hangkeresés de ha a főmenűben a "kereses" opcióra kattintok az sem működik... nem tudom beállítani a képernyő kímélő módot, a beallításokban ennyi fogad: error page
Nem tudja valaki Mi lehet ennek az oka nálatok is vannak ilyen anomáliák? -
fulton
addikt
JÓ kis teszt volt. Azért a sony ott van. de ezen a szinten mind ott van : tök mind1
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én pl mostanában este, a korom sötét szobában ráálltam erre a beállításra a sony-n. FÉnyerő csak 10, fényérzékelő bekapcsolva (tónus ki) és tiszta mozi filing. Nem világítja úgy be a szobát, így könnyebb megfeledkezni a háttéről és a környezetről, csak a nagy kép eszméletlen, még mai napig gyönyörködök örülök a tv-nek teljesen más így filmezni mint anno.
HDR anyagokat azért nem így nézem[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Vhiktor #76860 üzenetére
Az tiszta sor hogy ugrott minden, de az MM a kalibrációt a dokumentáció alapján nem végezte el a Meleg színhőmérsékletre, sem a mozi képmódra. Tehát annak tv gyári alapon kellett hogy legyen akkor is mielőtt reseteltem. Én ugyan úgy állítottam vissza mindent a tv-n és nézem a mozi meleg módozatot, de mégis mintha pirosabb lenne másabb lenne a kép a tv-nek. EZért kérdem ez hogy lehetséges.
Pl néztem a minap a titanic-ot és a végén mikor fürödnek a jeges vizben, olyan mintha kromatikus aberrációt látnék fel fel villani..most nem tudom hogy ez a film ilyen, és így kiadja a lencse hibát az éjszakai vizes felvételnél, vagy a tv bajos...de más filmnél is láttam ilyet vizes jelenetnél. Az kétségtelen hogy a mai filmek tökéletesek rajta[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
A minap vissza kellett allítanom a TV-t alapértelmezettre. Anno az MM ben lett kalibrálva, de tudtommal csak a expert 1 es 2 lett. En anno is a mozi képmódot a meleg szinprofillal használtam. Viszont a reset után mintha pirososabb lenne a kép létezne?
-
fulton
addikt
válasz ribarszki #76740 üzenetére
Egyébként a bekalibrált kép nem tul sárgás? nem zavaró nektek?
Állítólag a Sony-n is az expert 1 áll legközelebb a kalibrált képhez, de megmondom őszintén személy szerint nekem a sima "meleg" képmód élethübb képet ad, olyan mintha ott lennék. Minap néztem épp a "The father" filmet, és állítgattam, hát nagyon pazar a képi megejelnítés, az árnyékok a színek. De expert 1 egyen nem jött be, olyan sárgás az egész élettelen. -
fulton
addikt
válasz Pro Koryak #76685 üzenetére
Szerintem ez inkább jellem kérdése ez bizonyos szinten. És ebben benne az átlag kereső és a gazdag egyén is. Ha valakiben ott a hajlam a jobbra vágyás, az meg fogja venni ha pont annyi is van a számláján (nyilván asszonnyal egyeztet ott még lehetnek számítási áthúzások) .
Így simán el tudom képzelni azt is hogy valaki gazdag, és fogához ver minden garastNem tudjátok a Sony 77A83J készülékeknél, van ez a pixel frissítési dolog, ezt le kell futtatni manuálisan? egyáltalán érdemes ha am minden rendben a tv-vel? vagy a készülék fogja feldobni automatikusan amikor elérkezettnek véli az idejét?
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Nem semmi hogy fűt (sugároz) egy 77 col oled. Mint valami radiátor ha a közelébe megyek.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Az mennyire normális hogy a kábelesen a hálózatomhoz csatlakoztatott 77a83j sony tv -n csak 80-90 mbps mérek?
Lehet a kábel a szűk keresztmetszet, vagy a tv csak 100Mbps halókártyás? A 4k hdr filmek meg meg akadnak sajna plexről.
Am 480 500 mpbs kene mérnem. Asztali pc-ről mérve annyi van. -
fulton
addikt
Sziasztok
Így jó pár hónap után pár szó, azt kell mondjam a 77" oled 3m nézve abszolút tökéletes.
Még egy mezei 720P anyag is, nyilván a legszebb a 4K anyag, mesés képi világ. Imádom minden "percét" amit ad. Hátha még imax-ben tolja a kép egy jó házimozi hozzá, és mozi érzet abszolút. Én azt mondom most pont jó! a tv mérete a szobámba, de azt mondom egy 83" col is simán elférhet, bár ott még nagyobb az ugrás árban. Ez a 77 tökéletes. Tv-re is abszolút jó, semmi pixelesedéses zavaró hatás. (ha esetleg valaki hasonló szobába venne tv-t és gondolkodik hogy nem e lesz nagy, nem lesz )
Oldalról van a fehérnek ilyen rózsaszínes árnyalata, de totál hidegen hagy, szemből nézem és úgy nincs eltolódás.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok. Mai napig elhangzik tőlem minden alkalommal mikor leülök filmezni hogy: gyönyörű képe van ennek a tvnek nem mult el a varázs, még mindig rá tudok csodálkozni mennyire jó mozi élményt ad, azok a színek, a kontraszt..az egész megjelenítés. Egyáltalán nem bántam meg az oled et.
Jut eszembe, néztétek már a qoled el összelőve MM ben vagy máshol? mi a vélemény ? -
fulton
addikt
A minap filmnézés után érdekes dologra lettem figyelmes, mikor véget ért a film, és elsötétült a kép pár másodpercre, az alul felül lévő fekete sáv világosabb volt mint a képnek a sávja. Ez érdekes.
Sokat állítgattam a tv-t képmódokat, de csak a mozi képmódnál kötöttem ki. Este az a legmozisabb filing.
b. - köszönöm az infot[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretném használni a hangalapu keresést a home menüben vagy akár a youtube n, de nem tudom. Nem tudja valaki miért kapom Folyamatosan azt a hibaüzenetet hogy:
"Elnézést de ebben a profilban még nem állok rendelkezésre" bosszantó nem tudok rájönni mi baja van.
Sony 77 A83J -
fulton
addikt
HBO Max - felrakható Sony 83J készülékre?
nem vagyok otthon, de jó lenne tudni.
Elérhetőek a filmek 4K ban rajta?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz szabolc #70091 üzenetére
Hát pas piros. Se a samsung se a sony lg meg pláne nem volt probléma. Percek alatt ki ismertem mindet. Szerintem teljesen át lehet látni. Na ettől függetlenül, ne várd ott a bolti eladóktól hogy majd belövik neked jól, nem értenek hozzá. És pláne nem vágják az apró kis részleteket a tv-n. Neked kell kitapasztalni. Volt hogy 3 órát eltöltöttem a tv-vel az MM ben (minden percét élveztem), vittem 2 pendrivot is és egyidőben játszottam az anyagokat, úgy néztem/néztük össze...alaposak voltunk.
Már a párom úgy szólt hogy mostmár menjünk me mindjárt zárnak "kegyetlen tudok lenni
----
fel nem fogom am a sami qn90 hogy tudott szebben kinézni neked mint az oled. Annak olyan satnya képe van, rőlködik erőlködik csiszolni lehet de érződik hogy erőltetett valami az egész, míg az oled szimplán olyan amilyen kell. természetes.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz szabolc #70069 üzenetére
így nem lehet tv meglesni. Bemész es ahogy be van allitva te csak nagy laikuskent rátolod a pendrivot es nézed. Azt allítgatni kell úgy letesztelni. En is megnéztem mindet amiket te irtal es a nyomába nem er az oled kepének az a samsung. 1080p ből bámulatos képet ad. De még 720p ből is.
Én sem ismertem egy tv t sem, de mégis eligazodtam mindben pillanatok alatt. Állítani kell es úgy letesztelni.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Kipróbáltam egy ilysn verziót filmből : Imax hybrid. Ez mi?
Hol kitöltötte a sávot hol nem. -
fulton
addikt
Nem értem ennek az open matte verziónak mi ertelme ha oldalrol levágják a képet. Miért nem lehet megtartani a széleket és úgy ráengedni az alul felül kitakart sávot? Vagy ez az Imax? (Szerintem igen). Lemértem egy hagyományos szélesvásznú film magassága pont annyi mint a régi 55 colos TV-m teljes képernyőn (72 cm) annyi hogy 25 25 cm rel szélesebb kétirányba.
-
fulton
addikt
válasz Ren Hoek #69983 üzenetére
Onnan ahonnan én nézem, fekve az ágyból 3.3m röl en nem igazán látom a hü de nagy különbséget filmben. Picit csak.1080p látványos tökéletes es kevesebb hely. De mozi képmódban a 720p anyag is bravurosan fest, nekem vegyesen vannak a filmek a HD könyvtárban, és jóformán meg kell nézem hogy ez most 720 vagy 1080p ha kiváncsi vagyok (mindezt fekve pozicióból értem) es leginkább a szélesvásznú filmekre.
Egy teljes képernyős arány filmnél már törekszem a min. 1080 p re ,de úgy gondolom így már jobban látni az összhatáson hogy 4k. A youtubenál meg abszolút kijön a 4k. De ha felülök az ágyból vagy közelebbről nézem már jobban látni...azért ekkora panelon észrevenni a részleteket. -
fulton
addikt
válasz Ren Hoek #69970 üzenetére
Köszi a részletes kifejtést. Én is hasonlóra gondoltam, h nem allandó a terhelés ugyebár hdr alatt.
Egyébként mióta megvan jóformán tévét nem is nézek csak film.
Mindent egybevetve 4 kát nem nagyon szedek le főleg nem újra kevert régebbi filmben mert szörnyen néz ki pl a bad boys 2 is.
Van film aminek jól áll de inkább az ujabbaknak. Szeretem a régi klasszikus sötét tónusú filmeket nem zavar hogy vannak részletek amik sötétek mozizásra kiváló.
De néhány filmnel szívem szerint feltekerném max ra a fenyerőt közepes peak el,pl a jurassic world fallen nél. Egyáltalán nem sok neki, Baromi szép a kép es minden látszik.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Srácok, ezek az open matte videók, nem egészen tiszta, a fekete sávot úgy tüntetik el hogy levágják két oldalról a képet? vagy eleve két oldalt ugyan annyi látszik, amellett hogy nincs alul felül fekete sáv.?
-
-
fulton
addikt
..
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz TechN7ne #69770 üzenetére
Hát nekem is pl a motin flow vagy mi 2 értéken van, filmmód meg high értéken. Egyedül a titanicnál volt zavaró mert az nagyon szappanoperás volt tőle. Annál 1 re kell levinni. De a többi filmhez kiválló valóban a mozgás megjelenítése. Pont annyira folyamatos amennyinél még nem szappanoperás a filing.
-
-
fulton
addikt
HDR el kapcsolatban, néztem ezt a Gemini Man - Dolby Vision ben 60 fps - változatot, hát ez mint valami szappanopera. Semmi film filingja nincs így. Kifejezetten nem jött be, leszámítva a részletességet, meg hogy nem volt alul felül fekete sáv.
-
fulton
addikt
válasz Vhiktor #69616 üzenetére
Teszteltem. De csak 720p anyagnál van különbség. 1080p es fentebb nincs, tényleg bámulatos amit kinyer egy mezei 720p ből. 3.3 m ről egyszerűen nem lehet megmondani h ez csak egy 720p es mindez 77 colon mozi üzemmódban. Ugyanolyan beállítások mellett a normál és a mozi üzemmódot úgy jellemezném a mozi picit természetesebb a normál pedig jó értelemben színesebb 1080p felfele. Normán képmódnál ha feltekerem az élesítést az valahogy mégsem lesz olyan mint a mozi mód ban. Vajon más algoritmust használna A kép feldolgozáshoz(?)
-
fulton
addikt
Az normális, hogy a normál es a mozi képmódot ha ugyan ugy beallítom gamma stb... mas a kép? A mozi mintha nem olyan gamma értéket jelentene 0 án mint a normal, valamint részletesebb is. Hangsúlyozom Minden beállítás ugyanolyan.
-
fulton
addikt
A sony oledeknél nem ingyenes egy év a bravia core alkalmazásban? Ennek ellenére rámegyek egy filmre azt írja ki hogy meg akarom e vásárolni
-
fulton
addikt
Nem tudja valaki, "normális" dolog e a Sony A83j szérián, hogy normál képmódnál SDR esetében be vannak állítva szépen a dolgok, azonban ha átvált normál képmódban HDR re tartalom fügvényében, csak a fényerő kerül max ra. de alatta LIVE color, vagy a dinamikus kontraszt stb, az mind úgy marad ahogy SDR ben volt beállítva. Magyarul mindig állítgatni kell vissza. Nem úgy volt hogy teljesen személyre lehet szabni külön a SDR és a HDR képmódot, és azt elő is hívja? vagy valami gubanc van nálam. ELég zavaró, mert állandóan menüzni kell így, ha mondjuk SDR ről HDR anyagra váltok......
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz powerup2 #69527 üzenetére
Van JBL hangrendszer, 2 sub 2x 800 watt meg 2 top 2x500w JBL 2 Crown végekkel, hát ha azt rákötném akkor ablakot dobhatnám ki
Nyilván azok nem szobába meg mozizásra valók de a filing lenne:D
Tetszik a cumód. Biztos megvan a minősége. A listát elfogadom privaton. Köszonom. -
fulton
addikt
válasz TechN7ne #69503 üzenetére
Köszönöm a tippet. Energiatakarékosságnál a fényerő re gondolsz hogy gyors menüből?
Egyébként megnéztem az Oroszlánkirály 4K HDR felbontásban és egyszerűen bámulatos a kép !!
Igazatok volt, sokkal jobb mint a hagyományos full HD De ezek szerint nem mindegy Mit néz az ember HDR 4k ban. Hát srácok ez iszonyat minőségbeli különbség a korábbi LG TV hez képest Nem tudok betelni a látvánnyal[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Ren Hoek #69476 üzenetére
En most találtam rá a legszebb képre sonyn. A kulcs a -1 gamma, 33 fényerőn. Normál kép profilban, csúcsfény közepes. Kontraszt alacsony, feke level ki vagy alacsony majdhogynem ugyan az az eredmény. 60 as éllesség a másik élesség automatán, a zaj szürések automatán. Nekem így tökeletes 1080p ben. 4k nal ki fogom próbálni ha kikapcsolom az élesítést milyen mert eddig ott kise kapcsoltam.
Meleg színhőmérséklet 55 ös telítettség és alacsonyon az a piros rózsa ez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Annyira elégedett vagyok az eredménnyel Most már elmondhatom tényleg ha az ember befekszik egy filmre kisebb moziban érezheti magát a Hangzás is sokat dob az élményen.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz paatrick #69466 üzenetére
nem tudom összefüggés van e, de én most a 4ik nap használat után eskü mintha változott volna a kép. Nehéz körebe írni, de mintha ragyogna a kép bizonyos helyzetekben vagy a szemem fáradt el nem tudom.. , nagyon érdekes jelenség, nézem a filmet, és ahol pl napfény van stb, rednesen ragyog az aura a tárgyakon..eddig nem hogy más tv-n de még ezen sem láttam első napokon. Ez normális jelenség? vagy a szemem fáradt.
Jópár filmet újra kellesz nézni[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz paatrick #69462 üzenetére
oh félre értettük egymást, nem a 4k kontra 1080 p, hanem a mezei 1080p vs HDR anyagot mondtam (és itt is leginkább a színek megjelenítés az ami nekem természetesebb a nem HDR anyagnál. Mezei 4k-s anyagot nem is néztem még filmben, azt is leszedek és meglesem milyen, mennyivel jobb 3.4m ről. Látható e stb..
Semmi pénzé nem mennék vissza lcd -re már. (ha teheti az ember) még a 720p anyag is nagyon jól fest, abszolút de jól. 1080 meg tökéletes minden szempontból. De ezt a hdr mentes sima 4K anyagot meg fogom még nézni. Elviekben pont határról nézem a Tv-t olyan szempontból, hogy különbséget tudok e tenni a 1080 és 4K felvétel közt.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz pn4hvq #69454 üzenetére
Én raktam rá UHD HDR anyagot amit elérni neten, de nem voltam hasra esve. A 3D anno nagyobb durranás volt nekem. Egy FHD szebb nekem mint egy UHD Hdr. Pl néztem az "egy igazán dühös embert HDR ben" és rendesen sercegett a kép, vagy minek nevezik.
Az hogy 1m a tv, nem egyenlő azzal hogy nem éri meg 1080p anyagot nézni rajta, mert maga a megjelenítés sokat dob hozzá a filmhez. LCD vel összevetve. Nyilván nem csak azért vesz ilyen tv-t az ember mert akkor innentől 40-60 Gb os UHD akar csak nézni rajta. Mindössze annyit jelent, hogy nekem jobban tetszi ka természetesebb 1080p filmek, és helyet sem sokat foglalnak. Ami nem mellékes, 60Gb os verziókkal szemben.
-
fulton
addikt
válasz Vhiktor #69445 üzenetére
és a HDR ért sem tudom miért vannak annyira oda, szerintem a sima 1080p kép sokkal szebb mint ezek az agyon "masterelt" filmek HDR ben. Youtun tényleg látok nagyon komoly HDR anyagokat, de filmben azért nem egészen olyan a hatás. Arrük nem beszélve hogy méretileg sem piskóta. Nekem legjobban a 1080p jött be. Egyszerűen nincs hiba..és durva mert olyan hibákat észreveszek , kiad a tv, amit eddig nem is láttam. Pl fókuszálási hibák, lencse hibák és stb morbid.
-
fulton
addikt
Na ezt se tudtam, én meg azt gondoltam technikai okai vannak, nevezetesen ugye úgy veszik fel a filmeket, hogy a nyersen jóval többet látni a filmből, és utána vágják, és van hely játszani hogy mi látszodjon a filmben.
Már ha itt járunk, miért nem engedi pl plex tartalom lejátszása alatt a képarány módosítást?
Másnál is így van? én hiába állítottam a plexen belül, semmi hatás. De ha a tv-n állítanám, ott meg eleve inaktiv az állítási lehetőség. Csak TV csatin tudom állítani. miért?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Nem értem a filmeknél minek erőltetik ezt a alul felül fekete sávozást, elveszik a hasznos nézhető képernyő méretet ezzel. Aztán meg hozzák mint "találmány" marketing az IMAX emanched formát...az egész filmet eleve fekete sávok nélkül kellene forgatni, nem értem ezt a szokást...
Tegnap megnéztem Schindler Listája filmet, új értelmet nyer a film ekkore méret és árnyalatok mellett na meg a házimozi...és itt nem volt ilyen sáv alul felül, sokkal nagyobb élmény volt szó szorosan. Így kéne.. -
fulton
addikt
Igy pár nap állitgatás nézegetés után azt tudom mondani az A83j re - fantasztikus képe van, nem tudok betelni vele. Egy percet sem bánok hogy ennyire megfontoltan került a kis családunkba. Eddigiek alapján : jó választás volt.
Egyáltalan nem nagyon 3.3 méterre a 77 col. Sőt DE mostmár végre semmi hiányérzetem nincs a képmérettel kapcsolatban.
Használati útmutató amit kapunk hozzá 0. De nem is kellett Teljesen logikusak a dolgok, csak egy két dolgot kellett megkeresni ami nem volt elsőre egyértelmű. Hálisten Sikerült összehozni az LG házimozival es működnek együtt.
Jó lenne az egyik távirányító gombjára rá programozni a képernyő kikapcsoló funkciót de Sajnos csak a teljes TV kikapcsolást lehet. Egalabbis en csak ezt Tudtam)[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Nem értem. Bravia core n vannak IMAX filmek. A tv támogatja, reklámozza az imax enhaced et. Viszont ott akár melyik filmet indítom el alul és felül a fekete csík nem tűnik el miért?
Pedig úgy reklámozza hogy telobe kerül a képernyőre a film. -
fulton
addikt
Szerintetek sok ez a használati forma tv csatihoz?
30 brightness, -1 gamma, közepes csúcs fény, light sensor off.
Mit gondoltok? (Tudjátok mire gondolok, elhasgnálodás beégés stb). -
fulton
addikt
mi az az ABL több helyen olvastam?
-
fulton
addikt
Nálad is csinál olyat az "inaktiv állapot 1 óra elteltével" kikapcsolja a tv-t, és kéri hogy nyomjak meg egy gombot. De én hiába nyomom végig a távnyitót, kikapcsol a tv. Onnantól hogy bejött az üzi hogy nyomjak meg gombot nincs vissza út, kikapcs. Ez miért lehet?
Fura egy anomália ez. De kikapcsolni meg nem akarom ezt, és 1 óra nekem jó biztonsági okból, nem csak én használom és hajlamosság van hogy úgy hagyják a tv-t.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Aki védi az oled tv-jét, mivel teszi? (pontos típus)
Gondolok itt szünetmentes tápegységre, vagy bármi más ami a hálózat felől "jöhet".
(nem tudjátok kell ezeknek a szinuszos szünetmentes?) vagy mi az amivel beéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...