Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Ez jó lenne ha így lenne, de vannak kétségeim. Ha bármelyik olcsóbb lenne, mint az LG, elgondolkodnék, de addig kizárt. Mint nem rég a Philips 65OLED803 volt 450k-ért, az több mint elgondolkodtató volt! Bár a szerviz továbbra is ott figyel.
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Partz
senior tag
válasz renatto #28690 üzenetére
Nálunk csak most jelent meg a GZ950 (700 ezer az 55"-os modell bevezető ára, Sony AG8-nak is ugyan ennyi volt), az 55C9 nálunk is magasabbról startolt. Év végén lesz egy egészséges árverseny oled-eket tekintve (GZ950, AG8, B/C9). Már nem feltétlen csak az LG jöhet számításba, akinek az ár az első.
*Kíváncsiságból beütöttem az árukeresőbe. Jelenleg az LG a legdrágább itthon, de közel azonos áron mozognak.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz Partizan182 #28692 üzenetére
Van ilyen.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
ribarszki
őstag
-
Partizan182
senior tag
Netflix app meggyógyult magától, mi a tököm lehetett ki tudja. Újra 4k Dolby Vision heaven van itthon
-
chros
őstag
Felkerult az 5.10.10 a UK weboldarla is: B8PLA, B8SLC (valszeg ugyanaz a fw mindkettohoz).
Changelog:
1. Improvement
1) Improving Google Assistant service
2) Improving Amazon Echo service
3) "Direct TV Now" ready for 2018 yeares of product launch
4) TV Remote service expansion to 14 EU countries
5) Adding Compensation function in OLED model Auto Off condition
6) Adding 18Y HDCP2.3
7) Adding to Israeli STB Universal Remote Control
8) Fixed minor bugs -
Partz
senior tag
Panasonic GZ950 a hdtvtest-en.
Mától kapaható Angliában a GZ2000 modell. Augusztus 18-ra terveznek egy vak összevetést, ahol már szerepelni fog az említett játékos is.
-
chros
őstag
válasz polonic #28684 üzenetére
Vigyazat:
- 5.*-os fw-rol (meg?) nem lehet visszaterni korabbira, ha gond van (LG kiszedte a downgrade funkcio elerhetoseget)
- van 1-2 user aki azt allitja, hogy a 4.10.65-ben megjelent gamma problema nincs orvosolva az 5.10.10-ben (de hogy ez tenyleg igy van e, az jo kerdes, mert a guruk nem mernek frissiteni a fenti gond miatt, igy pl en sem) -
janos666
nagyúr
válasz zenit73 #28549 üzenetére
Melyik gomb nem szokott reagálni?
Nekem az OK (görgő kattintás) hektikus. Párszor reset-eltem (a távot, de közben más miatt már a TV-t is külön), de szerintem csak véletlen, hogy utána mint ha működött volna egy ideig (talán csak amiatt, hogy a reset végén muszáj addig és olyan erősen nyomkodni, míg reagál végre, mert az OK párosítja újra, és esetleg maga ez a "pumpálás" hozza vissza egy időre).
Lusta vagyok ezt bejelenteni a szerviznek.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Joshi
titán
válasz renatto #28659 üzenetére
Idővel mindenki beáll az összes HDR formátum támogatók sorába, kivéve az LG-t, mert ők Samsungos szabványt(HDR10+) biztosan nem fognak támogatni. A Samu még támogathatja a Dolby Visiont mert az független szabvány csak fizetős. A Sony vezére azt nyilatkozta a HDR10+ esetleges támogatására, hogy ők már támogatnak egy Dinamikus HDR formátumot (DV). Mindenesetre egyértelműen az a nyerő aki minden szabványt támogat.
Ha Philips kukázza az Androidot, az csak előnyt jelent nekik. Még a végén akár ajánlott OLED tévé is lehet a Philips.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
Úgy látom a Philipsek is támogatnak mindent, szóval ebben sem egyedüli a Pana. Új megfizethető Philips OLED Android nélkül
MÁS: A B7 is most fissített. Érdekes, délelőtt nem talált semmit, most meg magától frissített.... A honlapra is felkerült.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
B8 most frissített 05.10.10 verzióra.
Este meglesem mit csináltak meg vagy rontottak el.[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz daneel_hu #28653 üzenetére
"kb minden lg-oled hibás, pedig biztos vagyok benne, hogy az lg-vásárlók nagy többsége elégedett."
A hibás termék nem zárja ki az elégedettséget (Lásd a Te eseted az LG-d hibás (volt), mégis - bőven - elégedett vagy! ) és épp ez az egyik fő konfliktus generátor.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek
Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenni Ez igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!![ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
B8 v5.10.10 jon ki UK, Canada-ban.
Meglepodve latom, hogy a C8-as firmware elott erkezik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Partizan182 #28626 üzenetére
Akkor passz... nálam működik jól.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Beni2360
félisten
válasz #72042496 #28642 üzenetére
Ha ár a talpalnál vagyunk én a C8 szereltem 60 cm-re kihúzható fali tartóra és felcsavaroztam a talpat is hang irányítás végett. Hát nagyon furi így, mintha a center felett lebegne. Abraka babra.
Reggeli sima Tv-hez nincs az AVR bekapcsolva.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
renatto
őstag
A B7 talpával én sem vagyok kibékülve. Pedig az fém és nem is néz ki rosszul, de ez az ív nekem fura... Pláne hogy sötétben semmi sem látszik film nézés közben, csak a talp végeinek utolsó 5 centije fénylik a kép előtt
-
daneel_hu
addikt
Nincs ezzel baj, mások vagyunk de ez így van jól.
Lényeg, hogy legyen választási lehetőség.Nekem a B8 tetszik külsőre, de azért mégiscsak műanyag a hatás mint az AF8 vagy az FZ800-nál.
FZ800-nál a talp is gáz, nekem ez 20 évvel ezelőtti design, hiába férne el egy minimál nappaliban, inkább C8 vagy E8. A Pana GZ1500-asa is szép, vagy AF9, abban van valami poén. (szerintem)Persze nyilván a W9 77 kéne, ha lehetne választani és nem kéne kifizetni.
-
Tulku
veterán
válasz daneel_hu #28637 üzenetére
Nem tudom....mikor választanom kellett, nekem nagyon bejött az FZ800 kinézete...én speciel szeretem ezeket a konvencionális formákat (talán azért mert 10 évig panát nézegettem a nappalimban)...
Bevallom a B7 talpa egyenesen taszított, fel is tettem a falra, így egy panelt látok...csak...
-
daneel_hu
addikt
válasz Pro Koryak #28632 üzenetére
"(#28602) daneel_hu:
"Részemről be nem raknám a nappaliba, nagyon műanyag hatású."
Az FZ800-ból napközben/világosban max. egy képernyőt látsz és a talp függőleges ~6cm-es szárát.
(a talp alja pedig egy kb. 5kg-os fémlemez!!!)
A B8/C8-on viszont valóban látszik, hogy műanyag az alja!!!"Biztos.
Nekem egyik se kéne... GZ1500, AF9, E8 vagy 77C8, vagy W9.
C8-ból a 77-es azért nagyon kéne, de ha 65" akkor inkább E8 vagy esetleg ezzel egyenértékű Pana/Sony.
FZ800-ast mintha baltával faragták volna ki.Ránézésre az AF8 volt a leghúzósabb.
-
renatto
őstag
válasz Partizan182 #28634 üzenetére
Igen. Eddig el sem indítottam a tévén, így frissíteni kellett. Bejött a NF animáció és kéri hogy jelentkezzek be vagy ingyenes próba.
-
törölt tag
válasz renatto #28631 üzenetére
DV-re azért van tartalom, Netflixen például.
Elvileg az iTunes-on, Amazonon, Vudun is, de ezeket meg én nem tudom kipróbálni. Plusz Blu-ray lemezeken. Tény, hogy nem nyom agyon a DV anyagok mennyisége, de azért vannak.(#28632) Pro Koryak: Szerintem ő a B8/C8-at se rakná be a nappaliba.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
Csak jó lenne, ha tartalom is lenne HDR+ra (meg DV-re). De gyanítom azért is nincs, mert azzal nem lehet trükközni, mint a sima HDR-nél
-
renatto
őstag
válasz Partizan182 #28620 üzenetére
Nekem nincs előfizum és így csak a bejelentkezésig jutok el.
-
törölt tag
válasz Partizan182 #28623 üzenetére
Gyanús, hogy az alkalmazással lesz valami. Sajnos a C8-on nem tudom neked megnézni, hogy jó-e. Talán hozzászólnak a B7 tulajok, bár ahogy nézem, megint más téma van napirenden.
[ Szerkesztve ]
-
Partizan182
senior tag
válasz FollowTheORI #28624 üzenetére
A quick start volt az első amit kikapcsoltam még 2 éve, full factory resetet toltam a bizti kedvéért, ugyanaz, login screenig el sem jut, csak köröz a piros karika a Netflix logo alatt. 19-én volt frissítve az app, kb azóta kínlódok vele, ezért kérdem, hogy másnál is előfordul - e? Már az is elég infó lenne hogy a login screen bejön-e (ha valakinek van B7 de nincs előfizetése).
-
nagyúr
válasz Partizan182 #28623 üzenetére
Még esetleg azt megpróbálhatod, hogy a general menüben van ilyen standby opció (valami ilyesmi a neve, most így fejből nem tudom pontosan)... azt kapcsold ki, elvileg akkor nem cache-el/ment el semmit a gyors induláshoz, hanem mindig minden teljesen nulláról indul a tévén, picit ezért lassabb is lehet az indulás.
App store, app frissítés, app újratelepítés esetleg?
Login-logout (ha eljut addig).Illetve amikor homokórázik akkor a back/vissza gomb nyomva tartása addig amíg a TV adás vissza nem jön?
És újra indítás.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
renatto
őstag
válasz daneel_hu #28619 üzenetére
Pedig de! Nem azt írtam, hogy olcsó, hanem hogy a legolcsóbb, természetesen az oledek között. És ez nem azt jelenit, hogy az LG olcsó, hanem hogy az LG-nél van a lagolcsóbb oled jelenleg a piacon, ami a B sorozat, de ez lehet akár a C is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Partizan182 #28620 üzenetére
Wi-Fi-n és kábelen is ugyanezt csinálja? Más app jól működik?
(A Wi-Fi és/vagy Ethernet modul hibáját próbálom kizárni.)Android TV-n jó a Netflix, tehát biztos nem központi a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Partizan182
senior tag
B7 tulajok: Netflix app nem szórakozik nálatok? Pár napja haxxol (thumbnailek nem jelennek meg, nem bufferel néha), mára teljes KO, el se indul. Szokásos körök (factory reset, fw update stb) megvoltak, nem segít. Érdeklődnék másnál is ez-e a helyzet, ha nem, akkor nyitok egy jegyet az LGnél. Köszu.
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #28611 üzenetére
Szerintem nem a legolcsóbb az LG.
A B8 és C8 olcsóbb, de már a C8 sem feltétlenül. (más márkák oledjeihez képest)Nekem pl E8 van, 100 rugóval volt olcsóbb a 65-ös AF9-hez képest, viszont a vele egyenértékű Pana egy árban volt vele.
Aztán ott vannak a W, R, Z modellek, messze drágábbak bármilyen "nem-LG" oledhez képest.Mondjuk ott kéne indítani, hogy egyik oled sem olcsó.
Egy rommáakciózott 55-ös B8 mennyi most? 350e bruttó?
Az sem olcsó tévé ha már itt tartunk.
Olcsó 55 colos tévé árukereső szerint = 120e. Ez már olcsó. -
so_ha
senior tag
válasz Celtis #28594 üzenetére
"Bombaüzlet!"
Had döntse el mindenki maga, hogy számára mi a bomba üzlet. Ezek alapján aki a megjelenéskor megveszi az új típusokat, azt is simán lehülyéznéd, pedig mindenki tud mérlegelni, hogy Neki mi éri meg, és nagy eséllyel nem szorul senki segítségre a döntésében. -
so_ha
senior tag
válasz torma1981 #28593 üzenetére
"Akkor vegyél ott."
Remélem nem gondolod, hogy Te mondod meg, hogy ki, és mit írhat, vagy linkelhet a fórumba, és nagy eséllyel mindenki tud dönteni egy párszázezer Forintos vásárlás esetén, hogy Neki mi a prioritás, és mi éri meg vagy nem. Ne oszd az észt állandóan, hogy kinek, és mit kellene, vagy nem kellene csinálnia!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest