- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
Samsung Watch Active 2 -kb 4-5 napos üzemidő (igaz ez kerek )
Asus VivoWatch BP - szögletes , hosszú üzemidő plusz egyéb extrák -
belovary
senior tag
Totál azt írja, amit gondolok az egész Huawei kínálatról. Full igaz!
Ma megint írtak vissza a TicWatch Pro 4g/LTE miatt, de ezek ilyen kenegetés, szépítgetés csak. Azt írták, hogy tárgyalások vannak az eSIM törvényesítésére több országban is, és ahogy ez lehetővé válik, akkor onnantól kihasználható az óra ezen funkciója is.
Telekomnál is próbáltam érdeklődni, még nem is hallottak a cégről, és évek is lehetnek amire engedélyezik. Szóval aki eSIM-ben gondolkozik mint én annak vagy Samu, vagy alma...
Óriási.... -
BigBear
senior tag
Igazából mindegy, hogy karkötő vagy óra, a lényeg az óraszerű kinézet és a stabil működés a fenti kívánalmakkal. Emiatt esnek ki a szögletes meg karkötő jellegű kütyük is.
A Haylou Solar jónak látszik, de az app 2,2 pontos értékelése playen azért hátööö... Kicsit olyan érzésem van, mintha egy 1000000-ik kínai kütyühöz odabiggyesztették volna a Xiaomi nevet, mert így majd veszik. De ne legyen igazam. Mi denesetre pont ettől tartok, hogy egy alapvetően jó, funkciókban megfelelő órát egy elcseszett soft miatt nem lehet normálisan használni.[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
Azért ez gáz. Samsung, nem olcsó, erre tessék.
Mit is vehet akkor az ember, főleg, ha nem végtelen a keret?
A kis Kospet Probe is tök jó review-kat kapott, szép is, árához minőségi kivitel, a tudása bőven elég lenne (csak a messenger call meg a hívás elutasítás nem megy, de előbbit sok másik óra sem jelzi, csak utólag) de nem stabil az app. Néha vannak hülyeségei, ezért váltanánk. Lehet hogy csak nálunk, de sajnos a lényegen ez nem változtat.
Ezért keresek, emelve a keretet másikat. -
Babetta-X
senior tag
Köszönöm szépen! Tehát akkor elvileg van gari gyakorlatilag meg... : ) Így azért elég barátságos az ára. Gondolkoztam a gt2e-n is, de az kb sehol nincs ilyen áron, jelenleg más alternatívát ilyen tudással nem nagyon látok, egyedül talán a design ami nem tetszik, de majd megbarátkozom vele
-
addikt
Ha szereted a samsungot, maradj nyugodtan annál. A Samsung health jól integrált rendszer a Samsung rendszerében. Ha hosszú üzemidő és egy sportcentrikus óra jobban érdekel, akkor Garmin. Mondjuk a sq szerintem pont egy elég rusnya óra, arra a Samsung köröket ver formában.
My name is Bond, James... Dean.
-
Dwatti
addikt
Amazfit band 5, Honor band 5
és Hamarosan jön a Mi Smart Band 6 NFC-t sajnos felejtsd el.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Én hozzávenném még a Galaxy Fit 2-t. Nincs SPO2, alvás még azért problémás, de összeségében jó cucc. (Én is azt használok most óra helyett.)
Letöltened meg max a Galaxy Wearable-t kell mellé pluszba Samsungra.
Bár alvásban szerintem a Huawei/Honoer az abszolút csúcs okoskarkötők terén. Esetleg a Withings, de azzal nincs tapasztalatom, meg drágábbak is.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Bevallom a beígért 14 napot nekem nem hozza. Nagyjából bő egy-1,5 hetet.
Annyi gondom van vele, hogy az alváskövetése a Huawei Watch GT-mhez képest rosszabb. Pl 7:55-kor csörög az ébresztő, felkelek, kinyomom, visszaalszom - azt már nem nézi. A Huawei meg igen.
De ugyanezen okokból váltottam én is aktivitásmérőre - mivel ugyan megszoktam az órában való alvást, de egy karperec jelentősen kényelmesebb.Vamos a la playa.
-
k810
aktív tag
Férjem ezer éve Samsung okosórát használ javarészt, próbált másokat is párszor, de mindig ezekhez tér vissza, épp W4 Classicja van és ez meglesz pár évig, nem panaszkodott semmire, de ha van konkrétabb kérdés, szívesen megkérdezem.
Xiaomi Watch S1 ne, arról csak negatívat lehet olvasni, szoftveres támogatás nulla kb., van pár fura fordítás az óra sw-ében, bár ez nem annyira para, de igénytelennek hat, főleg ennyiért. Ezt sztem rommá veri a GW4 Classic. Minőségben is.
Teszteket néznék, mert Huaweinél régen pl. nem volt a widget aktív, "csak" mutatta a dolgokat, Samsungnál ez alap pl. régóta és minden más férjemnek visszalépés volt Samu után.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 49MM újszerű állapotban, AppleCare+ 2025.07.26
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Google Pixel Watch 3 45mm Band L - Obsidian, bontatlan, új
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest