- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz Dolphine #21799 üzenetére
Köszi. Igen olvastam én is. Biztosan meg is várom. Sőt meg akarom várni a Ticwatch pro 5 és a xiaomi watch S2 megjelenését és tesztjeit. A jelenlegi órám (amazfit bip S) még jól bírja csak szeretnék olyanra váltani ami többet tud (van benne nfc, hanghívásra alkalmas, és esetleg esim is van)
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz Dolphine #21811 üzenetére
Igen tudom. Sajnos pont ezért van egy mínusz pontja a xiaominak nálam. Jelenleg egy revolutos kártyát párosítottam a Google pay-hez és ezzel fizetek nfc-vel. Csak az óra miatt nem akarok regisztrálni újabb banknál.
Ha tudja az óra az esim-et akkor tudok olyat, hogy ha a telefonom repülő módban van akkor a telefonban lévő számot az órában használom?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Dolphine #21826 üzenetére
A curve és a gear (xy) topikokban többször is téma volt.
Emiatt nem tudom én sem fizetésre használni a Gear S3-at sajnos, későn rendeltem a kártyát, amikor már csak magyar BIN -el adták.Természetesen érdemes lehet utánajárni, hogy az összes Wear OS-el érkező órát érinti-e, de tudtommal igen.
#?*@&!
-
Kovaratis
senior tag
válasz Dolphine #22592 üzenetére
[kép] [kép] 46 mm global wifi. Jelentem ma végig víz alatt volt, kivéve egy kávézást és egy ebédet, ahol is, bár nem mindegyik e-sim nélküli óra tudja függetleníteni magát a telefontól, de ez teló nélkül is, önállóan hajlandó volt fizetni. Nem kell minden fizetésnél kód, amíg nem veszed le addig kód nélkül dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
citizen05
tag
válasz Dolphine #23722 üzenetére
Hello.
Köszönöm a válaszodat. Igen tényleg eléggé nagy az óra még én is gondolkodom,hogy megrendeljem e.
Van hozzá kuponom így 249 lenne a vége + adnak egy fejhallgatót is hozzá.
Így meg azért talán eléggé megérős lenne. Még nézek teszteket aztán a hónap végére kigondolom .
Az elöző órájukkal voltak szoftveres gondok ahogy hallottam.
Jó lenne ha ennél már ez nem lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest