Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
-Bagira- #8554 üzenetére
Tegnap este akadtam bele és én is így érzek.. "erre vártam".
Soha nem volt még okos órám, teszteket sem olvastam max. egy-két bemutató videót néztem meg de nagyon nem vagyok képben 44 évesen.Szóval ez a dizájn tetszik de csak is a 42mm -ek jöhetnek szóba mert pasi létemre vékony 58mm széles a csuklom.
Lehet nincs is rá szükségem de valahogy mégis vonz hogy jó lenne egy ilyen óra.
Telefonom Xiaomi Redmi Note 4 sem nyomkodom éjjel nappal max. pár email-t, messenger üzenetet váltok, ritkán nézem a face-t vagy hallgatok rajta zenét ahogy a gps-t. (gyalogos/kerékpáros)Pár szóban leírnátok a működéshez kellő feltételeket ill. miért/miben lehet jó egy ilyen óra?
Ami főként érdekelne az hívás/értesítések fogadása/kezelése, időjárás, gps használat.
Másodlagos az alvás/fitnesz montírozás, zene hallgatás.Valamint a frissítés vagy esetleges hasznos alkalmazások telepítése, számlap kinézet csere menete mennyire komplikált egy laikusnak?
Továbbá S.Holmes mire utalt a "Csak ha a szoftveres rész marad olyan csapnivaló mint eddig, akkor fabatkát sem ér." megjegyzésével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest