- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabail
csendes tag
Korulneztem a kapcsolószekrényben. Esély nincs ra hogy akar csak duplán hurkoljak, olyan feszes es zsúfolt minden. A CT-k fordítva vannak felrakva, vszinu mindharom, csak kettőt tudtam kibogozni. A "K" jelzés fordul a központi FI tele fele, az "L" pedig valahova a szekrény hatamoge, bizonyára a villanyorahoz fűzve. Úgyhogy meg sem fordítottam, szerelot kell hívjak, mert az egyik CT-hez nem ferek hozza anélkül hogy kikotnek néhány vezetéket, amik mögött van. Szerelore meg mint tudjuk, lehet várni par hónapot, ha egyáltalán van aki vállal ilyen semmi munkát.
Csak azt nem értem, ha tényleg fordítva vannak fent a CT-k, hogyan meri a Shelly mégis jól a fogyasztás es visszatermeles irányokat? Mert ezt jól meri, csak ugye meglehetős pontatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest