Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Alanyába eljutni nem olyan problémás, Antalyába mennek charter-járatok Bp-ről, onnan kb. száz km, magyar utazási irodák is szerveznek oda transzfert.
Azt mondjuk nem értem, hogy Keldor papát mi ragadta meg a képen, de hát nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Olcsi
senior tag
válasz AMD Power #1496 üzenetére
Mi is most töltöttük első hétvégénket a Balatonnál, 2 napos körbetekerés keretén belül. Siófokról indultunk, Badacsonytomajban éjszakaztunk,ma pedig folytattuk utunkat vissza Siófokra. Jelenleg is itt pihegünk a strand parkolojaban azon gondolkozvan,hogy megvárjuk-e c naplementét...
-
vans?
őstag
üdv, sok infóval nem tudok szolgálni, csak annyit akartam, hogy én voltam többször Balchikban, egy kis panzióban ki lehetett hozni a dolgot óccsóér'. Gyönyörű volt a tenger, medúzák, meg minden. Nyugis kisváros, családdal szerintem tökéletes, nem egy partihely. Ja, és a cápahús k.rva finom volt, erre emlékszem.
Én ajánlom egy olcsóbb, de élvezhető családi nyaraláshoz.
Szlovénia meg tökéletes választás, ott tavaly voltam, bár hozzátartozik a dologhoz, hogy fürdeni átjártunk Olaszországba (5 km volt) az ingyenes, sokkal jobb vízminőségű strandokra. Bár ez lehet, hogy egyedi eset. De klasszisokkal olcsóbb, mint Olaszország, mindenesetre. Jó nyaralást.hábm bábm
-
tkazmer
addikt
nem jártam még ott, de valószínű ott helyben közel sem lesz ilyen jó. egyszerűen túl jó a kép
legalábbis esetemben pl. ezzel a hellyel [link] így volt, a helyszínen közel sem volt ennyire különleges.(#1489) AMD Power
pénteken én is lenéztem a balatonsoundra a chemical brothers koncert miatt, ezzel megvolt az idei első balatoni nyaralás a terv szerint még vagy kettő 4-6 napos biztosan lesz, de ez még sokmindentől (pl. munka) függ...[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Olcsi
senior tag
Aki esetleg belföldre tervez nyaralást, netan a balaton környékén, és szereti a kempingeket, annak bátran merem ajánlani a badacsonytomaji kempinget! Kifogástalan a személyzet, illetve nem is draga! 2fő+sator=3480ft 1 éjszakára! Van saját strand, kiváló!
-
Mawyx
őstag
Az a baj az ilyen képekkel, hogy az ember belefeszül mire rájön hogy tud oda eljutni. Én inkább megnézem hova repül fapad és jó lesz az, megyek oda. Persze ez csak nekem jó, mert nem voltam még szinte sehol, így még minden újdonság és tetszeni fog. Később majd nem így lesz.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz róbert gida #1487 üzenetére
Passz, rendőrt nem láttam. Bosznia-Hercegovinán belül csak Mostarban és Neumban jártam, máshol még nem voltam. De nem is igazán vágyom vissza, annyira nem jött be, eléggé lepukkant.
Hát Spanyolországban is vannak helyek, ahol nem nagyon érdemes otthagyni egy fél éves autót sokáig a parkolóban, úgyhogy gondolom Bosznia még rosszabb lehet közbiztonságban.
Horváto. és Görögo. nem hasonlítható össze vele.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AMD Power
titán
Nah Go Balcsira...
Biztos nem lesznek sokan áhh...
-
kraftxld
félisten
Egy repüléssel kapcsolatos kérdésem lenne, hátha tudja valaki a választ a helyett, hogy az üfsz-t nyaggatnom kéne.
Van egy repjegy, az út 95%-a Emirates-el, az első szakasz Malévvel (Budapest - Zurich). Itt mekkora csomagot lehet feladni? Az Emirates 30kg-ig visz economy-n, a Malév meg csak 23-ig ha jól tudom. Valamint lehet plusz bőröndöt feladni némi pénzért?
Na, a másodikra megvan a válasz, egy 25 kilós csomagot pluszban, csekély 1594CHF-ért visznek el Akkor ezt kihagyjuk.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
róbert gida
tag
Köszi az infókat !Esetleg van tapasztalatod a bosnyák rendőrökkel ? Sok jót nem hallottam róluk ,sógoromékat Szarajevó-nál a gyorsforgalmin büntették meg ma sem tudja miért csak röhögve kérték az 5 euróst.A közbiztonságról mit lehet tudni ?Egy fél éves kocsit kint merjek hagyni a parkolóban? A Horvátoknál nem volt ilyen gondom sem a Görögöknél .Esetleg ha másnak van jó vagy rossz tapasztalata írjon!!
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
keIdor
titán
válasz róbert gida #1485 üzenetére
Megmondom őszintén nem figyeltem. De az utakról, árakról tudok mesélni. A főutak autózhatók, vannak kátyúk azokat kerülgetni kell. Viszont mellékutakra ne menjetek lehetőleg, mert azok nagyon szarok... autópálya az egyáltalán nincs.
Az árak nem vészesek, hárman étteremben ettünk, átszámolva 5.000Ft körül fizettünk egy tisztességes adag kajáért összesen. Konvertibilis Márkában ez már nem tudom mennyi volt.Angolul amúgy nem igen tudtak, inkább a német tudásomat kellett erőltetnem, mert azt értették csak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
róbert gida
tag
Látom voltál Mostar-ban.Nos mi idén tervezzük Montenegrói utunkat Bosznián keresztül és Szarajevó és Mostar felé mennénk majd Dubrovnik és úgy tovább.Szeretnénk Mostar-ban megszállni egy éjszakára de nem foglaltam előre le semmilyen szállást.Lehet-e könnyen szállást találni vagy kiírva láttál-e esetleg Bed and Breakfast -ot házaknál ?Milyenek az utak és az árak ?Köszi előre is
-
keIdor
titán
válasz Yushchenko #1482 üzenetére
Itt sem probléma ha nem vetkőzöl le, csak mások meztelensége ne zavarja őket. A város térképén írják, hogy "nudi" úgyhogy szerintem hivatalos...
Igen ott van egy parkoló ha jól emlékszem. Egy szobor előtt azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Yushchenko
őstag
válasz kovacsroli #1478 üzenetére
OrangeWays van még hasonló áron. Vonat biztosan sokkal drágább lenne. Ennél olcsóbb alternatíva max. teleautó lehet, de ahhoz kell egy kis szerencse, meg alkalmazkodóképesség.
(#1480) Keldor papa: Basszus, ez tényleg nagyon jól néz ki! Sajnos én két nősténnyel megyek, és biztosan tudom hogy egyik se fog levetkőzni. Hivatalosan is nudista a hely, vagy így kialakult? Mert pl. Izolán hátul is nagyon sokan nudiznak, ahova én szoktam járni, de ott az nem probléma ha valaki nem. A parkoló ahol elvileg megállunk, az meg a félsziget elején van pont.
(#1481) Olcsi: http://www.udulesicsekk.hu/-n nézd végig a találatokat(181 Siófokon).
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
Tud valaki Siofokon egy olcsó, üdülési csekket is elfogadó szálláshelyet? Az olcsó azt jelenti,hogy 2főnek 5ezer 1éjszaka...ez a plafon! Igazából semmi extrara nincs szükségünk,csak legyen egy ágy...Varom a javaslatokat! Köszönöm előre is a segitséget!
-
keIdor
titán
válasz Yushchenko #1476 üzenetére
Itt elég kicsi a tömeg. Bejelöltem neked, erre a félszigetre kell menni.
De vigyázz, mert igaz itt kevesen vannak, de nudista strand. Én elég nyitott vagyok, úgyhogy engem nem zavart, sőt élveztem is a nőstények bámulását, viszont valaki nem szereti.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
aesir
veterán
válasz Yushchenko #1471 üzenetére
Én is nagyon szeretem a bureket Van itt egy burekes a Hegedűs Gyula utcában Budapesten, ez elég jó. Szerb barátaim is járnak oda.
Van saját életem...
-
Boxer001
veterán
-
Lengyi
aktív tag
válasz kovacsroli #1472 üzenetére
google elsőre ezt dobta
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésemet, neharagudjatok.
Nürnbergbe szeretnék eljutni Győrből, bármivel csak olcsón, kb 3 napot tartózkodnék ott.
Aki tud megbízható utat olcsón pls jelezze.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Yushchenko
őstag
Neumot passzolom, sosem álltam meg még megnézni, és most se fogom Csak egy útleírást olvastam ONGO-n amiből megtetszett.
Igazából nem nagy újdonság nekem ez a Szarajevo-Mostar út, voltam már itt pár éve, de nagyon tetszett. Úgy néz ki megállunk Međugorjéba is, bár én nemvok vallásos, előzőleg se jött be nagyon a hely.
Boszniába engem mondjuk eléggé magával ragad a háború feelingje, egyrészt mert eléggé érdekel is a dolog, másrészt mert én is volt jugo országban élek jelenleg. Sok helyen volt persze háború, de ilyen kegyetlen népirtás, itt a szomszédban a 90-es években...
Ja, és nagyon szeretem a bureket, és a legjobbat Szarajevoba csinálják!Makarskán csak megmártózni állunk meg, mert emlékeim szerint nagyon meleg van már Mostarba is, utána meg aztán főleg.
-
Yushchenko
őstag
válasz tkazmer #1466 üzenetére
Általában én is Budapesthez viszonyítok. Mondjuk vicc, de Ljubljanában kevesebbet költök, mint otthon, és ahogy így mesélték többen akik jártak Budapesten mind arról számoltak be, hogy sokkal drágább volt, mint Lj vagy Prága.
Ami engem nagyon szíven ütött Erdélyben az éttermi árak. Romániában még nem vagyok hozzászokva hogy "csöveznem" kelljen. Két főre 5-8000 Ft-ig fizettünk átlagosan. Vegyesen ettünk sok fele, illetve valahol nem, miután megláttuk az árakat(Medve tónál). De nem tudom földúton mentem be egy faluba, a cigány nők a folyóba mostak. Ott volt egy étterem és ilyen 7000 Ft körül fizettünk egy kajálásért. Szállás 10k volt egy napra átlagosan. Kürtöskalács 10 RON... ha nem faszénen sült 8 RON... ugyanez a Boráros téren fele ennyi.
Gyilkos tóhoz amúgy förtelmes feljutni. Igaz pont augusztusba mentünk. Az út minősíthetetlen, pontosan olyan volt mint amikor 2004-ben mentünk, már nem lehet kikerülni a lukakat, mert az egész út abból áll. Aztán mikor felérsz az út mindkét oldalán parkolnak a kocsik és úgy kell nézned hogy ne verd le a tükröt egyik oldalon se. Szerencsére rendőrt tettek ki csúcsidőben, hogy irányítsa a forgalmat. Ezen kívül, ahogy mentünk a szoros felé, lovaskocsi befoglalta az utat, és olyan sor alakult ki mögötte, hogy elmondhatatlan. Persze így is fél napba telt felmenni, félbe lemenni a nagy dugó miatt. Azt mondanom se kell, hogy fontos nemzetközi útvonal, ezért teherautók is igénybe veszik. Felül persze nagyon szép a látvány, de sajnos a kukákból kilóg már a szemét mindenhol... Egyébként nagyon pozitívak a tapasztalataink a románokkal kapcsolatban(persze nem a kamionosokkal), nagyon kedvesek voltak, mikor barátnőmet megcsípte egy darázs, elmagyarázták román-franciául hogy mit kell tenni(azt pedig egy székely fiú lefordította xD).
Odafele amúgy nagyon benéztem. Úgy gondoltam van akkora rutinom, hogy GPS nélkül levezetek. Aztán jött Kolozsvár, és nem mentem ki az elkerülőútra. Mai napig nem tudom, hogy sikerült túlélnem azt a várost, pedig én Bp-en tanultam vezetni. -
concret_hp
addikt
tud valaki olyan balatonparti nyaralót ahol van free wifi és még megfizethető is? déli parton lehetőleg. vagy valami hint, hoyg hogy keressek rá ilyesmire? mert a legtöbb helen nincs kiírva...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
keIdor
titán
Erdélybe is jó lenne elmenni, én még gyerekkoromban voltam és semmire nem emlékszem már.
Az Alpokban vagyunk sokat, de jövőre lehet elmegyünk Erdélybe is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Yushchenko #1461 üzenetére
Tavaly voltunk Makarska-n egy hetet, nagyon szép, viszont drága, de megéri, hihetetlen gyönyörű!
Elmentünk Mostar-ba is, nos szép-szép, de a szemét kicsit lehangoló... ezt a látványt mondjuk megérte. A kép saját.
Dubrovnikban már kétszer is jártam, szép az is.Neum nekem nem tetszett, itt írtam miért.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tkazmer
addikt
válasz Yushchenko #1465 üzenetére
hát nem tudom, két éve én éppen azon voltam meglepődve, hogy milyen olcsó minden de persze azóta változhatott a helyzet, meg persze én bp-hez vagyok szokva, az Mo-n belül is nyilván drága.
az utak között valóban nagyon sok a rossz, de a nagyobb városok között elég jól el lehetett mendegélni a főutakon. a közlekedés színvonala persze más kérdés.
a gyilkos tónál nem jártam, de nem hiszem, hogy nagyobb tortúra legyen oda felmenni, mint mondjuk szlovéniában a mangart nevű hegyre
viszont volt szerencsém kipróbálni a tömegközlekedést! így utólag visszaemlékezve egy hatalmas kaland, akkor inkább reménytelen problémának tűnt, hogy szerettem volna 1 nap alatt eljutni déváról székelyudvarhely közelébe (homoródkarácsonyfalvára).
reggel fél 8kor indult az első vonatom, és éjjel fél 1re érkeztem meg. google maps szerint ezalatt 267km-t tettem megúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Yushchenko
őstag
válasz tkazmer #1464 üzenetére
Erdély egy szuper hely, és nagyon jó érzés oda magyarként menni. Ettől függetlenül szerintem most éppen eléggé el vannak szállva az árak. A legnagyobb bajom meg még az utakkal van. Kegyetlen tortúra odajutni. Kamionok szerpentines úton, záróvonalon előzgetnek... Aztán a Gyilkos-tóhoz se egy leányálom felmenni, meg parkolni.
-
tkazmer
addikt
válasz Yushchenko #1463 üzenetére
(az infrastruktúra semmit)
dehogynem, 2008ban jártam arra, akkor is és azóta is építettek utakat, vízhálózatot, csatornahálózatot, stb. egy csomó helyen (székelyföldi kis falvacskák, én konkrétan itt jártam: [link])
2008-ban még abszolút át tudtam élni, hogy milyen egy "nem globalizált" hely (bár internet volt a faluban annak ellenére, hogy vezetékes víz csak néha )autópálya meg nem úgy tűnik, hogy egyhamar lesz
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Yushchenko
őstag
válasz AMD Power #1462 üzenetére
És mennyit változott az utóbbi években (az infrastruktúra semmit)... A szállás még ok, de az éttermi/bolti árak a magyar felett vannak már nem is kicsivel. Ráadásul nagyon megnőtt a turista forgalom, rengeteg a román, és őket már nagyjából jobban preferálják székelyföldön is, mert több pénzük van. Persze nagyon szép Erdély, de szerintem a helyiek nagyon globalizáltak már, nem olyan a hely, mint pár éve, még EU csatlakozás előtt. Legközelebb akkor megyek vissza ha már lesz autópálya...
-
AMD Power
titán
Anyum nem rég jött haza Erdélyből.. Istenem milyen szép az a hely.
-
Yushchenko
őstag
Ez jó, sok szerencsét hozzá. Majd várjuk az élménybeszámolót, meg ha kell help szóljál nyugodtan
Én pénteken mek Boszniába(Sarajevo(12euro/fő/éj a szállás)-Mostar-Makarska visszafele). Úgy hallottam Neumra is érdemes tervezni, mert jóval olcsóbb, mint Horvátország (szállás és kaja is), könnyű lejutni, és lehet kirándulni a környéken(Mostar, Dubrovnik, Krka np.). -
keIdor
titán
A Balatonnal az a baj, hogy kurva drága és nekünk ennyit már nem ér meg. Mi is csak 1-1 napokra megyünk le, reggel megyünk, este jövünk.
Komolyabb pénzt inkább kristálytiszta tengerre szeretek költeni, vagy magas, hóval borított hegyekre. Ezért is megyünk a hónap végén haverokkal Szlovéniába. (thx: Yushchenko )Mindenképpen a közelbe akartunk menni, de olyan helyre, ahol még nem voltunk nyaralni. Horvát már volt tavaly, meg 2004-ben is, Kelet-Olaszország az szerintem szar és drága, úgyhogy maradt ez. Jövőre én egy Spanyolországi Costa-Brava-t szeretnék megjátszani, csak messze van, mondjuk nem nekem, mert én bírom az utazást meg a vezetést is bevállalom, csak sok a nyafogós.
Viszont a családdal még nem tudom merre megyünk, itt inkább az olcsóbb helyek kellenének. Tegnap nézelődtem is: Bulgáriáról vagy Törökországról kellene nekem személyes tapasztalat ha van! Bulgáriában Balchik-on találtam jó helyeket olcsón, szerintetek? Járt már arra valaki? Vagy Burgas, Várna fele kéne menni? Vagy inkább a török Égei-tenger? Ezt már elolvastam, olyan sok konkrétum nincs benne, de majd beszélek a sráccal... mindenképpen kocsival mennénk, úgyhogy Észak-Afrika most kiesik, olasz, spanyol, francia meg eleve nem olcsó, görög idén nem, úgyhogy maradnak ezek. De még lehet megnézem Montenegrót vagy Albániát. (utóbbi állítólag nagyon jön fel, mint 10-15 éve Horvátország és pofátlan olcsó)
AMD Power: Velence az nagyon szép, érdemes elmenni. A hajókázást se hagyjátok ám ki, hihetetlen hangulata van. Róma szintén, de oda kell egy hét, hogy mindent láss. Még tudom ajánlani Firenzét, Milánót, vagy Bolognát, ezek közelebb vannak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Leeza
tag
Én imádom a Balatont, eddig még nem volt olyan év, hogy kimaradt volna, idén valószínűleg máshogy alakul, de legalább egyszer mindenképpen megmártózom benne.
Most az elsődleges feltételünk volt, hogy tutira legyen nagyon meleg, Balcsival az utóbbi években sikerült befürdeni, mindig megvolt a jó előre megtervezett időpont szállással és hááát... Sosem volt az az igazán jó idő, amit vártam. Majd ha jó lesz az idő, kocsiba pattanunk és leugrunk csobbanni egyet spontán.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
róbert gida
tag
Most hétvégén mi is leugrottunk Lellére 1 napra és nagyon jó volt ! Ilyen meleg már rég volt a víz .Sajnos a június végi 1 hetes nyaralásunk alatt Miskolctapolcán az idő xar volt esős és hideg talán az volt benne a jó hogy a barlangfürdőben nem esett .Egyébként itthon az előre tervezett utakkal már fenntartásaim vannak,Főleg a Balatonon.Már csak abban reménykedem ,hogy augusztusban Montenegróban jó idő lesz .Visszaolvasva a topicot mi 2004-ben voltunk Görög o.-ban 10 napot és életem legszebb útja volt .Szerencsére a wc papiros dolog nálunk nem volt.Ellenben a Meteorákat a görögök kedvességét a csodálatos homokos partot és a sok jó kaját nem tudom elfelejteni.Mi Metamorphosi-ban voltunk ami nincs messze Sartitól. Anno még kicsik voltak a gyerekeim (12 alatt) és ők szinte ingyen voltak a szállodában .Most négyünkre már sok lenne pláne ilyen euro árak mellet.Montenegróban olcsón találtam apartmant de arról a saját topicjában írtam már itt[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
nem_tom
őstag
Én, sehova, semennyiért.
Valószínűleg majd haverokkal leruccanunk ide-oda pár napra, természetesen az országon belül. Szívesen mennék külföldre, de ez is elég jó lesz.
Eddig tervbe van:
Agárd 1 hét. Kb 20-25-ből fogunk kijönni.
És még egy másik hely (elfelejtettem a nevét), 3 napra. 2-5 ezerből kijövünk, mivel egy nyaralóban leszünk. Nem lesz víz (strand), de nem is azért megyünk.Nem tudom, hogy ezek mennyire mondhatóak nyaralásnak.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1443 üzenetére
Google Earth kicsit körbenézek...
-
Boxer001
veterán
Nem tudom miért tartjátok görögöt "igénytelennek" (jó a vécépapíros téma tényleg gáz)...1x voltam, örültem, mint majom a farkának. Mondjuk kinek milyen igényei vannak, milyen életszínvonalon él...úgy tűnik én paraszt vagyok, leültem.
Ja hogy a topic kérdésére válaszoljak: sehova, semennyiért.[ Szerkesztve ]
-
Leeza
tag
válasz AMD Power #1440 üzenetére
Én is velük voltam pár éve, akkor volt 40k. 10 nap, busszal, önellátás.
Még egyszer nem mennék, akkor jó volt, fiatalok voltunk és lazultunk, nem számított semmi, de már nem elégítené ki az igényeimet. Egyébként sem nagy durr nekem Görögország - a szárazfölről beszélek -, többet vártam tőle. Én nem mondanám koszosnak, de az említett ismerősöm, aki most jött haza, ezzel kezdte, hogy neki nagyon mocskos volt, pedig 4 srác ment, a buli kedvéért, ők sem vártak nagy luxust.
Mondjuk ennyi pénzért az ember ne is várjon túl sokat, ingyen van. Már a Balatonra nem mész le ennyi pénzért egy hétre és akkor még az időjárás is közbeszólhat, azért így könnyebb biztosra menni.
Összességében egynek jó, pihentünk, buliztunk, csavarogtunk, szép emlékeim vannak róla, de ez nem a helynek köszönhető, inkább a jó társaságnak, akikkel voltam.
Viszont a wc papírt a kukába dobálni dolog nem hiányzik, elég gáz...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
AMD Power
titán
-
dragonfx
veterán
én, paralia, 53k.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Mawyx
őstag
válasz Yushchenko #1432 üzenetére
Az a kivétel nekem épp elég
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz AMD Power #1430 üzenetére
Én a márciusi hosszú hétvégére foglaltam, 20volt a jegy Malévnál Athénba. Szállást még korai néznem.
Most nyáron meg irány Spanyolország inkább nem mondom meg mennyi volt a repjegy
Busszal max 200km-t mennék, de a 40-45 nem rossz 1hétre.[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz AMD Power #1428 üzenetére
Kíváncsi leszek mennyiért sikerül találni. A mai repülős árakat látva kétlem, hogy busszal olcsóbban megúszható.
-
AMD Power
titán
Nah úgy néz ki megvan... Görögbe megyünk.. Busszal Augusztus 20-22 környékén. Last minuteben lenne jó foglalni valamit.
-
kraftxld
félisten
Ha visszajön a párom, akkor elugrunk egy hosszú hétvégére Hanmer Springs-be
[link]
Augusztusban jó hideg lesz még, biztos hibátlan lesz a havas hegyek között termálfürdőzni| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
aesir
veterán
Ha Egyiptom az úticél, akkor szervezd meg magadnak a programot és a szállásokat, lehet venni repjegyet charterre is, így játsz legjobban mind ár, mind élmény szempontjából.
Ha pedig Hurghada meg a hozzá hasonló semennyire sem egyiptomi nyaralóförmedvények a cél, akkor menj nyugodtan utazási irodával és élvezd a sok "rántotthúsos" magyar társaságát.
Vizet csak palackból, ne engedd a jégkockát az italodba, nyugodtan eheted azt amit a helyiek és ott ahol a helyiek, tartsd tiszteletben az iszlám előírásait. Hepatitisz A oltás célszerű.
Van saját életem...
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1421 üzenetére
Félreértettem! Mind1 majd elválik mi lesz... lehet ,hogy Görög lesz. De azt tudom ,hogy Rómába illetve a Vatikánba főleg el kell mennem.
-
Yushchenko
őstag
válasz AMD Power #1420 üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű. A vonat ami kegyetlenül drága, ezért azzal kis távon érdemes max utazgatni. Szállás szerintem egész oké áron van. Kaján pedig külvárosi éttermekben lehet spórolni (Milánó külvárosában 4.5 euroért ettem margaréta pizzát!), illetve apartmanban ugyebár
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1418 üzenetére
Mondták már mások is ,hogy dög drága Olasz.
-
Leeza
tag
Egyiptom az úticél, lécci, akinek vannak tapasztalatai, ossza meg velem.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1416 üzenetére
Velence nekem max 1 nap és elég lenne. Róma már inkább.... De Rómába nem nyáron kéne mennem 30 fokban.
-
AMD Power
titán
Nagyon húz a szívem Olaszországba.. akár Velence de legjobb lenne a Róma - Vatikán. Valami jó buszos út jó lenne...
-
1hijjanhusz
senior tag
Nekem gyors megoldás kéne Magyarországon belűl. Adott az egész ország. Tehát fogalmam sincs, hogy hol, mit. A lényeg, hogy 5-6napra mennénk már csütörtök-péntektől. Csak fürdeni lehessen.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1412 üzenetére
Nem hinném ,hogy meglesz nyár végéig.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1410 üzenetére
Az lesz.. bár meglátjuk mi lesz a nyaralásból hisz autót is jó lenne venni.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1408 üzenetére
Mondjuk elég béna az oldaluk mert a busz árak már be sem jönnek.
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #1405 üzenetére
-
Yushchenko
őstag
Végül is módosítottam a mára tervezett Grado programot a megtervezés hiánya miatt, és elmentünk inkább Poreč-Novigrad-Umag-ra egyet sétálni és fürödni. Umagon összeakadtam egy medúzával is De egyébként jól sikerült a nap, nagyon kevesen vannak még a városokban, de a lehúzás már azért megy (Poreč partján pl. macedón gyerek kivágja a fejedet papírból és rád akarja tukmálni). Az idő pont jó, nincs kánikula a tenger pedig elég meleg. A strandokon alig van ember, az is mind helyi.
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Van vkinek erről véleménye/tapasztalata?[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
AMD Power
titán
Tud valaki egy jó utazási irodát ahol vannak olcsó buszos utak?
-
keIdor
titán
Most látom a TV-ben, hogy Ausztriában 2500m-en már -2°C fok van, azt hiszem mostanában nem megyek a hegyekbe, mert teljesen meg van bolondulva az időjárás és lefagyna a hátsóm.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Yushchenko #1373 üzenetére
Valóban szép az Adria, de csak a keleti szakasz. Az olasz az szerintem pont olyan semmilyen. Ha Olaszország, akkor a nyugati part, Livorno, Genova, vagy Nápoly környékét tudom csak ajánlani.
A keleti parton mi voltunk 2005-ben Cattolica-n, nem messze Rimini-től és az elég gyenge hely, tele tömeggel![ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- 2024 - Már elérhető a Steam év végi összesítője mindenki számára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Subaru topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home