-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
MPowerPH
félisten
Igazad van. Csak azóta elkelt egy kis idő. De az tény, jó alapot képezett. Viszont itt ez mégse ugyan az, ugyanis. Nem értem mit csodálkozunk, az Nv nyíltan felvállalta azt(vesztünkre), hogy bizony ők már másban gondolkoznak. Megeshet, hogy ezt nem is kudarcként élik meg. Ők beáldoztak valamit valamiért, kockázat az volt benne az fix. Mert ezzel elbukhatják ezt a piacot, azt a nagy szeletet, amit eddig megszereztek. És mi húzzuk a rövidebbet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
1 GPU még sosem vert el 2GPU-t... megjelenéskor meg főleg nem.
talán a 3870X2-nél rezgett a léc, de a 4870el nem volt pariban a GTX280. és most sem lesz a GTX480 a 5970el."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pitbull93
tag
Óh most mondanak mindent!Na itt az a lényeg hogy lehet hogy akkorát fog ütni lefog ülni mindenki,vagy kb annyit fog tudni mint a 5870 ez majd kifog derülni remélem mielőbb!De nekem az a két kívánságom hogy üssön nagyot a Fermi és tudjon legalább annyit mint 5970,de ha nem akkor pedig marad az 5970 és remélem kijavítják búgós,zajos ventilátort és második generációs(vagy kitudja hányadik) megbízható lesz!Szóval majd elválik
-
Robi BALBOA
őstag
Ja 1024*768-hoz meg már Gtx275/285 kell majd (ja persze szigorúan csak közepes grafikán! )
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
priti
addikt
Igazi ikonok, 3D asztalnak hívják, ingyenesen letölthető. Egyébként mégcsak nem is újdonság, már régóta létezik. Egy erősebb VGA nem árt hozzá, viszont ha megfelelő szögben állítod be a kamerát kb. akkora a felhasználható terület, mint a 2D-s asztal esetén. A jó az benne, hogy változtatni lehet az ikonok méretét tetszés szerint, így kényelmesen egymásra lehet pakolni dolgokat és oldalt a minialkalmazások nem takarnak ki értékes felületet. Ha érdekel írd be a gugliba, hogy 3D asztal és ki fogja dobni a segédprogramokat, többféle megoldása van, szubjektív, hogy melyik a jobb. Egyébként meg kell szokni, elsőre picit zavaró lehet, hogy nem mindig az történik amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Láttam én is olvastam!!! DE még a PH! is megemlítettet, hogy a teljes értékű GF100 alig hoz pár %-ot viszont cserébe iszonyatos a fogyasztása (amire a cikk is hivatkozik! ). Az GF110 órajeleket nem ismerve ( és gondolom javítottak a RAM vezérlésén is és lehet pörgetni normálisan nem ilyen 4k környékén vagy alatta ), akkor a GTX480-hoz képest lesz egy jó 15-20% vagy egy picit felette! A teljes értékű GF100 hasonló előállítási költségben lesz mint a GF110 ( itt most nem chipként említem ezeket, hanem VGA-ként ) és csak alig pár százalék említhető a javára a GTX480-hoz képest jóval magasabb fogyasztás és hőtermelés mellett! Akkor hol van itt a reláció szerinted? A GF100-al is az volt a baj, hogy alig tudták haszonnal eladni! Ha az AMD tartja magát a kiszivárgott infókhoz akkor van esélye a GF110-nek, hogy eladható legyen jó árban! A GF100b itt megint értelmetlen lenne szerintem mert, egy teljes értékű GF104-el hozható a GTX470 és egy teljes-, vagy vágott dupla GF104-el meg meg is léphető a GTX480 kevesebből és szolidabb fogyasztással. Tehát ezek után még mindig nem látom sok értelmét a GF100b-nek!
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X 12G OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest