Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz gejala #27703 üzenetére

    Na pont ez az.
    Eddig a legnagyobb visszatartó erő az egér+bill használat volt a konzoltól sokak számára. Ez mára megoldódott, hivatalosan is támogatják (legalább is az Xbox, de akinek a bill-egér kombó a fontos annak mindegy, hogy PS vagy XB).
    Szimulátorokat is lehet játszani konzolon. Logitech nem hiába adta ki a G29-et is.

    (#27701) b.: "Ugyan ez lejátszódott már a PS4 és a Ps3 startjánál..."
    A konzol generációk megjelenését nem lehet a végtelenségig hasonlítgatni az előző konzolokkal szemben támasztott reményekhez és azok beteljesítéséhez. Azért nem mert a konzol azokat az embereket célozza akik csak egy játékgépet akarnak és plug and play legyen minden. Többségük számára nem érv egy ray tracing, egy VR vagy egy előre mutató üres ígéret. Legtöbbük FHD-n fogja tolni. De akik 4K-ra vágynak egész biztosan elfogadható teljesítményt kapnak majd, látva az eddigi száraz adatokat. A 8K is brutálul néz ki de az ember elmazsolázgat FHD-n is ha azt nézzük, hogy tized-huszad annyiba kerül. Van egy szint ami fölött már nem éri meg költeni a nép többségének. A profit pedig ott van ahol a tömeg, nem ott ahol a kisebbség. A 4K de az FHD is hozza azt a szintet amivel megelégszik a tömeg. Nem sokan fognak többszörös árat fizetni egy kicsivel szebb-jobb élményért. A legtöbbnek az a lényeg, hogy fusson a game. Pl itt a Cyberpunk. Sokan várják. Ha te gépfejlesztés előtt állnál, de nem lenne pénzed olyan gépre amivel élvezetesen ki tudnád hajtani, még mindig vehetsz egy konzolt és még a játékra is lesz pénzed. Na ez az ami nem mindegy.

    Számomra egyébként a legjobb indikátor én magam vagyok... Sosem gondoltam volna, hogy a találgatósban én azt fogom mondani, hogy a konzol ésszerű alternatívának tűnik, mert ha szórakozásról van szó már mindenre IS használható.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák