Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Televan74 #18190 üzenetére

    "Én már erre a hónapra tippelnék,szerintem nem fogják tovább húzni a vásárlók idegeit."

    Ezzel az a baj, hogy most a vásárló beszél belőled. :DDD És belőlem is mert én is így gondolom, szerintem is ebben a hónapban jönnie kell hivatalos bejelentésnek. Viszont mi az, hogy az NV nem akarja húzni az idegeinket? Miért ne akarná? Egyre inkább azt szugerálja belénk (vagy legalább is belém), hogy szinte mindegy mennyibe kerül, úgy is meg fogom venni, mert kell (tényleg ki fogom tudni használni - VR-ban - csak persze még konfigot is kell cserélnem hozzá de ez részletkérdés) és mert van rá pénzem.
    De hogy tudna az idegeinkre menni? Bevágjuk a durcit amiért mondjuk csak októberben jelentenék be és azt mondjuk, "jó akkor nem veszem meg, rohadjon rájuk, kibírom a következő genig Pascallal!" ? Valahogy elképzelhetetlennek tartok olyan esetet, hogy valaki akinek van rá pénze és tényleg szüksége is van rá, csak azért nem venné meg mert pár hónappal később jelenik meg.
    Nem kötözködni akarok mert én is együtt érzek veled és bennem is megfogalmazódott az érzés, hogy jöhetne má'.

    Az Nvidia az új generációs GeForce kártyáival új szintre emeli a hype-ot is: passzív hype. :))

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák