Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz mobal #18082 üzenetére

    Persze, ez nézőpont kérdése. :) Nem vagyok egy pszichológus de én amennyire emlékszem a videóra, Jensen reakciója kicsit vicces és talán részben árulkodó volt. Számomra úgy tűnt, hogy van takargatni valója persze egyértelmű, hogy nem akarta megosztani a közönséggel millió +1 ok miatt amiknek mi is csak egy részét ismerjük itt. Viszont számomra kicsit hihetetlennek tűnik az, hogy több, mint két év elteltével csak egy refresh-t tudnának felmutatni. Konkurencia ide vagy oda. Több terület is van ahová kellene a kraft és a vásárlók ezt meg is fizetnék, legyen szó bányászatról vagy gamingről de még mindig GeForce vonalon maradva. Én olyasmit tudnék elképzelni, hogy akkor is megéri kiadniuk az új gent, ha a Pascal egy részét le kell írniuk veszteségként, nem csak a gamerek gyakorolhatnak rá hatást hanem más cégek. Gondolok például az Oculusra-Facebookra és a többire. De ott voltak azok a gyönyörű szép 4'-os 4K-s kijelzők 120hz-en amiknek semmi értelmük nincs, mert mivel hajtunk meg két ekkora kijelzőt, ha még a jelenlegi 1200x1080-asok is (enyhe túlzással) néhol csak döcögnek az 1080Ti alatt is 90hz-en.

    Szóval azt akarom kinyögni, hogy igény az lenne a nagyobb teljesítményre GeForce kártyák esetén és nem csak a gamerek oldaláról.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák