Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz BerserkGuts #2196 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs a sráccal. Szimplán rossz szögből tett fel képet.
Majd rak be jobbat. Mellesleg a segítő szándékkal sosincsen gond kivéve amikor már majdhogynem átmegy személyeskedésbe a beszélgetés. Kicsit tiszteljük meg már egymást annyira amennyire az illem megköveteli[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
BerserkGuts
őstag
válasz modflow #2195 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=nvo9uYUDrJ4 [link]
Tanuljál inkább hogy ne baszd szt a kártyát mert senki nem vesz tőled semmit
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
modflow
veterán
válasz BerserkGuts #2189 üzenetére
Az én barátaim tudnak értelmezve olvasni.
Trollkodj már máshol. -
kNG
senior tag
válasz b.akos090 #2193 üzenetére
Mérd le, hogy szükséges-e a csere. Vakon szerintem ne cserélj, mert bánnád a pénzkidobást utólag.
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
válasz b.akos090 #2186 üzenetére
Szia! Elég lesz a táp, én egy 500w-s FSP aurummal hajtok most egy ASUS Dual RTX 4070-et (megérkezett ), egy 5800x mellett. Hogy a procid elég lesz-e, erősen game és beállítás függő. Érdemes lenne msi afterburnerrel mérni, az alapján meg tudnád határozni, indokolt-e a csere a Te use casedhez.
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
BerserkGuts
őstag
válasz modflow #2172 üzenetére
Figyelj barátom ez a videó neked szól [link] https://www.youtube.com/watch?v=nvo9uYUDrJ4
https://www.youtube.com/watch?v=nvo9uYUDrJ4 [link]Sőt ezt látni kellene minden ilyen ügyes embernek mit fogtok okozni ha nem ismeritek.
+Bár itt vannak olyan esetek is szerintem amikor nem bírta kiszedni csak izomból kettétörte
Mondjuk én már régóta nem veszek használt vga-t és nem csak ilyen ősember módjára lehet tönkre tenni hanem msi afterburner +rossz szellőzés miatt sokan megfőzik szóval sose ajánlom a használtat nem éri meg zsákba macska.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
aginor
veterán
válasz b.akos090 #2186 üzenetére
Elég (bőven). Kártyából esetlegesen nézd meg az Asus Dualt-is. Elég korrekt a hűtése és jóval olcsóbb, mit a tuf (beleférhet még egy processzor upgrade is mellé).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
b.akos090
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Upgradelni akarom a gépemet, amibe jelenleg egy Gigabyte RTX 2060 Super Gaming OC van, Ryzen 7 3700X, 16 GB RAM, és egy Seasonic Focus GX 650 táp. Az alaplap egy Gigabyte X570 Aourus Elite.
A kiszemelt kártya egy Asus TUF Gaming Geforce RTX 4070 12G GDDR6X OC.
A kérdésem az lenne, hogy elég neki a 650-es gold minősítésű táp ezzel a konfiggal? A másik, hogy ez a proci ki tudja "hajtai" a kártyát?
-
s.bala31
őstag
Ezt most találtam, nem tudom hogy volt-e már. Talán segít a választásban, elég alapos kitér a zajszintre is stb. [link]
-
pandras83
őstag
Szegény már tuti megbánta, hogy megmutatta
Cyberfuck Patchrunner
-
Raidon
őstag
válasz modflow #2182 üzenetére
A lényeg, hogy annyira told alá a támasztékot, hogy a kártya vízszintesen álljon. A szivacs vagy gumi meg azért van mert ne verje össze a fém a kártya burkolatát. Ha vízszintesen van a kártya akkor jó. Elvileg úgy is annyit enged amennyit kell ha gyárilag jár a kártyához.
Csak a képed tényleg eléggé rossz szögből van lőve."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
csaba951
veterán
válasz modflow #2167 üzenetére
Na jó, akkor itt van még egy "oktató" videó. Nem meglepő módon pont úgy kell csinálni, ahogy Raidon leírta.
Én teljesen elképedve nézem egyébként, hogy ezt a csavarást a nyák egyáltalán kibírta. Használtan biztos nem venném meg tőled!
Twitchen sok chatben láttam már, hogy nem érdemes előre összerakott gépet venni, mert az csak lehúzás. Egy PC-t manapság bárki össze tud rakni. Na, ezen a képen pont ezt láthatjuk!
-
Raidon
őstag
válasz modflow #2167 üzenetére
Ne haragudj, de nem tudom másképpen elmagyarázni. Több embernek van ilyen. Amit karikáztam ha azt a csavart kiveszed meg a legalsót ami a tartót fogja tudod le meg fel csúsztatni ez nem fekete mágia ám
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
modflow
veterán
De várj már. A képet nézve már az is aggályos, hogy amit pirosoztál csavart, afölött nincs meg az a fél centi, ami a csavar felett kellene a lenti lemez alapján.
Tehát tuti nem lehet feljebb vinni.
Látod?
(A tartó felső csavarja felet még megy a lemez min. fél cm-t.)Továbbá ha a tartót derékszögűnek tekintjük, akkor az akkor lenne jó, ha a VGA is merőleges lenne a ház falára. Ill. annak alsó síkja egyenes lenne.
Na ez nem az. A rögzítésnél keskenyebb, középen kivastagodik, szóval a két felület fizikailag nem párhuzamos.[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
válasz modflow #2151 üzenetére
[Van egyszerűbb megoldás is]
Bocs, pont passzol ide -
-
Raidon
őstag
A GPU felső csavarját csavard ki told teljesen fel és utána rakd be a kártya csavarjait is. Fel kell annak annyira csúsznia. Rossz helyre raktad a tartót! Szedj ki minden csavart told a kártya alá amennyire lehet aztán csavarozgasd be. A felső csavar miatt nem megy feljebb az.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Nem lejt ennyire, csak ferde lett a fotó. 😂
Na megnézem a linket, amit adtatok.
Ez MSI Rtx 4070 Gaming X VGA.Ezt az MSI videót néztem, de 25 mp-nél ott a szivacs kocka, majd 26 mp-nél már semmit se látni.
37 mp-nél meg látni, hogy ott se ér hozzá a tartó, csak a vége. 😂[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
Nem elég ami ott van az oldalukon?
GeForce RTX™ 40 GAMING X TRIO Series Graphics Card Support Bracket Installation | MSIHamár koxx 30-as videóval szúrja ki a szemed.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz - = Zk = - #2154 üzenetére
Ez innen úgy néz ki mintha direkt hajtogatták volna, vagy a másik lehetőség hogy a súlyelosztása 20-80% körül van a kártyának
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
Hát ez így nagyon nem ok, hogy lehet ennyire ferdén benne a pciex foglalatban? lejt vagy 2 centit. Amúgy youtube-on kell lennie valami videonak erről.
Tessék, youtube első találat [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sirandrish #2153 üzenetére
anno a HD3870X2-m nem lejtett ekkorát....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sirandrish
legenda
-
Yamaha R1
tag
4070Ti és 4080 AMP Extreme is volt nálunk a cégnél, mindkettő ventilátorai búgtak. Ha nekem nem hiszel, egy “Zotac fan noise” google kereséssel sok más “elégedett” felhasználót találhatsz.
A helyzet bonyolult, mert nem mindig lehet hallani a búgást. Egészen alacsony fordulatszámnál kezdődik, majd folyamatosan erősödik 40-50%-os ventilátor használatig. Onnantól max fordulatig elhallgat, bár az is lehet, hogy ott már a szélzaj nyomja el. Gondolom lehetne sokkal több panasz is erre a problémára, de vannak akiket egyszerűen nem érdekel a búgás, vagy észre sem veszik. Az is elképzelhető, hogy többféle oem gyártja a ventiket, aztán az egyik csinálja, a másik meg nem. (A PS5-nek is pont ilyen gondja van). Az viszont biztos, hogy a probléma jelen van, és az erre érzékenyeknek ez baromi idegesítő.
-
Raidon
őstag
válasz modflow #2148 üzenetére
Ahova a videokártyát rögzíted berakod alá becsavarozod. Amit lehet állítani rajta azt meg felhúzod ameddig van a kártya. Vagyis ezt addig emeled amíg alátámaszt rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz horvathpeter #2136 üzenetére
A világ összes Extreme Airo tesztjét elolvastam, emellett az összes user review-t, nulla (0) helyen említettek a venti zavaró hangját (az ominózus YT video kivételével)...persze egyéb bajairól van szó bőven, főleg az rgb anomáliákról.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Peace
nagyúr
válasz ScomComputer #2142 üzenetére
A videókártyára kiadott összeg miatt van köze, de igazad van persze.
-
ScomComputer
veterán
válasz horvathpeter #2136 üzenetére
-
Peace
nagyúr
Igazából azt nem értem miért öntöm a lóvét a PC-be.....mármint értem én, csak mégsem. Amíg az ilyen fos állapotban megjelenő AAA játékoké a terep, mint a TLoU part1 meg Jedi Survivor és a többi. Jedi RT-vel játszhatatlan, RT nélkül is sokszor küzd a 60 FPS-ért. És akkor jön a nevetséges nyilatkozat a megjelenés napján este, hogy csak a vásárlók elenyésző hányadánál fordul elő(kamu!!!), de nagyon dolgoznak a megoldáson. Na mind1, ez csak ilyen hirtelen mérgelődés. Szeretem a gépet és azért vannak kiválló játékélményeim, de néha elég kiakasztó, ami a játékiparban folyik.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz BerserkGuts #2139 üzenetére
na ezekkel egyetértek... nekem azóta "laggol" mióta lecseréltem a 9700K-át 9900K-ra...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BerserkGuts
őstag
válasz - = Zk = - #2126 üzenetére
Azt hogy eléggé laggol nem bírja azt a setuppot mindig visszaveszi az OC-t.
Sokkal jobb ha smooth egy játék.[ Szerkesztve ]
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Arról tudni valqmit, hogy a Zotac 4070Ti AMP Airo ugyan azt a ventik kapta-e, mint az Extreme Airo, vagy azt, amelyiket a Trinity? Illezva ha valaki használ Extreme Airot, mennyire zavaró vagy épp nem zavaró, a ventinek az a fura hangja? Pár hete linkelt valaki egy videót amiben sok kártyát teszteltek, többek között a venti hangját is, és ez olyan fura morgó, vagy nem tudom milyen hangot adott ki. Igazából gejhallgatóval játszok, nem is zavatna, de azért nem legyen olyan, mint egy repülő.
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Peace
nagyúr
válasz - = Zk = - #2122 üzenetére
Afterburner mizéria. Amúgy továbbra is van ez az elfeketedik a monitor és kifagy a gép. Vártam kicsit tovább vele, hogy mit csinál. Újraindul egy idő után. Nagyon felba**! Olyan szép stabil volt ez a masina, de mióta UV-val szórakozok, azóta széthullott. Csináltam tiszta telepítést NV driverből, legyalultam Afterburnert és visszaraktam azt is tisztán nulláról a Riva tuner nélkül. Most várok és tesztelek, de már gyomorgörccsel kapcsolom be. És az a röhej, hogy játéknál semmi baja. Van, hogy 6-7 órát megy a játék a tv-n hibátlanul. Kilépek, bekapcsolom a monitort. Kicsit netezek és egyszercsak fekete képernyő és gép fagyás.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz BerserkGuts #2123 üzenetére
Mert például nálad 1000képkocka kimaradt
és ez mit is jelent pontosan?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
petimbo
tag
Sziasztok. Megvettem az Aorus Elite 4070Ti-t. Szélességben kicsinek tűnik a ház, az oldallap nyomja a tápkábeleket. Ha rajta hagyom az oldallapot, nincs kép.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Megtetszett ez a teszt elégé hasznos tud lenni hogy mennyire fix a rendszer.
Mert például nálad 1000képkocka kimaradt(8025 vs 9017) a 4070ti tesztből és 0.1%-os fps-en is látszik hogy sokkal kevesebb
-
- = Zk = -
félisten
miiit?... ügyes vagy.. naa
-
BaJaZo
aktív tag
Igen, vám esetében ez nem is kérdéses. Az ÁFA már bonyolultabb...
Megkérdeztem az Alternare GmbH-t mit szól ehhez? A válasz: "Diesbezüglich möchten wir Ihnen mitteilen, dass Sie bei einer Bestellung mit einer Lieferadresse in Ungarn, Sie den ungarischen Mehrwertsteuersatz zahlen müssen.
Magyarul: " Ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy amennyiben magyarországi szállítási címmel ad le megrendelést, akkor a magyar ÁFA-kulcsot kell megfizetnie."
Kérdés hol, mikor és mennyit? Ha az Alernate.de 699 eurót számláz, amiben benne van a német ÁFA, és a NAV küld egy csekket plusz 27% ÁFÁ-ról, akkor az rossz üzlet, viszont olvastam már ilyenről. A NAV-ot is meg kellene kérdezni, de a legjobb tényleg az lenne, ha Gianninál venném meg. -
Peace
nagyúr
Lehet megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
Sziasztok!
Első látásra nem idevalónak tűnhet a kérdés, de lényegében 4070-ről van szó.
Ha innen [link] rendelnék egy ilyen kártyát, hogy alakulna az ÁFA? Az ár elvileg a német ÁFÁ-val növelt. A különbözetet kell megfizetnem? Mennyi most a német ÁFA ezen a terméken? -
- = Zk = -
félisten
válasz rumkola #2102 üzenetére
B660, ohne tuning?... akkor nekem a 790-.es prime D4 bőven elég lesz a 13600K alá szintén ohne tuning.... jól matekoltam, meg itt a csopiban is.. köcce all
-
kNG
senior tag
válasz petimbo #2106 üzenetére
Az első részt kimaxolt beállitásokkal a 2060 SUPER-em is röhögve vitte bőven 60+ FPS-el 1440p-n. A legkisebb mértékben sem lep meg, hogy 1440p-n CPU limites lett a 4070 Ti-vel (ebben a játékban). Ha most megnézünk egy Cyberpunk 2077-et 1440p-n, ultra beállitásokkal, RT Overdrive-val, rögtön más lesz a leányzó fekvése. Szerintem ennek a CPU limit keresgélésnek csak akkor van igazán értelme, ha komoly, magas képfrissítésű monitorral, komoly, kompetitív szinten játszik valaki multiplayer gameket (esetleg nagyon komoly, kompetitív szinten speedrunner). Egyéb esetben annyira sok értelme nincs, egy jó freesync-es/g-synces monitor mellett.
-
petimbo
tag
válasz rumkola #2105 üzenetére
Ó, oké. Ott nekem, az első részében a 3070 Ti szépen dolgozik, folyamatosan 95-99%-on. Nincs semmi gond. Lehetséges lenne akkor, hogy a 4070 Ti -t csak ennyire "izzasztja meg" a játék első része 1440 pixelen, hogy csak 60-70 %-on terhelődik? Lehet, hogy 4k felbontáson már nem unatkozna a 4070 Ti 70%-on.
-
Sirandrish
legenda
válasz petimbo #2100 üzenetére
Abból Youtuben milliót találsz
Olyanoktol akik épp nem indulnak éjszakára melózniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest