Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Refurb82
újonc
válasz -=RelakS=- #15273 üzenetére
Nem szép, de nem is kell parazni hogy elolvad
-
Refurb82
újonc
válasz bulikavagyok #15248 üzenetére
Úgy hogy valószínűleg a kártyája max 2 hete lett összeszerelve, és az Asus már ezzel a biossal szereli a kártyákat. Attól hogy most publikálták a biost, ők már használhatják egy ideje.
-
Refurb82
újonc
válasz bulikavagyok #15242 üzenetére
Az övé már tartalmazta az új biost. Ezért nem tudta frissíteni.
-
Refurb82
újonc
Ez az UV dolog vonatkozik a 3090-re is? Vagy ott el lehet engedni a gyeplőt , aztán had menjen
Szeretnék egy stabil 1950-2000-res értéket.
Memóriák hogy bírják a pluszt?
Van értelme feltenni a kitolt tdp-s biost (fantom 420w BIOS jelen esetben)
Köszönöm -
Refurb82
újonc
válasz -=RelakS=- #15206 üzenetére
MasterWatt Maker 1500 Titanium. [link]
Már megszűnt a forgalmazása, de azelőtt akciósan lehetett venni míg ki nem kopott. Átszámolva 67 ezres volt. Új árán valahol 100 körül. Úgy gondoltam örök élet meg egy nap, és többet nem kell költeni tápra (amúgy egy minőségi 850-es mindenkit kiszolgál)
750w terhelesig passziv. Hibrid digitális vezérlésű. Fel lehet osztani 2x 750w-ra. Ekkor 2 ágon adja le a teljesítményt. Egy ágon használom amúgy, sacc 130A leadására képes.
Annyiért teljesen megérte. Most egy 6800XT van a gépbe, meg egy 3900x, meg a sallangok. Hét végén, max hétfőn jön egy Phantom 3090. Rateszem a 420w biost, és meglátjuk mennyi lesz a fogyasztas[ Szerkesztve ]
-
Refurb82
újonc
válasz Chris1983107 #15201 üzenetére
Nekem 1500as CM-em van. Én is úgy kötöttem be .
Pusztán csak azért vezettem le a dolgot Krisznek hogy ne porogje túl -
Refurb82
újonc
-
Refurb82
újonc
válasz -=RelakS=- #15182 üzenetére
A 3080 Ti nem a 3090 ellen jön. Alá jön , és picivel a 3080 fölé.
[link] Eszerint legalábbis .
Ami vonzóvá teheti a 3080-al szemben az a több vram
Én úgy vettem ki az írásból hogy új revíziós lesz a GPU, és kevesebbet fog fogyasztani.
Te hát ebből az jön le hogy ami halálra van ítélve az a 3080 10gb. Azonos áron a TI több vrammal jobb választás lesz. (Ha lehet kapni) -
Refurb82
újonc
Gainward kártyáról ki mit tud vállalható? Kis tuningot elbír?
[ Szerkesztve ]
-
Refurb82
újonc
Gen 2 jött ki RTX néven az NV boszorkány konyhájából , fura lett volna ha a gen 1 AMD megoldás partyban van vele.
A szabvány megoldásra leszek kíváncsi, ami mögé az NV is felsorakozik, ez most csak egy ideiglenes állapot.
Én elfogadom azt aki az RT (DLSS mellett) miatt NV kártyát vesz, nekem is volt 2080Ti, én is kipróbáltam (DLSS-t csak korlátozottan mert amikor én érdeklődtem iránta a 21:9 mint támogatott dolog nem volt opció, így 2560x1440-ben. Ott nekem hiányérzetem volt), és úgy annyi.
Cyberpunkhoz hozzá tesz az RT, mert a neon rengetegben minden is vissza tükröződik. Viszont az implementalasra véleményem szerint hagy kívánni valót.[ Szerkesztve ]
-
Refurb82
újonc
válasz Busterftw #14826 üzenetére
Egy jegyzetet amit a gyártó kiküld tesztek nélkül is fel lehet olvasni, ahhoz a dobozt se kell kibontani. A mérvadó teszt ott kezdődik hogy a tesztelt vga-t a tesztelő teszteli, és elmondja a véleményét . Na most ez ugye nem biztos hogy a sablon papirral lesz egyforma.
Szomorú hogy csak egyoldalú "felszopkodó" teszteket lehet csinálni, és objektíven kiemelni a pro, és kontra dolgokat pedig nem. Nincs így értelme.
Marketing felolvasása ott van a bemutatókon a CEO, egyszer is elég MINDKÉT cég részéről végig hallgatni a hülyeséget . Szerintem. -
Refurb82
újonc
Ennyi erővel RT, és DLSS nélküli játékokban nem szabad objektíven megítélni az NV kártyáit, mert jön a ban. Magyarul raszterben NV kártyát teszteli gonosz dolog mert ott nem domborit a marketing.
Ugye te is érzed hogy ez így a bullshit kategória. Szerintem ez nagyon gáz.
Tovább megyek, AMD oldalon akkor AMD is sírhatna, mert RT-ben lett tesztelve, holott abban gyengébb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest