-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TestamentDNR
aktív tag
Igen, az!
Meglepően jól.
Mondjuk egyelőre játék szinten bele vagyok ragadva a CoD-okba, szóval nem próbáltam hw igényesebb játékokat.
Meg kompromisszumokat kötök, általában a High beállításra megyek, RT nem érdekel, DLSS meg csuda.
Vega 56-ról váltottam, az CoD:MW-ben néha lenézett már 50fps-re, ez 90 alá nem esik le, de általában 100 fölött van.
A 2. körben fogtam meg 184-ért, annyiért (főleg, hogy most mekkorát emelkedtek megint az árak) még akkor is megérte, ha rakás műanyag az egész. Úgysem fogdosom.
Nem mondom, hogy nem ugornék át egy 3070-re, de max akkor, ha az EVGA-nál a jelenlegi árakkal lesz elérhető készlet. Az a sok gari, meg a jó hűtés izgatja a fantáziámat.
Csak látom, hogy sokan húzzák, és érdekelne, hogy senki sem fél attól, hogy túlhevül a vram pl.? Mivel szenzor az nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest