Új hozzászólás Aktív témák

• rasotamas

veterán

válasz iamBandiii #16731 üzenetére

Amivel számolj, hogy sajnos már jóval a garanciaidő letelte előtt kiszárad a paszta és át kell pasztázni, rosszabb esetben pad-eket is cserélni.
    Emiatt:
    - Ha garist találsz ami érintetlen, jó esély van rá hogy száraz a paszta
    - Ha garist találsz amit érintetlennek mondanak, de át lett pasztázva, azon a megbontást lehet a szerviz egy garanciáztatás során észreveszi és elutasítja a garanciát
    - Ha gari nélkülit találsz az bármi lehet. Kis híján 3 éves is ami bányászott 2 évet. Mondjuk a 3070Ti épp csak 2 éve jelent meg és mivel LHR-esként debütált nem volt olyan népszerű a bányászok közt.

A legjobban talán egy olyannal jársz, aminek megvan ugyan a vásárlást igazoló számla, ami legjobb ha a bányászláz vége utáni vásárlásra utal (2023 késő tavasztól), de mondjuk őszintén elmondja az eladó, hogy bizony újrapasztázta.

Én eladtam a Manli 3070Ti-omat (2023 áprilisban vásároltam magam boltban) beszáradt pasztával érintetlenül, a srác maga átpasztázta, gari bukó (bár van egy másik Manli kártyám amiről át lehetne tenni a csavarmatricát) majd egy hónap múlva visszavásároltam jóval olcsóbban.
    Egyébként ez egy nagyon jó kártya, 3080 hűtéssel.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák