- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen switch-et vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
A gagyi meg a csúcskütyü közt annyi a különbség ,hogy az utóbbi szép gumirozott strapabíró házban van.
Leválasztás meg úgyan úgy mint egy mezei pen-drive-nél.
Az új módi meg az ócó legyen a cucc ami max 50g legyen meg vékony... abba nem férnek el olyan nyalánkságok mint szerelhetőség meg efféle dolgok... aztán 2 évente vegyél újat az új oprenszerhez s csókEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
-
Bdbogyo
újonc
Köszönöm a gyors választ. Processzor csere ennél a típusnál szóba se jöhet vagy nem éri meg bajlódni? Ja és csak egy memória foglalt van amit max 4 gb-ra lehet növelni, legalább is ezt okoskodtam ki az adatlapjáról. A műtétet nem házilag végezem csak tudni akartam, hogy nem feleslegesen kerülöm a várost. Még egy kérdés, 4 gb ram a streammelt videókon és sima mkv fájlok lejátszásán már segíteni fog vagy a proci húzásra is szükségvan (2,16ról 2,58-ig, állítólag lehetséges)? Kösz előre is
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
sz.j
nagyúr
Mivel sok fontos anyagom van CD-n/DVD-n, ezért nem szívesen válnék meg az írótól. Én arra gondoltam, hogy egy külső tárolóba kerülne a HDD és a HDD helyére beépítésre kerülő egy 250GB-os SSD, aminek egy részén lenne az oprendszer, míg a megmaradó részen csak a nagyon fontos progik lennének.
Bár lehet, hogy az is egy jó alternatíva lenne ha a CD-n lévő anyagokat átmásolnám külső tárolóra (pendrive-ra vagy HDD-re) és ekkor már a HDD helyére lehetne az SSD-t rakni, míg a most bent lévő HDD-t az optikai meghajtó helyére.
Hogy melyik megoldás lesz nem tudom, még átgondolom és alszok erre egy párat ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G