Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz Predator2 #14883 üzenetére
Ha korszerű gépet szeretne venni az ember, akkor nem sok választás van azzal kapcsolatban, hogy megvehető-e egy ilyen "U"-jelű integrált CPU-val szerelt gép, hiszen jó ideje már csak ilyen laptopokat adnak ki a gyártók.
Az utolsó, cserélhető processzoros széria a 4. generáció első fele volt, mára pedig elhagytuk a 10. gent. -
HARDVERAPRÓD
válasz Predator2 #14883 üzenetére
Szia. Az még talán fontos lehet, hogy mire lenne használva. Ezek ugye U szériás cpu-k, ezért nagy teljesítményt ne várj. De imvel valószínűleg vékony a noti is, így terhelésnél 80°C körül is mozoghat ez még jó is.
Én egy Intel Core i5-10210U CPU @ 1.60GHz cpuval szerelt notival dolgozom, egésznap megy, 10-15 chrome ablak, meg irodai jellegű tevékenységek, Átlagban 48-55°C közt mozgok, ha pl online konferenciám van, akkor azért 65-70-80°C-ra is felkúszik. (Én cseréltem azonnal a gyári pasztát) -
veterán
válasz Predator2 #14852 üzenetére
Inkább egy 8gigás modult vegyél hozzá.
Gyárilag is árulták 12gigás kiépítésben, de ettől függetlenül is jobban jársz a több rammal, még ha csak netezéshez is fogod használni. Chrome is nagy ram zabáló.Egyébként ugyanilyen az egyik notim, 6300U-val, 12giga rammal, M.2-es SSD-vel, de most nem tudom megnézni a ramok milyenek, mert barátnőmnél van az a gép.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
-
tserrof77
őstag
válasz Predator2 #14848 üzenetére
Azt azért nézd meg, hogy a mostani ram is oldalanként 4chipes-e. Ha igen, mehet bele. De a HP jobban szereti a Hynix ramokat.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
ricsi99
addikt
válasz Predator2 #14846 üzenetére
Az én tapasztalatom
Ha 1,35 ös ram van benne akkor ugyan olyat tegyél bele.
Lehet hogy 1,5 ös is elmenne de gyakorlatilag a 2 ram modul ugyan olyan feszültségen megy.
A.) Ha 1,35 akkor lehet ha teszel bele 1,5 ös-t akkor nem fog menni
B.) Ha 1,5 öst teszel bele akkor lehet 1,5 ön megy amit lehet nem fog szeretni az 1,35 ösProbook amúgy finom cucc... csak azt tudd ,hogy a biosa miatt elég válogatós a lelkem ...lehet jobban jársz ha úgy veszed meg boltban ,hogy ők rakják bele + teszteljék le... lehet kicsit többe fáj ,de ha kompatibilitási gond van akkor a bolt szívjon vele
(mint gyakorló szervizes írom... nem az ideálom tesztelgetni ,igy mindenféle vackokat ,de sokkal jobb ez mint aztán hibakeresés az alaplapon ,hogy miért nem megy a cucc)Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Predator2 #14844 üzenetére
I7 proci =ddr3L 1,35V ram
a kép alapján 1,35 ös ram van benne
a békesség kedvéért én biztos olyat tennék bele
amit linkeltél termékinfó az biztos? mivel ott ddr4 es ramok vannak+ssd -t ha még nincs
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
veterán
válasz Predator2 #13437 üzenetére
Az IPS panel ami full Hd nem olcsó. Ebben egy 30 pines van benne .
A kijelzö ára legalább 30 ezer +áfa de ez a minimum ennél csak drágább lehet.
Persze lehet olcsóbban is találni de az én beszállítómnál kb ennyi az ára.Ha gondolog hétfön kérek rá árat.[ Szerkesztve ]
duree54
-
veterán
válasz Predator2 #11110 üzenetére
Ha ez az, akkor processzor nem cserélhető.
Ram 1giga van benne, egy slot van, esetleg át lehet cseréni 2 gigás modulra.Merevlemezt ha SSD-re, esetleg SSHD-re cseréled, azzal gyorsítasz rajta, de mást nem nagyon lehet vele csinálni, ez egy gyengécske gép, az első netbookok egyike, az akkor kornak megfelelő erősségű processzorral; inkább csak netezgetni való, zenét hallgatni, filmecskéket nézni. HD-t se visz, ha jól emlékszem, max 720-at.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 40A7 dokkoló
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
- Lenovo ThinkPad T490, T590, E490, E590, P53s, E15, P43s gyári új touchpad (01YU054, 5M11B95876)
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo T440 minden alkatrésze eladó!
- Új Gyári Microsoft Surface Pro 65W töltő - Foxpost az árban
- Lenovo ThinkPad Hybrid USB 40AF DisplayLink 4K dock - gyári 130W-os táp - Type-C kábel - 1 hó gari!
- HP 2013 UltraSlim Dokkoló + Toldő Adapter HP 65W / 19.5V / 3,33 A
- 15" Laptoptáska eladó
- IBM Lenovo laptop notebook töltő adapter tápegység 90W 20V 4,5A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest