Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Eléggé meg vagyok ijedve:S
Van egy MSI EX623X notebookom. A jelenség az volt, hogy amikor nem akksival használtam, hanem hálózati kábellel, akkor néha egy kisebb mozdításnál kikapcsolt a gép. Próbáltam mozgatni, hogy melyik az a pozíció, amiben nem kapcsol ki, de egy idő után már semmi nem segített, sőt szinte be sem tudtam kapcsolni. Tegnap faterommal nekiálltunk megnézni és kiderült, hogy ahová csatlakozik a 220-as kábel ott elég durván mozog a kis középső pöcök "apa". Szétszedtük a gépet, levettem a processor hűtőt, hogy jobban lássunk és láttuk is, hogy az a kis tartó műanyag el van törve, és minden bedugással benyomódott az a kis pöcök és ott megszűnhetett az érintkezés. Megragasztottuk a műanyagot, meg egy kis cint is forrasztottunk a pöcök hátsó részére, és sajnos most egyáltalán nem kapcsol be a gép, szal nem találtuk el a dolgokatMit tudok most csinálni szerintetek? Helyre lehet ezt hozni még valahogy?
Másik problémám:
Már régóta rosszalkodik a Wifi a gépben. Szobámban van a router és többnyire ott használom a gépet is és gond nélkül csatlakozik és tudok netezni. Nade abban a pillanatban, ahogy elhagyom a géppel a szobámat, megszűnik a net, sőt a win7 azt írja, ha kapcsolódni akarok, hogy windows was unable to connect, vagy valami hasonlót. Van még két gép a lakásban és mindkettő távolabbi szobákból simán kapcsolódik.
Mi lehet a gond? MIndent kipróbáltam már: driver frissítés, win ujratelepítés, vadi zsír router, automata/ fix IP cím, jelszó/jelszó nélkül stb.Köszi előre is a segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Lenovo B51-80 i5 Alaplap hibás alkatrész bontás
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Lenovo ThinkPad T490 ventilátor gyári új bontatlan dobozos
- Lenovo ThinkPad T470 T480 T570 T580 6 cellás fekete külső akku. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest