Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
válasz
edipqe #11042 üzenetére
Már bocs, de szerintem nem fogsz olyan 25 éves forma nőt találni, aki szeret, komoly tervei vannak veled, és örömmel fogadná a terveidet. Különös tekintettel a zsoldos létre. Egy ilyen életben semmi szerepe nincs egy fix barátnőnek. Nem tudom hogyan tudna így "passzolni" bárki is hozzád.
-
Cloud_s
aktív tag
Az első pasi meg tudja állapítani mikor hazudik a lány. A lány nem mondja el, hogy újra a másodikkal van, az első megérezte, majd megbizonyosodott róla.
Nekem is furcsa, ettől függetlenül jó lenne tudni mi járhat a lány fejében. Ha egyáltalán lehet ezzel bármi célja, azonkívül hogy egyszerűen sodortatja magát az árral, és azzal van, aki épp jobban kapar.
-
Cloud_s
aktív tag
Egy nő, két pasi...
Első pasival 4 évet volt együtt a lány, a másodikkal egyet. Első pasi felkereste a lányt, amikor ő együtt járt a másodikkal, a lány több ízben megcsalta a másodikat, majd kirakta (állítása szerint a 4 éves élete szerelme). Erre várt az első, hogy végre együtt lehetnek újra, ám kiderült, hogy a lány újabban továbbra is találkozgat a másodikkal, le is fekszenek egymással. Az elsőnek pedig mennek a szerelmes e-mail-ek, és az igéretek, hogy nincs több hazugság; de mégsem hajlandó felvállalni a másodikkal való viszonyát.
Dióhéjban ennyi. Mi a véleményetek? Mi lehet a lány célja?
-
Cloud_s
aktív tag
Rendben van 15 évesen a "cia", nem gáz, nem is mondtam ilyet.
Az OK, hogy nem feltétlenül változik a hozzáállás a későbbiekben sem, de az arányok! Azért 20 fölött már igencsak elgondolkozik a többség, hogy jó lenne már egy társ. A tizenévesek nagyrésze meg tényleg sportként űzi a karmai próbálgatását (itt is vannak kivételek és hosszabbnak mondható kapcsolatok). És ez így van rendjén, jobb ezen túlesni, mint úgymaradni.
De milyen hülyeség már azt mondani egy fiatal srácnak aki belebolondult egy vele játszó 15 éves lányba, hogy "viselkedjen férfiként". Hogy? Minek?
-
Cloud_s
aktív tag
válasz
Kasza08 #6071 üzenetére
Mindjárt gondoltam...
Szóval az lehet a probléma, hogy a lány valószínűleg zsenge korú (max 16-nak tippelem), és ebben a korban sokan közülük "próbálgatják" magukat. Tesztelik, hogy milyen hatással vannak a pasikra, el tudják-e csavarni a fejüket. Miután elcsavarták, eleget játszottak velük, utána dobják. Aztán olyan 20 éves korukig nem is hagynak fel ezzel a stratégiával.
És igazából ez neked is jó, mert te meg így "edződsz"
-
Cloud_s
aktív tag
Szerintem orbano arra gondol, amikor valaki a tipikus "elkeseredetten barátnőt akarok mostmár fogni" arckifejezéssel megy oda egy nőhöz. Ez valóban gáz és taszító.
-
Cloud_s
aktív tag
Elhiszem és megértem hogy téged tényleg kikészített. Mert te szeretted/szereted. Én is voltam hasonló helyzetben sokszor, és én is komolyan elhittem a kifogásokat. "Valóságként" fogtam fel azokat, kutattam az okukat...
Aztán megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egy nő szeret és komolyan akar valamit. Nincs kifogás, bonyodalom, ha lenne azt is inkább elsimítja, akár a saját kárára is.
Ezután már egészen másként tekintek az ilyen álkifogásokra (mert azok, nem valósak). Mind csak azt a célt szolgálja, hogy ne kelljen felvállálni annak a felelőségét, hogy esetleg megsért. Holott pont az őszintétlenségével sért meg igazán!
És az ilyen "Egyedüllétre van szükségem", "Én ilyen rossz vagyok, nem tudok megváltozni", "Szeretlek, de miattam nem működne" dumák a tipikus rosszduma kategóriába esnek.
Ne félj, ha szerelmes lenne valakibe, még kecskebékévá is átváltozna, csakhogy elnyerhesse a kegyeit... -
Cloud_s
aktív tag
válasz
bolondember #672 üzenetére
Hát ha a Hot Fuzz 9.8, akkor a Shaun of the Dead 10+...
-
Cloud_s
aktív tag
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Windows 10
- Lézervágás, gravírozás
- Elite: Dangerous
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest