Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sárpac #30954 üzenetére
Szerintem a legrosszabb, amit az ember tehet, hogy feladja magát, megjátssza magát. Maradj természetes, olyan, amilyen vagy, ami jön belőled. Én egy tapodtat nem vagyok hajlandó az alap dolgaimon változtatni. Úgy állok hozzá, ha nem lesz komoly kapcsolatom, akkor nem lesz (bár lehet idézőjelbe kellett volna tennem ez esetben). Vagy olyasvalakivel lesz, aki számára úgy ahogy vagyok, felelek meg, és Ő is nekem, vagy agglegény leszek, középút nincs.
-
orbano
félisten
válasz
Sárpac #30954 üzenetére
már a leírásodból is látszik az ok: "előjönnek az érzelmek". felteszem túlzotta hirtelen, nyakló nélkül. most megint csak magammal tudok példálózni, de szerintem asszonykám is azért van még mindig oda értem, mert nem beszélek sokat az érzelmeimről. beszélek persze, meg le veszem néha ilyenekkel a lábamról, de valahogy a zsigereimben van, hogy körbebástyázzam magam, és sose legyen biztos. így mindig izgalmas vagyok a számára. asszem.
de ahogy haladsz, és ennyit megégeted magad, szépen lassan nekeid is előjönnek majd ezek az "ösztönök"uhh a kapcsi el is kerülte a figyelmem, de Integra kiszúrta. Vazze, már mindent értek
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest