Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz brumesz #32941 üzenetére

szerintem tedd túl magad a csajon... jártam én is hasonlóan csajjal: távkapcsolat volt, hétvégén még nagyon szeretett... hétfőn-kedden is beszélgettünk, aztán szakított telefonon keresztül... napokig padló, majd szombaton elmentem haverokkal inni... úgy terveztük, hogy oda megyünk bulizni, ahol a csajjal is bulizgattunk... ő épp osztálykirándulni volt... ideg voltam és deciszámra ittam a rumot húzóra... a pultos alig akarta kiadni, amikor 2decit kértem pohárba :B pörögtem az idegtől és egyik helyről mentünk a másikra... a csaj persze közben felhívott a kirándulásról, hogy: "épp megy le a nap és nagyon hiányzok neki... örülne, ha ott lennék vele, stbstb..." haverom poénkodott is valahol, hogy: "na, zoli, még1 deci rum húzóra? én állom" kb. ennyi volt a reakció: "hozzad" aztán már vodkáztam... kb. 4-5deci töménnyel mentem a buliba és alig éreztem belőle valamit... ott is nyomattam a vodka-martiniket... össze is futottam a csaj bátyjával meg a csaj legjobb barátnőjével (kiskoruktól barátnők, osztálytársak meg a koliban is szobatársak voltak) elkezdtem táncolni a barátnőjével és azonnal szerelem volt... :B aztán persze volt kis balhé is, mert a csaj kibukott... (nem tudom mire föl, amikor ő szakított velem?) 9hónapig voltunk együtt, ez volt az első igazi nagy szerelem... aztán 6 évig jöttek-mentek a nők, de egyikkel sem voltam igazán boldog... most viszont minden más :B (és barátnőm is hasonlóan van ezzel... ő is átment már jópár dolgon és végre boldog... boldogok vagyunk együtt)

ui: szerintem ne foglalkozz a csajjal... msn-ről is tiltsd le vagy ne beszélj vele... zárd le magadban az egészet és ne keresd! szerintem csak szórakozik: amikor "szeretethiánya van", akkor elvan veled... máskor meg elküld a p*csába... nagyon komolytalannak és gyereknek tűnik a szememben... ha hanyagolod, lehet rájön, hogy nem játszhat így az emberek érzelmeivel és tanul belőle... (de ez csak az én véleményem, amit leszűrtem az egészből, az alapján)

Aktív témák