- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok. Mióta az Eset Internet Security-m frissített a legújabb verzióra, kb negyed óránként, 20 percenként rendszer ellenőrzést csinál, felzabálva az összes ramot, kb használhatatlanná téve a gépet. Játékos módban is csinálja, amikor elvileg kikapcsolja az ütemezett feladatokat, és akkor is ha én kapcsolom ki az ütemezett feladatokban a frissítés utáni ellenőrzést. Frissítés előtt csak rendszerindításkor ellenőrzött kb 10-15 percig, utána nem ellenőrzött míg újra nem indítottam a gépet, azzal meg tudtam békélni, de ez így gáz. Mit kéne átállítani, kikapcsolni h úgy működjön mint a frissítés előtt?
-
olasz61
tag
válasz
Kékes525 #7443 üzenetére
Version 13.2.15.0
Added: Windows 10 H2-2020 Compatible
Added: WMI Scanner scan & System registry scan option added
Added: IPM improvements: Gamer Mode support, Expired product pop-up support
Improved: BPP: Visual improvements
Improved: product install and uninstall analytics
Minor bug fixes and improvements -
-
törölt tag
Sziasztok!Ma, amikor kiléptem az indamail fiókomból, akkor a MalwareBytes Antimalware azt írta ki, hogy blokkolta a hu.rp1.magex.hu oldalt.
Valóban kártevőt tartalmazhatott az oldal? Ameddig nem volt feltelepítve a Malwarebytes kaphattam valamilyen kártevőt?
Mivel célszerű átvizsgálni a gépem? -
aclandiae
senior tag
válasz
Winnie The P #7435 üzenetére
Sajnos nem mutatja meg, de EZ viszont működött.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy laptop, amin egy Win10 újratelepítést szeretnék elvégezni.
Látom, hogy van 2021 március végéig aktív licenc a gépen.Hogy tudom lekérdezni azt a kulcsot, amivel aktiválták?
-
nonoka74
tag
Sziasztok!
Van egy 3 gépes licencszem, az egyik gép amin használom behalt,vettem egy újat ráraktam a nod-ot és aktiválnám( a behalt gép kódjával) de nem engedi!
Mit kell ilyenkor tenni? -
xy.zsolt
őstag
ez a retek eset megint fél órája tekeri maxra a CPU-t.....űgy, hogy a frissítések manuálisra vannak állítva....tehát nem ez miatt. Most kénytelen voltam a rendszerindításnál tiltani az ellenőrzést....csak üresjáratban kellene ezután működnie. Remélem jobb lesz így mert agyrém, hogy nem lehetett eddig indítás után netezni amíg a átvizsgálás tartott....20-30 percig
-
AttyVin
aktív tag
Elnézést, hogy nem olvastam vissza, biztos volt már hasonló.
Tegnap óta küzdök vele - ma már több. mint 3000-szer dobta fel az ESET felugró ablaka, hogy
A cím le van tiltva
URL-cím:
http://api.backend-app.com:8880
IP-cím:
104.27.157.35
(Ez utóbbi "természetesen" változik mondjuk újracsatlakozáskor)ESET futtatása semmit nem ad fel (vagy nem látom... hogyan nézhetem meg az ESET-ben, melyik alkalmazás "próbálkozik"?)
Hasonló eredménnyel futott a Malwarebytes és az Adaware is.
Egyelőre más hiba nincs, a W10 és más programok rendesen futnak, stb.Ha van ötlet, hogyan tovább, nagyon örülnék a megoldásnak.
Köszönettel,
-
TIT
veterán
válasz
magellan2600 #7421 üzenetére
Ja,de másik gépen jó és havernál is.
Az mennyire false riasztás,hogy a torrentkliensben biztonsági rés van és ezért a hálózati kártevőt letiltja? -
TIT
veterán
2 napja azt írja,hogy a live grid nem érhető el mert a szervereinek eléréséhez használt hitelesítő adatok helytelenek,másik gépen jó.
-
b8pro
csendes tag
válasz
magellan2600 #7418 üzenetére
Köszönöm!
-
magellan2600
tag
Ezen az oldalon vannak 1 hónapos próba licenc kódok, napi frissítéssel:
-
quailstorm
nagyúr
ESET licenszek esetén túlhasználatnak minősül-e a dual bootos gép? Mondjuk a gépen van Win7 meg Win10 is, egyszerre fizikailag nem tud menni a kettő, de be kell aktiválni.
-
hanhp455
csendes tag
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a licenc túlhasználatnak vannak-e következményei? Most néztem, hogy van a licenckezelőben vagy 8 (már újratelepített) gép, de mindegyik védett, pedig nem is fizettem érte. Nem is érdekli az ESET-et, hogy tulajdonképpen lopok tőlük?
-
kiváncsi f..
tag
Sikerült nagy nehezen. Nem tudom mi volt a gond. A kézzel indított frissítések sikertelenek voltak, de egyszer csak láttam, hogy automatikusan frissített. Talán 07. 20-ig így is marad.
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7413 üzenetére
Sikerült végül? Mi volt a gond?
-
kiváncsi f..
tag
Ah, minden jó, ha jó a vége!
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7411 üzenetére
Náluk lehet, hogy másképp hívják, vagy egybemosták őket
-
kiváncsi f..
tag
válasz
kiváncsi f.. #7410 üzenetére
Az a ruszki oldalon most akkor Nod 32 vagy Internet Security?
hogy a fenébe lehet így egybemosni?: Бесплатная лицензия
ESET NOD32 Internet Security
на 3 устройства на 3 месяцаNa most meg gondolt egyet az IS-m és frissített automatikusan. Legutolsó sikeres frissítés:15:59' Huúú, lefárasztott rendesen.
-
kiváncsi f..
tag
Nekem nem kellett letöltenem, eddig is ezt használtam. Az Internet Securityt-t. Csak a kód kellett. 13.1.21.0 verzió.
-
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7408 üzenetére
Melyik programot töltötted le? IS vagy NOD 32? A magyar ESET odaláról? Nekem szerencsére, eddig nincs gond vele.
-
kiváncsi f..
tag
Igen, a ruszki oldalon. Az egyik meglévő email címemre kértem. Erre nem jött semmi. Próbálkoztam a 10 perces email címmel is. Erre jött is rögtön egy kód. Megörültem, aktiválni akartam. Az aktiváló szerver nem volt elérhető, mert közben valami belső hiba miatt a netem is elment. Nem tudtam visszaállítani, ezért egy rendszer visszaállítást végeztem. Most van netem, megpróbáltam újra a kódot. A kód elfogadva, 07. 20.-ig. Csak éppen a modulok frissítése nem megy.
Mi lehet a gond? -
junior11
veterán
válasz
kiváncsi f.. #7406 üzenetére
A ruszki oldalon? Az e-mail megadás során?
-
xy.zsolt
őstag
Sikerült közben erről az ESET oldalról 3hónapos, 3 gépre érvényes licensz kódot kérnem....annyit azért megtettem, hogy 10percig érvényes email címet használtam az igényléshez. Jött is a kód azonnal és aktiválni is tudtam az eset-et, ami így most 3 hónapig érvényes
-
Livius
őstag
Ez az egy időben figyeli kb milyen szintű lehet? Az én gépen minden nap be van kapcsolva és megy aktívan mondjuk 4-5 órát. A második gép amire kéne az naponta be van kapcsolva, de az aktív használata max 1 órában van átfedésben az enyémmel, harmadik amire kéne az meg nagyon ritkán van bekapcsolva, heti egyszer kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest