Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
3DS Online Service lelövése után mi lesz a már megvásárolt játékokkal?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
cactuar
aktív tag
Retro land-ről lopva.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Crvsh3R
senior tag
válasz Crvsh3R #3997 üzenetére
Na, közben a FB-os emberke aki fél napos eltéréssel válaszolt megemberelte magát és már le is zongoráztuk az ügyletet, elméletben már fel is adta. Szerintem nem is volt drága (11k feladással együtt). Dying Light Platinum Edition, papírdobozzal, minden kiegészítővel együtt.
Régi FB profil, 800+ ismerőssel, posztokkal, folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet végén. Remélem nem ver át.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólás!
Sajnos itt fent nagyon ritkán látok Dying Light-ot (abból is a Definitive Editon ha lehetséges, hogy legyen minden a kártyán). A legutóbbi pont akkor szedte le az eladó HA-n, amikor rá akartam írni. FB-n találtam, de vagy nem válaszol az illető vagy pont a kártyáról nem küld képet és nehézkesen válaszol (kb. fél nap eltéréssel).Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Guitar14
senior tag
válasz Crvsh3R #3993 üzenetére
Erősen itt a Hardveraprót ajánlom:
-látod a pozitív értékeléseket így könnyen találsz megbízható eladót
-könnyű keresni és leszűrni, nem dobál be hülyeségeket
-apróhirdetési platformok közül kb. itt a legnagyobb a választék és szoktak azért elég kedvező árak lenniFacebook/jófogás se rossz de csak személyes átvétellel (mivel az eladó valószínű nem tudja igazolni megbízhatóságát)
De még az alábbi használt videójátékboltokat ajánlom akikhez volt szerencsém és egész jó a választék:
Hasznaltkonzol; GameCity; GameCityCorner; ExtratelGSM; Cenex; KonzolGame.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
mirci18
addikt
válasz Crvsh3R #3993 üzenetére
Hardverapró- Mivel specifikus oldal nem igazán van olcsó tétel.
Jófogás- Itt lehetnek olcsó tételek de inkább a személyes átvételt preferáld.
FB marketplace-Itt lehetnek olcsó tételek de inkább a személyes átvételt preferáld.
Vatera-Kevés játékot fogsz találni de érdemes böngészni.Plusz tipp a Vinted alkalmazás. Többen már ajánlották.
Alapvetően ha hosszabb időre tervezel játék keresés szempontjából érdemes a saját dolgod megkönnyíteni.
Pl:
Hardverapró-Onedrive felületen egy world fájlban mentek keresési preferenciákat link formájában.
Jófogás- Mentett kereséseket indítok rajta.
FB marketplace-Onedrive felületen egy world fájlban mentek keresési preferenciákat link formájában.
Vatera-Mentett kereséseket indítok rajta.A boltokat nem feltétlen ajánlom mert használt játékban erősen túl vannak árazva.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Crvsh3R
senior tag
Ti honnan szerzitek be a használt játékokat? Érdemes FB Marketplace-en, ha igen akkor mire érdemes figyelni?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
morfondőr
őstag
válasz koncsik #3991 üzenetére
Ezt néztem én is és elég jó ötletnek tartom, de nincs egy kicsit elkésve? Már vagy 1 éve jelentették be, hogy nem jön új tartalom a játékba. Vagy készülőben van egy új AC amit majd nemsokára bejelentenek?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MODERÁTOR
OMG
Új LEGO téma születőben dobpergés : Animal Crossing
thx@balint82 #71569Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ldave
félisten
Nehéz az élet, Feri?
A Slime draws near! Command?
-
addikt
válasz koncsik #3983 üzenetére
Mondjuk jobban örülnék olyan embertől érkező tippnek, aki valamennyire képben is van. Mert régebbi lejárt hirdetéseket én is látok.
Ebay -en például 9 rongy körül indulnak az eladott érmék. De egyelőre kényelmesebb lenne itthon eladni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Kis segítséget kérnék, ami remélem ebben a topikban nem gond...
Van Zelda TotK előrendelői poszterem és érmém. Nincs igazából szükségem rá, és próbálom belőni az árát.
Szerintetek ezek mennyit érhetnek? Mindegyik bontatlan.
Illetve van egy Diablo IV előrendelői poszterem is. Azt mondjuk bontottam, de csak egyszer szétnyitottam. Meg azért annyira nem volt normális a csomagolása, mint a Zelda -nak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz koncsik #3980 üzenetére
Nem voltam még. Szerintem első körben normális minőségű mosószappannal fogok próbálkozni. Gyengédebb kezeléssel. Aztán majd meglátjuk...
Bár szerintem az nem fogja leszedni, mert a sárgulás ez esetben nem retek miatt van. Hanem maga az anyag színeződött el. Azon a részen, illetve abból az irányból, ahol jobban érte a nap.
Kezdésnek jó lesz, mert aztán bele kellene fognom néhány C64 kiegészítőbe is, de annál nem tudom mi legyen... 2 fajta floppy meghajtó és 2 nyomtató. Annál eléggé egyenletes a sárgulás. De aztán lehet hagyom a francba ezeket. Mert bár tisztítás megoldható, de azzal nem vagyok előrébb, ha az anyag roncsolása miatt viszonylag hamar újra sárga lesz.
PS -re viszont tuti rárobbanok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz koncsik #3978 üzenetére
Nekem Xbox Classic -on van mod, de még csak eredeti játék járt benne. Legalábbis nálam, mert a moddolást nem én csináltam.
PS2 -nél használok softmod -ot, de azt is csak azért, hogy az eredeti NTSC játékok fussanak PAL gépen. Én ilyen beteg elme vagyok.
Illetve jött most egy moddolt PS1 is, de egyelőre csak felújítás a terv. Sárgulás eltüntetés, illetve kontroller javítás. Aztán valószínű megy a piacra.
-
addikt
válasz koncsik #3976 üzenetére
Engem sosem vonzott a törés, mert általában eredeti játékokat szerzek. Számomra annak van értéke. Nyilván egy-egy játékba belenéztem emulatorból, de az is inkább azért történt, hogy lássam milyen módon oldották meg az adott platformra. Sok esetben sajnos borzalmasan...
Szóval csak érdeklődés volt részemről. Mert azt hittem ilyen az új gépen nem létezik. De hát egyáltalán nem vagyok ezzel képben.
Maga a módszer persze nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Azért csak óvatosan A lehetősegről beszélhetünk talán, módszerekről biztos nem.
szerintem Moby van képben ezekben, meg a reddit-en lehet info-kat találni. Illetve a szaktopikban is volt valaki, de ott ez még fékezett habzással sem folyhat… megnézem majd, ha akarod tudni ki volt “szakértő”[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Inkább itt kérdezem...nem népszerűsítés miatt, csak a törésekkel nem igazán vagyok képben, ezért itt az OFF -ban érdeklődnék.
Úgy látom árulnak már többen is cfw -s Switch OLED -et. Akkor az OLED is törhető?
Nem szándékozom okosítani a Switch -et, csak ma láttam egy-két ilyen hirdetést. Eddig azt hittem, hogy csak v1 -nél lehetséges, de úgy tűnik tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #3973 üzenetére
-
MODERÁTOR
The Impact of Iwata
A new book chronicling the life and achievements of Nintendo's legendary president!
(kickstarter)[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
-
addikt
Aki nem járna az Xbox topikokba (vagy nem követi):
Xbox Pink kontroller 11.830 forintért megvásárolható az Alza -tól a 20ALZANAPOK kupon aktiválásával.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy erre lép -e valamit a Nintendo.
Nintendo Switch emulator Yuzu officially comes to Android
Bár valószínű, hogy pont úgy fut tovább, ahogy a többi.
"If you want to get started playing around with it, the Yuzu developers say that you'll need a Snapdragon 865 device or newer (Snapdragon 8 Gen 1 minimum preferred) along with 8GB of RAM."
"As for other chipsets that aren't Qualcomm, MediaTek and Exynos devices are not expected to work, aside from maybe the Exynos 2200. You'll also need, Android 11 at minimum and GPU drivers that support certain Vulkan extensions, though the Google Play Store should tell you and not let you install the app if your phone doesn't meet those criteria."
Meg aztán az is tény, hogy ez alá kell hardver. Átlag Jóskának nem fog, vagy nem a legjobban fog futni. Van ami még a erős hardveren sem több 10-20 FPS -nél.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
thx @homerhamm
Ha a Nintendohoz megy a rendőr az meg WiiU WiiU WiiU.
-
mike1334
veterán
Itsume: [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz morfondőr #3959 üzenetére
Bárhol lehet, annyira nem veszélyes. Pl. Xbox cloud -ban is van, és simán használható. Volt pár játék, amibe több 10 órát beletettem ilyen módon. Persze nem online FPS -re való a Balaton partján napozás közben.
Egyébként otthon, hálózaton belül nyilván jobb. Én arra szoktam használni, hogy ne csak DS legyen jó a PS5 játékoknál. Alapvetően nem zavar, de autózni jobban szeretek aszimmetrikus analóggal. Erre viszont alkalmatlan a gyári app, PSPlay -t használom. Ahhoz meg telefon kell.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
-
addikt
válasz koncsik #3957 üzenetére
PS kézi gépen én is gondolkoztam anno, de csak a sötét oldalon járva. Mert akkor már jó lenne rá mod is, hogy több régi konzolt magammal tudjak vinni egy eszközben.
De igazából retrozni inkább otthon szeretek, ezért nem is igazán fontos. Meg aztán gyűjtő is vagyok, tehát eleve eredetiben, jó állapotban szerzem be azokat a címeket, amik fontosak nekem. Számomra annak van értéke.
Ezért áll távol tőlem az emulálás. A moddolás egyéb része már közelebb áll, de az sem azért, amiért a legtöbb embernek. Nekem például arra jó, hogy egy régi konzolon több generáció eredeti játékait tudjam lejátszani. Vagy mondjuk azért, hogy PAL mellett NTSC játékok is fussanak.
Az illegális tartalmak elérése vagy lejátszása mellett van néhány dolog, ami miatt jó dolog a mod. Életben tart egy generációt.
Xbox cloud nálam telefonon megy és Razer Kishi -vel. Azzal én elégedett vagyok, ha van mellé stabil net is. Ezt általában meg tudom oldani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha Sony-t is akarsz vinni, kölcsönadom a PS Vita-mat (OLED-es!!!)
Én a harmatgyenge laptop-omon szoktam XBox cloud gaming-gel játszani, elégedetten, tényleg (sajnos egyre többet lógnak a gyermekek a TV-n, lehet ezen kell változtatnom... de bőven van kézikonzol-os pótolnivaló is (Vita, 3DS, stb.)). A Switch-csel nem merek ágyban játszani, félek elalszom és leejtem (Mindenféle tárggyal a kezemben el tudok aludni hirtelen.)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz koncsik #3955 üzenetére
Én március végétől egészen május elejéig durván 1 hetet voltam itthon. Vagy pihentünk, vagy munka miatt utaztam külföldre (jött velem a családom), vagy családlátogatás miatt voltunk távol.
Ilyenkor áramtalanítom az otthoni cuccokat, ami nálam jó sok cuccot jelent. Csak a hűtőket hagyom bedugva, illetve a routert és a kamerákat.
Oké, ez azért elég extrém példa, mert én sem mindig vagyok ennyit távol az otthonomtól. De lényege az, hogy ilyenkor legalább tudok magammal játékot is vinni. Jelen esetben ezt a két cuccot, így velem van a Nintendo és az Xbox is:
Ilyenkor pedig eszembe jut az, hogy bárcsak valamilyen módon magammal tudnám vinni a PS -t is, de ugye erre nincs lehetőség. Azzal pedig nem sokra megyek, hogy kell hozzá egy gép is, ami ilyenkor eleve nincs áram alatt.
Tehát számomra ez a cucc nem sokat ér. Biztos van rá igény, de baromi szűk réteget érint meg, és annak ellenére, hogy sok hülyeséget megveszek, erre még én sem költenék.
Tök jó lenne egy PS kézikonzol, de ilyenbe nem fog mégegyszer belevágni a Sony. Körülményes is lenne amiatt, hogy egy valószínű sokkal gyengébb teljesítményre plusz költségen portoljanak egy rahedli címet.
Szerk:
Jah meg néha a GBC -t is viszem magammal, de nem mindig. Főleg, hogy volt olyan is, amikor be sem kapcsoltam őket. Mert ilyen is van.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz morfondőr #3952 üzenetére
Azért baromi sok a kérdőjel ennél az eszköznél.
Egyrészt azért necces téma, mert ezt az ember megoldja a telefonjával és kontrollerrel vagy egy felcsatolható gamepad -dal. Biztosan a fenti készülék árának a töredékéért.
Ráadásul a telefon nincs WiFi -hez kötve. Tehát nem kell hozzá otthon lenni, nem kell neki netet osztani, vagy nem kaparod le az arcod attól, ha külföldön szar a WiFi minősége.
Másik nagy kérdés az akkumulátor mérete, illetve hogy meddig bírja majd egy feltöltéssel. Valamint az is érdekes lehet, hogy mennyit vesz fel töltéskor. Csak azért, hogy mondjuk olyankor is lehet -e vele játszani, vagy szinte semmit nem fog tölteni. Sony -nál az akkumulátor téma szerintem jogos felvetés.
Aztán az sem mindegy, hogy milyen kijelzőt fog kapni. Pont azért, mert könnyen lehet olyan telefont találni, aminek baromi jó megjelenítője van.
Az utolsó kritikus pont meg szerintem az árazás lesz, és itt még jöhet meglepetés, ha a Sony -ról van szó.
-
addikt
-
addikt
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
-
adalbert1
veterán
válasz Guitar14 #3932 üzenetére
Hát, én valahogy úgy próbáltam fogni, hogy középen és a jobb szélén, de egyelőre nem ment
Majd még próbálgatom.
Azt kicsit sajnálom, hogy abban a generációban háttérbe szorultak a 2D játékok, a SNES-en rengeteg jó játék volt, és sokat még mai is szívesen újrajátszok (sőt, NES címeket is akár, a Contra végigjátszás 1-2 évente mindig előkerül ).
Ezzel szemben az erre a generációra készült 3D játékokra fáj ránézni (de ugyanez PC-n is, amit anno leesett állal néztünk, az ma már megmosolyogtató).
Anno biztos nagy flash lehetett egy N64, sajnos csak az 576 kbyte lapjain láttam, illetve emlékszem, hogy a Sopranosban azon játszott Tony fiaρσгτσ: ez egy SNES mini klón lenne? Érdekes, mert pl. a facebookon is rendszeresen látni NES mini klón hírdetéseket, azokra nem csap le a hatóság (meg gondolom az aliexpressen is kismillió félét árulnak, úgy gondolom, hogy a facebookon hirdetettek legnagyobb része onnan jöhet)?
-
addikt
-
addikt
válasz koncsik #3941 üzenetére
Nem tudom, több ember is panaszkodott arra, hogy a v2 kijelzője nem az igazi a v1 -hez képest. Nekem mióta OLED van nem igazán találkoztam a korábbi modellekkel, sem Lite -tal.
Egyébként attól, hogy valami nem OLED nem feltétlen kell rossznak lennie. Nyilván nem a feketéjét hasonlítottam össze, hanem azt, hogy milyen világosban az összhatás.
Nappaliban például nekem egymás mellett egy C1 és egy QN90 van. Azért ha nem csont sötétben nézem a QN90 brutális, és van pár olyan dolog is, amiben jobb mint a C1.
Meg anno az LG G szériájában használták olyan nem amoled kijelzőket, aminek baromi jó volt a képe. Nekem például azok mellett egyáltalán nem volt igényem amoled -re váltani. Igaz, hogy azok is küzdöttek hasonló betegségekkel, mint az amoled.
Viszont itt Switch -en azért úgy látom a kijelzőben baromi nagy különbségek vannak.
-
MODERÁTOR
A V2-nél elvileg jobban beállították a színeket a játékprogramozók elképzeléséhez.
Brighter Screen
There’s one more major difference we should note in our Switch V1 vs. the V2 comparison, and it’s the screen itself. For the V2 model, Nintendo worked with Sharp to implement brighter screens that are still energy efficient and pleasant to look at.
Setting the two consoles side by side, the differences are very noticeable. The new screen gives off warmer colors and is a bit brighter, which is important when playing outside in direct sunlight. However, it’s still an IPS panel, so it can’t quite match the fidelity and contrast offered by OLED displays.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Azt néztem én is. Többek között. Csak gondoltam megkérdezem. Meg most már látom, hogy 2018 -as modell.
Most volt alkalmam összehasonlítani az OLED -et, akkor úgy tűnik egy v1 -gyel. Tényleg nagy a különbség.
Meg állítólag a v2 -nek a kijelzője nem annyira jó mint a v1 -nek? Akkor ott jóval feltűnőbb lenne.
-
addikt
HAC-001 az a v1 Switch?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
mike1334
veterán
Napi cukiság: [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Guitar14
senior tag
Hasonlóba gondoltam bele az utóbbi napokban én is.
Nagyjából ez ment le a fejembe "nemrég végigvittem a PacMan World Re-Pac-et és a Resi 2 remake-t, hamarosan végigtolom a Resi 3 Remake-t és jöhet a 4. rész az akkori kedvenc játékom, utána jöhet a DeadSpace remake, de már megvan véve a Mafia Def. Ed. és a GTA trilogy is viszont ez a Metroid Prime annyira behúzott, kár, hogy nem volt anno GC-m.... álljunk csak meg: kb csak remakekkel játszom a kétezres évek elejéről... (leszámítva DeadSpace-t)
Mondjuk élvezem, mert be tudok pótolni csomó mindent ami anno kimaradt és másnak is van lehetőségük erre akok hardver hiánya miatt vagy az irányítás elavultsága miatt nem szándékoznak játszani az eredeti verzióval.
Régen semmi bajom nem volt a Resi 4 irányításával, egymás után 3x végigvittem zsinórban, manapság viszont már nem vonzó, mivel átálltam (mint sokan) a modern dual analog irányításra. Mikor 2010 környékén GC tulaj lettem akkor a metroid prime-ot vadásztam mert imádtam akkoriban a Sci-fi játékokat, mikor meg volt lehetőségem játszani vele akkor meg pont az irányítás miatt hagytam abba az elején.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz adalbert1 #3931 üzenetére
Sokan ódzkodnak tőle, elég gagyi és ósdi mai szemmel, viszont akkoriban nagyon innovatív volt, generációkezdetnél még úgy gondolták csomó 2d-s játék lesz és 3d-s is így muszáj volt szeparáltan D padot is csinálni. Csak minden játékkészítő márcsak muszájból is 3D-set csinált mert az a modern és az a menő. Amúgy vannak akik úgy fogják a joystickot középen, hogy hüvelyk és mutatóujjal mint egy játéktermi joystickot: [link]
De ha nagyon profi vagy akkor így fogod: [link]Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz adalbert1 #3926 üzenetére
Ja én is örülnék olyannak de amennyiért vannak... már ha vannak.
Pont mostanában kaptam rá én is kicsit és a SNES játékokat az 8bitdo SN30 PRO+-szal játszom. Az élmény kb ugyanaz a fogantyúkat és az analogokat leszámítva. (demondjuk minden modern játékot is ezzel játszok)
NES-hez most vettem egy használt eredeti NES kontrollert pár ezerért és aliról rendeltem 8bitdo Bluetooth mod-ot hozzá. [kép] Új pcb-t belerakom a házba és már kész is a bluetooth os nes-es kontroller. (ugyanez kapható SNES-hez is)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
adalbert1
veterán
Kb. 1 órája kaptam a notificationt a Nintendo Store-tól, hogy a switchez passzoló SNES kontroller újra van készleten, de mire beléptem, már megint nincs
Pedig a NES/SNES emu cuccokat, illetve beat 'em upokat tök jó móka lenne ezzel játszani. -
addikt
válasz koncsik #3924 üzenetére
Persze, biztos lehet mindegyikhez. Van rá támogatás.
Távolról én is telefonon keresztül nézek rá a kamerákra. Az újakat már biztonsággal hálózaton lehet hagyni akkor is, ha elutazol. Régebbieknél azért még volt egy-két fajta, ami rendesen melegedett...
-
addikt
válasz koncsik #3922 üzenetére
Én Alexa -val indultam, aztán szépen lassan váltotta a gugli. Bár Alexa -ból csak sima kijelző nélküli dot volt.
Szerk.:
Lehet még a konyhába is menni fog egy Google. Mert ha jön a következő gyerek, akkor jól fog jönni, ha a ott is lehet látni a kamerák képét a kijelzőn.Amúgy én is tettem minden szobába. Szerintem baromi jók ezek a kütyük. 20+ eszköz/cucc lóg nálam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
ldave
félisten
Meg is történt a PS4 és Gameboy előzés, ezt most olvastam, a korábbi kép még a karácsonnyi időszak előtti számokat mutatta, ez meg már utána:
PS2 - ~155 millió
Nintendo DS - 154,02 millió
Switch - 122,55 millió
Game Boy & Color - 118,69 millió
PS4 - 117,2 millióA Slime draws near! Command?
-
adalbert1
veterán
Én ezért nem adtam még el a V1-et, mert kb. egy új dokkoló és egy joy-con pár árában menne el az egész gép (és igazából mindkettőt használjuk néha).
A Lite is maradt az OLED mellett, az a hordozós gépem, illetve a gyerek is néha használja.ρσгτσ: a Desert Strike-nak a GBA változata megvan nekem, kipróbáltam mikor olvastam a hozzászólásodat (csak utána jól elfelejtettem megírni ide), szerintem játszható. 3 féle kontrollt tudsz beállítani, én mindhárommal elég béna voltam, az első pályán sem jutottam túl. Ennek ellenére majd valamikor még próbálkozom vele
-
addikt
OLED után iszonyat lement a többi gép ára...illetve megjelenés után néhány hónappal.
Kis upgrade is nagy hatással tud lenni a használt cuccokra.
Meg mióta megjelent a Monster Hunter Rise más konzolokra, azóta az is lejjebb ment Switch -en. Szerintem főleg a Game Pass miatt. Bár a korábbi Tesco -s véletlen akció is rendesen bemozgatta.
Szerk.:
Jah meg igen, a Pro kontroller és a Joycon ára is az egekben van a legtöbb helyen, de ennek tudjuk mi az oka.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Visszamegyek időben és megveszem tőled a Metroidot, lealkudom majd 4 ezerre úgy is.
2015-ben emlékszem mennyiért vettem meg mindent ami kellett, hogy végre GameCube-ozhassak
14 ezer Ft-ért vettem GC-t 2 utángyártott kontrollerrel (1 hulladék volt) és 4 játékkal (NFS UG2, Knockout Kings, Xmen, Scorpion King)
Később 6 ezeré' vettem Mario Sunshine-t, és bontatlan SSX On Tour-t 4 ezer Ft-értStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
cactuar
aktív tag
Legenda: 25 éve indult útjára az 576 Konzol # Gamer365
Legenda: 25 éve indult útjára az 576 Konzol # Playstation Community
Klassz megemlékezés lett
Én egy osztálytársamtól kaptam kölcsönbe az újságokat. Általában nem bírtam ki hazáig, és már az órákon a pad alatt elkezdtem olvasni. -
addikt
válasz koncsik #3900 üzenetére
A telefon szélessége és vastagsága lehet szerintem meghatározó. Bár ahogy elnézem elég sok modellhez jó. Szóval egész rugalmasan lehet kezelni.
PhoneArena -nak van egy telefon méretezős része, ahol össze lehet hasonlítani a különböző modelleket.
Itt szerencsére elsősorban az alsó rész lényeges.
Gamepad -ok kompatibilitásával szívtam már korábban. Kishi -nél például éppen, hogy befér a telefonom... a hátsó kamerasziget sok eszköznél kizáró.
Lehet bepróbálok egy ilyet. Korrekt lenne, ha jól méretezné be a GB/GBC képet a telefonon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Lumen S24 RGB V2 vízhűtés,AMD és Intel lefogatóval,dobozában,a bolti ár feléért!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz memória,hibátlan állapopotban!
- Keychron Q2 Knob ANSI - Navy Blue
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal,a bolti ár feléért!
- Gigabyte GA-P55M-UD2
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest