Hirdetés
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #3915 üzenetére
Végülis nekem is, azért van pár kivétel:
AFC
EAST
Pats: egyértelműen ellendrukker vagyok, az XXXVIII. SB óta, Brady bár nagyon jó játékos, de őt sem csípem.
Jets, Dolphins, Bills: semleges, sajnos évek óta esélytelen, hogy "kiverjék" a patst a rájátszásból.NORTH
Steelers: drukkolok nekik, főleg Roethlisberger miatt.
Ravens, Bengals, Browns: semlegesSOUTH
Colts: Manning miatt drukkolok nekik, nagyon tetszik a játéka, és az SB győzelemmel megmutatta, hogy a PO-ban is tud játszani
Titans, Texans: semleges
Jaxs: nem szimpatikusakWEST
Broncos, Chargers, Radiers, Chiefs: semlegesNFC
EAST
Giants: Manning miatt drukkolok nekik, de a csapat küzdeni akarása, tudása is szimpatikus
Cowboys: olyan, mint nálunk a Fradi, de ettől függetlenül, ha nem a NYG-vel lennének egy csoportban, akkor semmi bajom nem lenne velük
Eagels, Redskins: jelenleg semleges, de várom, hogy mi lesz jövőre az Eagels-szelNORTH
Packers: Brett apó idejében szimpatikusak voltak, Rodgers-szel már nem azok.
Lions, Bears, Vikings: semleges.SOUTH
Saints, Buccaneers, Panthers, Falcons: semleges.WEST
49ers: nagy híre volt, de az elmúlt években nem villantottak, így nem is kerültek adásba. A mostani szereplésük szimpatikus volt.
Cardinals, Seahawks, Rams: semlegesek.Dive ever, work never.
-
anulu
félisten
válasz leslieke #3915 üzenetére
nekem is mindegy, ha a Lombardi trófeát Brady emeli a magasba
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest