Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• F-ECT$

titán

válasz leslieke #3915 üzenetére

Végülis nekem is, azért van pár kivétel:
    AFC
    EAST
    Pats: egyértelműen ellendrukker vagyok, az XXXVIII. SB óta, Brady bár nagyon jó játékos, de őt sem csípem.
    Jets, Dolphins, Bills: semleges, sajnos évek óta esélytelen, hogy "kiverjék" a patst a rájátszásból.

NORTH
    Steelers: drukkolok nekik, főleg Roethlisberger miatt.
    Ravens, Bengals, Browns: semleges

SOUTH
    Colts: Manning miatt drukkolok nekik, nagyon tetszik a játéka, és az SB győzelemmel megmutatta, hogy a PO-ban is tud játszani
    Titans, Texans: semleges
    Jaxs: nem szimpatikusak

WEST
    Broncos, Chargers, Radiers, Chiefs: semleges

NFC
    EAST
    Giants: Manning miatt drukkolok nekik, de a csapat küzdeni akarása, tudása is szimpatikus
    Cowboys: olyan, mint nálunk a Fradi, de ettől függetlenül, ha nem a NYG-vel lennének egy csoportban, akkor semmi bajom nem lenne velük
    Eagels, Redskins: jelenleg semleges, de várom, hogy mi lesz jövőre az Eagels-szel

NORTH
    Packers: Brett apó idejében szimpatikusak voltak, Rodgers-szel már nem azok.
    Lions, Bears, Vikings: semleges.

SOUTH
    Saints, Buccaneers, Panthers, Falcons: semleges.

WEST
    49ers: nagy híre volt, de az elmúlt években nem villantottak, így nem is kerültek adásba. A mostani szereplésük szimpatikus volt.
    Cardinals, Seahawks, Rams: semlegesek.

Dive ever, work never.

• anulu

félisten

válasz leslieke #3915 üzenetére

nekem is mindegy, ha a Lombardi trófeát Brady emeli a magasba :DDD

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák