Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz F-ECT$ #12299 üzenetére
Az a baj, hogy szolgáltatás, így a szolgáltatásokra vonatkozó törvények vonatkoznak rájuk, tehát nem tehetsz ilyet.
Pláne, hogy ugye folyamatosan jön új content, szóval kb lehetetlen megoldani."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
F-ECT$
titán
Én annyit csinálnék, hogy 2 dolgot kötelezővé tennék az összes ingame tranzakcióval kapcsolatban (mobil és nem mobil játékok esetén is):
-legyen egy "Buy all" lehetőség, amit ha megveszel, akkor minden tartalmat el kell érned
-ha egyéb kisebb tranzakciókból elérted azt az összeget, amennyibe a "Buy all" kerül, akkor automatikusan megkapsz mindentA "Buy all"-t árazhatják, ahogy akarják, de ha kiindulok a mobilos Diablo árakból, akkor kötve hiszem, hogy ki mernék írni rá, hogy $110.000.
Dive ever, work never.
-
válasz l.skywalker #12295 üzenetére
Viccen kívül az is, régóta készül a már bejelentett Dragon Quest 3 remake és az új Dragon Quest 12, de évek óta egyikről sincs infó, viszont jött helyette ez a DQ Treasures, ami meg is bukott mert senkit nem érdekelt.
A Slime draws near! Command?
-
opr
nagyúr
válasz F-ECT$ #12293 üzenetére
Igen, es akkor abba gondolj bele, hogy az egesz vilagon ilyen teren az EU torvenyek a legszigorubbak koze tartoznak, ha nem ugy egyaltalan jelleggel a legszigorubbak es pont.
Nagyon a tokere kene ennek lepni, de annyi penz meg olyan lobbiero van mogotte, hogy kemeny lesz. Plane, hogy nem is minden mikrotranzakciot lehet besuvasztani "gambling" cimke ala, ami a legnagyobb lokest adta az EU-s donteshozoknak, mert nagyon sokat egyszerusitett a dolgukon. De egy GaaS modell, ahol elore tudod, miert fizetsz, az gyakorlatilag megregulazhatatlan. Szenvednek is vele rendesen."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #12290 üzenetére
AztaQ. Nem szoltam. Akkor gondolom kiserleteznek. Nagyon meglepne, ha ennyit hajlando lenne kifizetni mobilon sok ember, de... A masik oldalrol nezve annyian vannak, hogy egy nagyon kis szazalekuk is rengeteg penz. Ha bejon nekik, lesz nemulass.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz l.skywalker #12289 üzenetére
A Square sajna teljesen elveszítette a fókuszt az utóbbi években. Rengeteg teljesen értelmetlen AA játékot csináltak régi IP-kre építve, mint pl. a Valkyrie Elysium vagy a Star Ocean: The Divine Force, amik mind ilyen 5-6 pontos játékok lettek. Ahelyett, hogy inkább ráfeküdtek volna csak egy ilyen címre és azt tisztességesen megcsinálták volna a kor színvonalán.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12289 üzenetére
Most kell bevásárolni akkor.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
titán
"Square Enix stock price fell below 5,000 yen and closed at its lowest price since May 22, 2020."
Na megvan a következő cég akit valaki felvásárol? Ezt akkor vegye meg a Nintendo
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #12286 üzenetére
Akkora a tomeg, hogy nem kell 60 penzert adni. Lehet adni 20-30 penzert is, egyszeruen olyan mennyiseget adnak el belole, hogy megeri. Plane, ha mellette van meg a jatekban valami mikrotranzakcios moka is, amik raadasul indiaban lehetnek olyan gusztustalanok, amilyet csak akarnak, mert a torvenyek elegge le vannak maradva (legalabbis legutobb, mikor neztem -par eve- meg nagyon le voltak).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #12286 üzenetére
Nem tudom, személy szerint nem hiszem, de én se vagyok nagy mobil játékos és ez tényleg egy teljesen új lehetőség.
Mondjuk nem is biztos, hogy egyből a nagy siker a céljuk, inkább csak magát az ötletet rögzíteni az emberek fejében, hogy működik mobilon is az AAA gaming és van benne potenciál, folyamatosan adni ki az újabb játékokat, aztán egyszer csak bekattan valamelyiknél, hogy ez jó dolog és onnantól nyert ügyük van.Ha nem akarnak out of the box gondolkozni és óriási reformot végrehajtani, akkor annyi kéne ennek a sikeréhez, hogy legyen egy dedikált eszközük irányításra (iController) és rá lehessen kötni TV-re és akkor kézi konzolként funkcionálhatna.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12283 üzenetére
Főleg, hogy még hozzánk képest is fillérekért rendelnek minden kacatot Kínából. Apple elkezdte, meglátjuk mennyire lesz rá kereslet, de ha lesz, akkor pár év és már közép kategóriás droidokon is jönnek a "rendes" játékok, India pedig virágzó, RGB színkavalkád gamer heaven lesz.
-
.LnB
titán
válasz F-ECT$ #12280 üzenetére
És most meg akarsz győzni engem is, vagy mi történik?!
#12281l.skywalker
Egyébként, ha a mennyiséget nézzük, akkor "azok a gamerek" jelentik igazából azt, hogy "gamer".„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
titán
válasz Bad Pritt #12282 üzenetére
Milyen piaca lehet a BT képes kontrollereknek ott Én egyszer toltam COD Mobilt úgy, hogy csatlakoztattam a kontrollert és az összes botot lenulláztam
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12281 üzenetére
Na na, majd mindenki csak kamillázni fog, mikor jönnek az indiai Resi 4 Remake mobilos speedrunok és inasba rakják a PC-s játékosokat.
-
l.skywalker
titán
-
F-ECT$
titán
Vannak játékok, amik rohadt jók mobilon is. Engem is behúzott jó pár játék korábban: Cut the Rope, Boom Beach, Clash Royale, Hearthstone-t is sokáig mobilon toltam, Where's my water, stb. Mostanában inkább csak sakkozok ott, de azért van pár játék, amit hébe-hóba elindítok.
Dive ever, work never.
-
Nem kell érteni, csak megnézni a számokat Candy Crush Saga brought in over $600 million revenue in 2022 from the United States market
De ott a PUBG is amit talán sokat halott játéknak gondolnak, mert szinte teljes csönd van róla a többi BR mellett, de közben több mint 1 milliárdos dolláros bevétele volt tavaly mobilon.A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12275 üzenetére
Nekem ez a mobil gaming akkora homály, hogy nem is értem, miért a King a legnagyobb kapás, ebben a bizniszben. Elhiszem, hogy az, csak tőlem nagyon távol áll a mobil gaming.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyimger
őstag
válasz l.skywalker #12276 üzenetére
Saját kliens lesz ebből.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
l.skywalker
titán
Playstation Trophy rendszer PC-n? [link]
-
.LnB
titán
Egy dolog érdekel, ezzel a felvásárlással kapcsolatban. Vajon a Microsoft, elhozza a WoW folytatását Xbox-ra? Egyáltalán lesz folytatása?
Na meg az GPass CoD se zavarna, orii-nak megmutatnám, hogyan is kell lőni. De fizetni nem fizetnék ezért, szal' csak GP-be próbálnám ki.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
titán
A Disney megveszi az EA-t? [link]
-
pzstm
titán
válasz Bad Pritt #12269 üzenetére
Surface-tol epp Panos Panay tavozott mostanaban, mert a reszvenyesek szoltak hogy nem kap akkora szabad kezet es ne tulvaltozatos probalkozasokat engedjenek neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12270 üzenetére
Hát nemtom, nálam pont ez a lista bizonyítja azt, hogy nem volt a halál szélén az Xbox. Ha ott lett volna ma már nem létezne.
-
l.skywalker
titán
válasz Bad Pritt #12269 üzenetére
Van egy szép lista amin szerepelnek olyan nevek, mint a Zune, Kinect vagy Lumia. Ez egy vállalati döntésen múlt, ahol már a lehetőség felvetése önmagában a "halál széle".
De kifelé nem tudom mennyire hatott ez, ha akkor ilyen szintű információ áramlás lett volna akkor sírt volna ország-világ
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #12268 üzenetére
Ismerem mindkét sztorit és elfogadom, ha valaki ezeket úgy értékeli, hogy az Xbox a halál széléről táncolt vissza, de szerintem rohadt messze voltak tőle. Amit ott Phil elmond az szimplán egy új menedzsmentnél az üzletágak felülvizsgálata, de tudjuk, hogy nagy mesélő és így hatásosabb az interjú.
A másikat meg pontosan annyira kell komolyan venni, hogy a mai napig él és virul az Xbox, a Bing és a Surface.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #12267 üzenetére
- Spencer: Microsoft almost abandoned Xbox brand after the Xbox One launch
- Investors want Microsoft’s new CEO to kill Xbox, Bing and Surface
Amúgy meg ezt már párszor leírtam, de ha a konzoltörténelmet nézzük, akkor nagyon sok cég örült volna, hogy csak akkorát buktak volna anno a konzoleladásban, az akkori konkurenciájukkal szemben, mint tette azt a One a PS4-el.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12266 üzenetére
Ez így igaz, viszont az Xbox komplett lekapcsolásáról én nem hallottam soha, de ha találtok erről valami releváns forrást akkor természetesen meghajlok az igazság előtt.
Szerintem ha lett volna ilyen terv az legkésőbb az elmúlt évben kiderült volna, annyi szart osztottak meg a világgal a vizsgálatok miatt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
titán
válasz Bad Pritt #12264 üzenetére
Jó de ez pusztán az anyacég döntésén múlt. WiiU esetében nem volt ilyen opció. Volt egy újratervezés és a One S-el elindultak kifelé. De ez így is három évet vett el a One széria 7 éves időszakából. És innen nézve az eladások száma döbbenetes, de mennyivel jobb is lehetett volna. Jogosan mondják hogy 2017-ig az Xbox csak önmagával versenyzett illetve az MS-nek próbálta bizonyítani a létjogosultságát. Mostanra már önmagát talán utolérte az Xbox
-
Wesder
félisten
Sony/Playstation is looking for a PC planning analyst to grow faster in PC Market.
“As the PC Planning and Analysis, you will play a pivotal role in driving sales success and shaping strategy for PlayStation’s fast growing PC business”
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12263 üzenetére
Nem volt egy fényes rajt, de a kortárs Wii U elég jól perspektívába helyezi milyen is egy igazán fincsi ízes bukta konzolfronton. Kellett egy új értékesítési modell, félidei hardverfejlesztés, de megoldották.
Ami most így 2023-ban zajlik MS oldalon azt már nem gondolom, hogy az előző generáció számlájára lehet írni, ez már a nextgen bullshit motor, amit itt látunk.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #12260 üzenetére
Ha nem lett volna 17-ben GamePass, meg nem lett volna ez az 5 èves stúdióbővítés, akkor most nem boztos hogy lenne Series X|S.
Nincs kedvem megkeresni, meg lehet nem is igaz, de állítólag 2016 elött volt arról szó a Microsoftnál hogy beszántják az Xboxot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz consono #12255 üzenetére
a tömeg a pc-n van,nem xboxon. steamen többen fordulnak meg naponta,mint amennyi xboxot eladtak az elmúlt évtizedben...
de lényegtelen, a codemasters és a többiek érdekes módon képesek megoldani csak ezeknél a félnótásoknál nem sikerül[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #12248 üzenetére
Szerinted az xbox tulajok mekkora része játszik kormánnyal? Ez megint csak egy mondva csinált kötekedés. Ilyen alapon miért nem bill+egérre optimalizálnak minden fps-t? Szerintem sokkal fontosabb, hogy kontrollerel, amivel a tömeg játszik, jól irányítható a FM...
"Mechazilla has caught the booster."
-
negyven2
veterán
válasz NyMRooD #12249 üzenetére
És ezek ellenére rekordokat döntöget a PS5 eladása! Mi lett volna, ha nem lett volna gyártási nehézség, meg nem lenne gazdasági válság. Vagyis igazából úgy néz ki jelenleg, hogy ha nem igazán tenne semmit a Sony, akkor is úgy vennék a PS5-öt, mintha ingyen adnák (ráadásul ugye volt és lesz még gép és előfizetés áremelés, és ez se hatott ki negatívan). Úgyhogy egy most már ott tartunk, hogy talán $1000+-ba kerülő PS5 Pro-ért is egymást taposnák majd az emberek.
Bár igaz, hogy szoftvereladásban azért van visszaesés.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #12250 üzenetére
A part 2 remaster ami wtf vagy még a fejlesztők szerint is vacak és visszatartott fraction? Ha jönne a Wolvarine meg meg legalább 1-2 értelmes cím azzal ki lennék békülve, de ugye jelenleg 0 infó.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz ProEvoFan #12245 üzenetére
Lassan az MS-nek próbálkoznia sem kell, a Sony kb semmit nem csinál ebben a genben, ha mégis akkor meg éppen keresztbe tesz a játékosoknak. A legdurvább, hogy október közepén nem tudunk semmit arról, hogy mit kapunk jövőre a Sony-tól.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
a bugok a legkisebb probléma a forzaval. egy versenyjáték,aminek a nevében benne van,hogy MOTORSPORT és jàtszhatatlan kormány setuppal a világ szégyene
ideje lesz elengedni ezt az egészet. steamen elvagyok az indiekkel, meg ott vannak a nintendo firstpartyk.bōven elég lesz. a sony ugyanazt a receptet fōzi,plussz elindult a f*szerdōbe a liveservice-szel...a micro meg egy rákos daganat
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
És akkor idén előálltak egy értékelhetetlen Redfall-lal, harmat gyenge Starfield-del, és egy full bugos Forzával. Valamint egy jó Hi-Fi Rush-sal.
Szóval..?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
válasz consono #12235 üzenetére
Jaja, a tv-re gondoltam, de egyébként telós playstore-ba sem tudják elvileg úgy betolni mint bármilyen appot, de ebben nem vagyok biztos (tehát MS is külön egyezkedet a Google-el).
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
With the completion of the deal to acquire Activision Blizzard and King, Xbox seemingly now owns all the following franchises:
- Crash Bandicoot
- Spyro the Dragon
- Guitar Hero
- Hexen
- King’s Quest
- Space Quest
- Quest for Glory
- Tenchu
- Pitfall
- Tony Hawk Pro Skater
- Zork
- Call of Duty
- Candy Crush
- StarCraft
- WarCraft
- Diablo
- Gabriel Knight
- Overwatch
- Hearthstone
- Phantasmagoria
- The Lost Vikings
- True Crime
- Interstate 76
- Skylanders
- Prototype
- Blackthorne
- Freddy Pharkas Frontier PharmacistI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ρσгτσ
addikt
válasz NyMRooD #12228 üzenetére
Szerintem ha jön TV -re, akkor a Sony nem lesz nyitott más készülékekre. Ezzel nyomja a saját hardverét, TV értékesítését.
De szerintem TV -re nem jön. Én inkább azt gondolom, hogy a PS Cloud az a kézi eszközét hivatott kiszolgálni majd. Sőt, igazából más értelme nem lenne annak az eszköznek.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NyMRooD
őstag
Jaja tisztasor, a hivatalos elérésre gondoltam, nem elég, hogy ha a Sony ki akarja adni más készülékekre is, kell hozzáa a Google-Apple páros engedélye is.
-
-
NyMRooD
őstag
Az nem ugyan az, persze még addig változnia kell a dolgoknak, mert jelenleg playstore-ban a xcloud sincs a google miatt.
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz Bad Pritt #12221 üzenetére
Ja, mondjuk abból csinálhatnak egy értékelhetőbb eszközt, viszont ha ez a cloud megoldás nem fog legalább PC-n vagy Android tévéken / telókon futni, nem sok értelme lesz.
-
NyMRooD
őstag
Aha, alapból jó a koncepció, még talán jobb is mint az xcloud-é, csak ugye jelenleg semmit sem fog érni, vagyis letöltés nélkül ki lehet próbálni a játékokat és kész, kíváncsi vagyok, hogy később milyen irányba lesz bővítve, benne van az is (értsd simán kinézem a mostani Sony-ból), hogy csak Bravia tévéken, Sony telókon és PS Portalon lesz elérhető, szóval még lóg a levegőbe. Reméljük gyorsan fog bővülni a lista az indulás után.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Örülök a felvásárlásnak. És remélem, hogy a Sony észbe kap ettől. Mert amit ebben a generációban művelnek, attól én lassan teljesen megutálom őket.
Ámbár a Microsoft se kutya. Idén végre adnak ki játékokat, de ezek egymás után fiaskók.ui: Egyik kijelentésemet sem kell megpróbálni megcáfolni. Én így gondolok ezekre mosanság, úgy se fogok meggyőzni.
-
Nem tudom már mit ígértek és mit nem. De a Starfield már nem jött PS-re és 99.99%, hogy a TES VI sem fog már. Tetszik neked vagy sem, számomra ez veszteség. Nem verem fejem a falba emiatt, nem megyek mások örömét elrontani, de attól még zavar a dolog.
-
NyMRooD
őstag
Tesztüzem után talán, jelenleg csak PS5-ön megy a PS5 játékok cloudban futtatása zseniális
Remélem ott is jót tesz a vérfrissítés.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ígértek ilyet hogy minden jönni fog?
két platformra is jön egyszerre, sőt inkább három a cloudot beleszámolva.....
PS premiumban lévő újonnan bejelentett cloud remélem fog menni úgy, ha épp nincs konzolom
-
NyMRooD
őstag
Na ez jó hír (azt hittem még legalább 1-1.5 évig marad), reméljük jó irányt vesz az ABK.
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
Bobby Kotick 2023 végéig marad az Activision Blizzard vezérigazgatója, Phil Spencer kérésére, hogy segítse az átmeneti időszakot. 2024 január 1-jén, 33 év után távozik a cégtől.
-
-
opr
nagyúr
válasz Bad Pritt #12207 üzenetére
Igen igen, tortenelmileg bizonyitott, hogy hatalmas tapasztalatuk van a potencial korbeaknazasaban (aztan ipponnal aknaradobasaban ), de na, remeny hal meg utoljara.
MS-nel legalabb remeny van. Most gondolj bele, mi lenne, ha az EA vette volna meg oket..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #12205 üzenetére
Oszinten szolva nekem tok mindegy, csak tegyek rendbe az AB-t valahogy, mentsek, ami mentheto.
Warcraft, Starcraft-ban olyan mocsok sok potencial van, amit konkretan faj latni, mennyire eltekozolnak, hogy tenyleg nagyon remelem, hogy ezt korrigalni fogja a MS. 5-8 ev es kiderul."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
"Whether you play on Xbox, PlayStation, Nintendo, PC or mobile, you are welcome here – and will remain welcome, even if Xbox isn’t where you play your favorite franchise. Because when everyone plays, we all win. We believe our news today will unlock a world of possibilities for more ways to play"
Ha ez azt jelentenè hogy marad minden multiplat, èn annak is örülnèk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #12194 üzenetére
Elviekben 2024 április végéig még marad a helyén... de gondolom, ha fizetnek még neki pluszban, szívesen otthagyja akár holnap is . De szerintem kitölti az idejét, hiszen még lesz egy átmeneti átfutási időszak amíg mindent átvesz az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arch Linux
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Thrustmaster T248
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest