Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Deckhez képest nem igazán, ennyivel erősebb a Z1 Extreme. Amúgy fordított esetben is ugyanez volt az eredmény, Steam Decken Win11-gyel érezhetően rosszabbul futottak a játékok és nagyságrenddel szarabb volt az üzemidő.
Ami érdekes lesz, hogy miként áll majd a Valve a többi gyártóhoz, akiknek SteamOS-t biztosít: egy egységes rendszert akarnak létrehozni, tiltják az egyedi megoldásokat, fejlesztéseket és mindegyik eszközön ugyanazt kapjuk majd, vagy hagyják, hogy a többiek integrálják a saját megoldásaikat, esetleg akár együtt fejlesszék a rendszert, vagy teljesen szabad kezet adnak és akár külön forkokat is létrehozhatnak belőle később a gyártók (erre nem látok esélyt mondjuk).
Mindenesetre én nagyon várom a Legion Go S-t, volt szerencsém az első generációhoz és magasan a legjobb kézikonzolnak tartom a piacon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
Hallottam mostanában pletykákat vagyis inkább találgatásokat, hogy a MS Xbox is és akár a Valve SteamDeck is csak egy referencia gépet ad ki, majd a többi a hardver gyártó olyat csinál amilyet akar.
Nekik úgy is a szoftver a lényeg.Ami érdekes, hogy miért most durrant ez be?
Switch ugye 16tól kaszál ezen a piacon. De a többi szereplő simán azt "hitte", hogy ezt a mobil piac fogja felzabálni, vagy legalábbis próbálkozni, de ez nem igazán történt meg, tehát évek kellettek ehhez, hogy látszódjon a szabad út. -
Carlos Padre
veterán
-
negyven2
veterán
Mármint azt szeretnéd, hogy ha az újra feltalálná a 3DO-t? Bár a Steam Machine is hasomló elvekre épült... és ha jól emlékszem, akkor nem igazán lett sikeres egyik variáció se Amúgy most is van XboxOS, és azt úgy hívják, hogy Windows. De értem mire szeretnél utalni, hogy lenne egy kifejezetten játékokra optimalizált Windows is, amit XboxOS-nek neveznek.
Vagyis én egy olyan ötletet, hogy bárki gyárthat Xbox konzolt, azt eleve halva születtet ötletnek tartom. Mert az lényegében egy Xbox brand-es szimpla gaming PC lenne (és attól, hogy x86-64 alapúak a mostani konzolok, azért ezek nem PC-k).
Viszont egy olyan opció életképes lehet, hogy marad a dedikált, MS gyártású Xbox konzol, úgy ahogy most ismerjük (egy, vagy két egyedi tervezésű fix hardver 6-8 éves élettartammal), és lenne mellette egy olyan Windows alapú gaming PC rendszer, amit bárki gyárthat, de meg lenne szabva, hogy minimum mit kell tartalmaznia. Ezek közé tartozna az "XboxOS", ami igazából egy közönséges Windows kiadás lenne, de igazából játék és tartalomfogyasztás kivételével nem tudna többet. És persze akinek több kell egy operációs rendszertől, annak ott lenne a most is ismert Windows rendszer.
Ugye a SteamOS is igazából csak egy olyan Linux kiadás ami igazából csak játékra jó.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
Ráadásul ez nem csak a Legion Go másik rendszerrel, hanem egy teljesen új kézikonzol. Kíváncsi leszek a tesztekre.
-
GEIL
addikt
Ifjabb koromban Nintendo és Super Nintendo is volt...Street Fighter és Mario és Double Dragon miatt elsősorban.....de Sega Megadrive is volt Sonic miatt ugyebár.
De most felnőtt fejjel már a Switch-ben nem látok semmit amit játszanék.
Zelda soha nem vonzott és nem is próbáltam.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
_drk
addikt
Ez a cloud gaming olyan mint a VR, egyszer biztos itt lesz, meg jó is lesz! Csak kitudja, hogy mikor.
Amúgy tegnap este pont hallgattam a Microsoft ejszakákat.
[link] GameStarnál Chekpoint podcast.Ugyan erről vitáztak mint mi itt szoktunk.
Jo-e a az MS taktika, exkluzív de nem exkluzív, de amúgy az mert PS-re még jelent meg csak 1-2.
Ekkor ez a cloud is ott lesz majd, már ott vannak a TV-ken az appok, csak hát semmi hivatalos adat nincs hogy ezeket mennyien használják... -
NyMRooD
őstag
Ázsiában gyenge az xbox brand, ha jól értem arrafelé nézelődnek... miután bezárták egyetlen japán csapatunkat.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Tényleg az a AAA játékipar nagy kérdése a közeljövőben, hogy fenntartható-e a $100+ milliós, 5+ éves fejlesztési módi. Nem hiszem, hogy veszteséges lenne a Spider-Man 2 vagy a GoW Ragnarok, hisz 5-10 nap alatt eladtak mindegyikből 5+ milliót. De ha megnézzük mellette tényleg mondjuk a Nintendótól a Kirby and the Forgotten Land-et, ami 7,5 milliós eladás és ha tippelnem kéne tizedébe sem került elkészíteni.
A Slime draws near! Command?
-
-
Legyen itt akkor a másik friss siker is
It’s official - Unicorn Overlord has sold over 1 million units worldwide! To celebrate this huge milestone, here is a special Berengaria, Melisandre, and Rosalinde illustration from Vanillaware’s Takashi Noma. Thank YOU for supporting the Liberation Army!
@Bad Pritt: erről meg csak a konzolosok tehetnek, a játék nincs még PC-re
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
F-ECT$
titán
Mondjuk ezzel is feljutott a második helyre.
Most van 2 hete, hogy megjelent, szóval lassan már jöhetne valami adat, még ha rosszak is az eladások.
Ha jól tudom, akkor ilyen 50-60 fős gárda fejlesztette, szóval biztos nem került több $100M-ba...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
negyven2
veterán
Igen tudom... állítólag onnan van, de ugye amíg nem kerül ki public-ba addig sajnos csak pletyka...
btw... ha igaz, akkor az a 864p-s AC performance durva, mert vagy az lesz mint az AW2 esetén, vagy pedig még alacsonyabb lesz a ez PS5-ön (ha lesz egyáltalán perf mode).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
.LnB
titán
Köszi az infókat.
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele. De így, hogy nekem nincs PS5-öm, és nem is látom indokoltnak. Ezt a Pro-t meg főleg nem. Így olyan jó érzés az, hogy nekem ezen a bejelentésen cseppet sem kell bosszankodnom. Ha egy kicsit is érdekelne ez az egész PS téma, akkor most biztos nagyon pipa lennék. Így meg csak olvasom a történéseket.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem semmi...
Egyébként a PSVR2 meg lett említve a bemutatón? Vagy azt elengedte már a Sony?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
opr
nagyúr
Jah, teljes agyfasz. Mondjuk ha ezt is le tudjak nyomni a fanok torkan, es siker lesz annak ellenere, amit eddig a generacioban muvelnek, akkor szvsz meg is erdemli a nep, amit kap.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
Én a CoD-ot csak azért is elvenném a PS-től. De csak azt.
Üzletileg nagy hülyeség lenne, de trollkodásnak tökéletes.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
Nincs ebben semmi meglepő, a pénzt vissza kell hozni, ha ennyi játékot hoznak évente mint amennyi tervben van idén és jövőre, akkor is megérős lesz gp miatt boxot tartani ha minden játék megjelenik ps-re is, így meg, hogy nem jön minden, illetve van ami csak késéssel tovább erősíti a gp-t.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
balazs025
senior tag
Azt tudom, ezzel csak arra akartam utalni, hogy (bár biztos vagyok benne, hogy szerinted nem) az előfizetéses modell is, ahogy várni lehetett a kezdeti dolgok után, idővel egyre rosszabb feltételekkel fog működni fogyasztói szempontból. És az is érzékelhető, hogy a MS-nál a konzolosdi már egyre inkább egy szükséges rossz, amit már lassan leginkább elhagyna, csak még biztosítékként, amíg próbálkoznak, hogy merre milyen mértékú nyitás lenne optimális, addig megtartanak. Az, hogy egyből piacra dobtak 2 konzolt is, hogy egy olcsóval alávághassanak a ps árának azt mutatta, hogy akarták volna ők ezt a részét is uralni, csak éppen nem jött össze. Így meg már kénytelenek más irányba gondolkodni.
-
balazs025
senior tag
Igen, mert hát csak ez a két lehetőség van. Mindent, mindenki csak day 1 vesz. Nekem pl. nem éri meg és nem is érdekel az előfizetéses model, mert van, hogy többet tudok játszani, de van, hogy csak alig. Fél-1 év elteltével még talán jobb is a single player játékokkal játszani, mert valamelyest rendbe rakják addigra. Így meg, amíg használtan meg lehet venni, addig számomra ez a legjobb. Szóval én örülnék, ha jönne ps-re a többi cím is, mert dualsense-zel jobb, valamint ott még valamelyest lehet beszélni használt piacról.
Amúgy arra a jövőben nagy esély látok, hogy ps-re hamarabb jönnek, mint hogy majd az Xbox Game Pass Standard-be bekerüljenek.
-
Moby
veterán
Huu ezek nagyon erdekesek, mert par honappal ezelott eladott PS-em mindig lassabban toltott le, Xbox allandoan 800-1000 kozott jon.
Vezetéken igen, de wifin gyötrelemesen lassan tölt sokszor.
HDR kicsit sem hiwnyzik nekem, dashboardot par masodpercig bamulom de ok, valakinek ez kell.
Igazából mindkét oldal rossz. Egyik sem kínál olyat, hogy a felhasználó kiválaszthassa, hogy a játékoktól függetlenül milyen módban szeretné a dashboardot látni.
De neki nem is ez okozza a problémát, hanem az ALLM, azt viszont ki tudná kapcsolni. -
-
NyMRooD
őstag
Dual sense-ig jobb volt az x kontroller viszont nekem (főleg anyag használatban) a series kontroller sehol sincs a ds-hez képest. Egyedül az aksi (bár nekem elég a beepitett is) és a dpad ami jobb. Viszont a one controller a ravaszokat leszámitva még mindig jobb.
-
-
negyven2
veterán
Azért ennél a játéknál sokkal jobban kijön az, hogy vagy bejön vagy nem. És ha ezt hagyományos játékként szeretnéd értékelni, akkor az nem fog menni, mert ez tényleg egy 6-8 órás interaktív film. És ha ez nem tetszik az adott tesztelőnek akkor nem fogja csak azért is magas pontot adni rá. Szerintem nálad is vannak olyan játékok, filmek, sorozatok, amiket személy szerint nem tartasz jónak, más meg zseniálisnak tartasz. Csak te nem írsz teszteket erről.
Amúgy állítólag nem csak zöld utat kapott a következő Ninja Theory játék, de állítólag az a Hellblade III lesz... de ha nem akkor valószínűleg valami más, és nem a Project Mara. Vagyis nem valószínű, hogy bezárják őket, hiszen ők nem náluk amúgy ezen kívül is vannak projectek. Nem úgy mint a Tango és Austin esetében, ahol csak most szerettek volna előállni egy új ötlettel. Pluszban ugye ott van a Ninja Theory vadiúj (igazából pár éves) mocap stúdiója is, ami elvileg az egyik legfejlettebb a világon.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Én arra lennèk kiváncsi hogy ha MS-nek nagyon bejön ez a multiplatform stratégia, akkor az vajon ösztönözheti-e a Sony-t hogy ő is nyisson a többi konzol felé. Hiába adnak el 5x annyi konzolt, amire egyeseknél megy a ricsirecsi, ha közben a konkurencia a multiplatform stratégiával sikeresebb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
Nem egészen ennyire rossz a helyezett azért:
Ugye jelenleg a PS5 eladásai (március végéig) 59,3 millión áll. Ez időarányosan 0,9 millióval kevesebb mint amit a PS4 produkált ugyanennyi idő alatt (az ilyenkor már 60,2 millión állt).
Viszont! Ugyan ha negyedéveket nézzük, akkor a PS4 életciklusának, ezen szakaszának negyedévében 2,9 milliót példány ment el (és ekkor már volt PS4 Pro is, közel 4 hónapja). A PS5-ből meg ugye ebben a negyedévben (jan. 1-márc. 31) 4.5 milliót adtak el!
Éves szinten is nőttek a PS5 eladások, mert az előző ciklusban 19,1 millió PS5-őt adtak el, most pedig ugye 20,8 milliót-t.
Illetve ugye a szoftvereladások nőttek (68 millióról, 72,6 millióra.), ahogyan a first party címek eladásai is (9,5 millióról, 12,3 millióval). Ezeknek 77%-a digitális eladásokból származik.
A PlayStation Network MAU-ja is nőt, 108 millióról 118 millióra. Viszont a PlayStation Plus (ebben benne van az összes tier) előfizetők számáról nem jött újabb adat, így annál, csak annyit tudni, hogy tavaly március végén 47,4 millió volt.
Illetve a PlayStation üzletág és elég szép nyereséget termelt, hiszen az net sales az 17%-al, az operating income meg 16%-al volt magasabb mint egy éve...
Csak ugye a gond az, hogy ennél sokkal többet vártak, és így természetesen üzleti szempontból csalódás lett ez az év.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
zozika84
őstag
Mert mi van, ha a Sony gondol egyet és mégis kelleni fog hozzá megint?
Biztosra megy a Steam
Vagy te egy ilyen balhé után lazán visszacsinálnál mindent?
Mert az tuti, hogy nem a Sony fizette vissza a játékosoknak a pénzt...[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
opr
nagyúr
- Redfall developer Arkane Austin: Enyhen szolva nem lep meg.
- Hi-Fi Rush developer Tango Gameworks: Gratulalok nekik. Mennyi sikeres, ertekelheto sajat cimuk volt az egesz generacioban? Ketto? Harom? Teljesen logikus a legnagyobb sikert elert jatekuknak a studiojat bezarni, classic MS, jar a taps.
- Alpha Dog Studios: Ezekrol annyit tudok, hogy valami mobiljatekokat csinalnak, fingom nincs roluk, ugyhogy kizart dolog, mert nem tudom. Nincs velemenyem. Kerem kaccsojja ki.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
NyMRooD
őstag
Austinért (bár nem tudom mit csináltak a Redfall mellett) és Alpha Dog-ért nem kár, a Tangoért viszont igen, annyi egyébb vacak studió van az MS birtokában, nyilván millió oka van, hogy miért őket választották.
-
.LnB
titán
deja vu..
Jó most az egész iparág meg van őrülve, de az MS-től láttunk már ilyet.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Legutoljára február vége felé adtak ki játékos számot, akkor 35 millió volt. Amúgy elötte így alakult.
2018 márciusában jelent meg a SoT. A 10 milliós játékosszámot, 2020 januárjában, a 15 millióst, 2020 júliusban, a 20 milliós határt 2021 márciusában, a 25 millióst 2021 októberében, míg a 30 millióst 2022 júniusában érte le.
De a lényeg, hogy ebben a 2 hónap alatt elért + 5 milliós számban nincsenek benne a PS5-ös előrendelők, vagyis ez csak az Xbox/Windows Store/Steam felhasználók vannak benne!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
-
negyven2
veterán
Azokat ilyenkor még nem szokták kiküldeni a külsős partnerek felé, de még a belsős stúdióknak se nagyon. Ezért nem is igazán kell az ilyen szervezeteknél engedélyeztetni ezeket. Ugye a tavalyi dokumentumok alapján, még azt tervezték, hogy mind az S, mind az X kap majd minimális ráncfelvarrást. Ami kimerül annyiban, hogy fejlettebb kommunikációs egységeket kap (WiFi 6E/BT5.2). De ilyenekért nem igazán kell újabb XDK-t kiadni. De szinte biztosan nem a következő Xbox konzolnak az Dev Kit-je ez.
Vagy ha igen, akkor az ez alapján már idén jön... ami viszont még nagyobb öntőkönrúgás lesz az MS-nek.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
- Respawn's unannounced Star Wars FPS has been cancelled
- Ridgeline Games (working on a single player Battlefield experience) is being shut down
- Development on the next Mass Effect continues, with BioWare's focus currently on Dragon Age
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
NyMRooD
őstag
-
Nayrobi
őstag
Itt valami nagyon félre lett fordítva
"PlayStation will not release any new "major existing franchise titles” (Spider-Man, GOW, Ghost of Tsushima, etc) before March 31, 2025.
"Major projects are currently under development", says Sony president Hiroki Totoki."
Lesznek új ipk idén, csak nem folytatások
-
Bad Pritt
félisten
Erre sincs játék.
Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fognak kiadni semmit, most a Helldivers 2 sem számít náluk nagyobb címnek aztán oda-vissza megpofoz szinte minden multit, ami PS-en elérhető és rendesen rá is cuppantak a játékosok.
-
.LnB
titán
FFVII Remake nem nagy IP? Vagy az még egy másik negyedév?
Amúgy az elég nagy időintervallumnak tűnik így elsőre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
Mert ez a valóság, csak valahogy beakadt az évtizedes exkluzív lemez.
Csak a mai nap fel lett sorolva a konzol ára, elérhetősége, a márkahűség, az ismerősök választása, ajánlása, adott játék közösségének mérete, a brand ismerete, mint lehetséges tényezők a választásnál és akkor ezek mellé lehet hozni az olyan szösszeneteket, mint a kontroller, egyéb kiegészítők, mint Kinect régen, PSVR most, vagy jelen generációban fontos lehet sokaknak az előzőben felhalmozott digitális könyvtár mérete, amiről még Phil is mondta, hogy tényező volt az Xbox eladások gyengeségében, most már simán idevehetjük az előfizetési modellek működését és akkor ezek mellett valahol ott lehet, hogy milyen exkluzív címek vannak az adott konzolon. Nagyon-nagyon fontos.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
titán
Az a baj hogy mindenki érti ezt csak ő nem. Arra már rá sem merek kérdezni, hogy a PC-s eladások milyen mértékben befolyásolják a konzol értékesítést. Esküszöm nem merek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wjbhbdux
veterán
Szerintem az is a háttérben lehet, hogy a Microsoft hardver gyártó partnereinek (akik Windowst tesznek a gépre), a f*szuk ki volt azzal, hogy az MS olcsón ad gamer PC-t Xbox néven, így lobbiztak hogy megszűntessék ezt, és legyen majd HP "Xbox" meg Lenovo "Xbox", Asus "Xbox" stb.. drágábban, annyiért mint a mostani előre épített PC-ik, mellécsapva vmennyi Game Passt. Lehetne vmi gépigény/hardver minősítő rendszer ami garantálja X évig hogy elfutnak a játékok rajta.
Aztán a PS6 is majd jöhet ezekhez igazítva annyival drágábban, ha a Sony nem váltana stratégiát. win-win minden gyártónak, pénzeső.Gyakorlatilag a Valve féle Steam Machine koncepció lesz a jövő a gamereknek, csak MS hátszéllel.
/s
-
Bad Pritt
félisten
Igazából játékoknál is elkezdték már, minden megjelenik Steamen, vagy féltucat játékuk van PS-en meg még ezen felül jó pár Switchen is és ahol csak lehetséges, nyomják a Game Passt. Az egyetlen, amit én nem látok magam előtt, hogy GOG-on megjelenjenek a játékaik.
-
Wesder
félisten
Nekem ezzel csak az a bajom hogy megy a pánik ezerrel, mintha holnap beszántanák az egészet ès mèg a játékokat is elvennèk a mostani felhasználóktól, közben meg mèg semmi sem történt hivatalosan.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Teljesen logikus lépés. Nem megy a hw, akkor teljesen a software felé fordulnak.
Egyébként is ez annyi változást jelentene, hogy megjelennének más konzolra is a saját játékaik nem?!
Az is nagy céljuk, hogy a Gamepass is megjelenjen más konzolokra. De kétlem, hogy ebbe a Sony és a Nintendo belemenne.Egyébként lassan annyira kevés Xbox hw fogy, hogy a Playstation ex játékok is megjelenhetnének rajta. Annyira nem veszélyesek a PS-re.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
Alapvetően tetszik az irány. Egyedül a Halo-ra húztam fel a szemöldököm, mikor olvastam a pletykák között, hogy az is megjelenne más konzolokra
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest