Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
HD hang tudtommal 3G-től van. 2G-n is vannak különböző hangkódolások, ha jól tudom, ott is van, amit HD-nek neveznek. De ha az ember kifog egy keskenyebb 2G cellát, akkor annak olyan is lesz a hangja. Nálunk a 2G hangminőség egész tűrhető, a lakásban arra is van kényszerítve a telefon, mivel a 4G nagyon gyenge.
-
sifarr
senior tag
Jók az árak, de nem bízom bennük....
Miért is nem? Gondolkozzunk csak logikusan!
Senki sem csodálkozik a sok továbbszámlázós flották, amelyeknél fél- vagy harmadáron megkapni ugyanazt, mint a publikus díjcsomagoknál. De hozhatnám példának a nagyvállalati flottákat is.
A Netfone virtuális szolgáltató. Működését az NMHH felügyeli. Lényegében nem csinál mást, mit az előbb említett flották (nagy tételben vásárol) és hivatalosan szolgáltat az ügyfelek felé.Aztán ... Megjelent a DIGI, nagyon jó árakkal. Bár a kapacitása, ügyfélszáma kicsi, fapados szolgáltató, de akkor is konkurrencia. Szerintem a Telekom a Netfone-on keresztül azt a piaci szegmens célozza, ahol a DIGI keresni szeretne. Hasonlattal élve: a Netfone a Telekom mobilos Flipje. Olcsón adja a Netfone-nak, de így is keres rajta. Megtakarítja pl. a számlázás, beszedés költségét is. Persze a Netfone is keres (ahogy a flották is).
Még egy. Előttem van egy Netfone szerződés (családtagé).
Benne van minden. 1 év határozott idő. A vállalt tarifa, a kedvezmények összegszerű meghatározása a listaárhoz képest, stb. Kiszámítható belőle, ha lejárat előtt felbontja az ügyfél, akkor mennyi lesz a kötbér. Ha lejár az egy év, akkor pedig a hírközlési törvényben foglaltak szerint válik határozatlan idejűvé a szerződés.Mi akkor a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
Veled úgysem lehet semmit csinálni akár hol focizok, te csak ide köpködni jössz a Netfone-t.
Erre rájön aki nézi mit fröcsögsz itt.
Nem focizok veled.
Nem tetszik a Netfone menj a többi topikba ahol nem köpködnöd kell hanem dicsérni, ha tudsz dicsérni valamit.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
NFT2
junior tag
Szia, kérlek privátban küldd meg a neved, le szeretném ellenőrizni a díjfizetés rögzítését. Ahogy zoli62 is írta, a lényeg, hogy elektronikus fizetés legyen, ne küldjünk papíros számlát, mert a weblapon szereplő díjaink a postai számlaküldés esetén módosulnak. Ügyfélkapunkon tudod majd bankkártyával fizetni a számládat.
-
4Grider
nagyúr
Azért egynél mindenképp több hátrány van. Ez csak mobilszolgáltató, tehát vezetékes kedvezménnyel nem kombinálható. A bármilyen szempontból korlátos csomagjaik pedig applikáció hiányában nem követhetőek. És persze az is hátrány, hogy virtuális szolgáltatók, probléma esetén korlátozottabb érdekérvényesítési lehetőséggel.
-
NFT2
junior tag
Szia! A SIM aktiválás menü arra szolgál, hogy a viszonteladó partnereinknél átvett SIM-ek aktiválását és szerződéskötését megkezdjék az ügyfelek. A Te esetedben nem ez történt gondolom, közvetlenül tőlünk kaptad a SIM-et. Írd meg kérlek privátban az adataidat, és kollégáim megnézik, mit tehetünk még azzal a SIM-mel.
-
NFT2
junior tag
Szia, lehet nem keresett a kollégám, viszont azt látom, hogy a számhordozás ellenőrzését újból elindította. Bankkártyával tudsz fizetni akkor is az ügyfélkapuban, ha utalásra van állítva, ez nem jelent akadályt. A SIM és szám gazdálkodás összetett folyamat, nekünk is érdekünk, hogy ne dobjunk ki SIM-eket, de ez sajnos elkerülhetetlen esetenként.
Érdekes, hogy te postán kaptad a SIM-et, mert a posta bizonytalansága és elhúzódása miatt tértünk át a futáros folyamatra általában.
Szóval nincs kolbászból a kerítés, de azért meg lehet enni
-
papi77
addikt
Az első: NOKIA 1611
-
Wacci
csendes tag
Amit leírtam az előző hozzászólásomban, azt általánosságban értettem, és nem a Netfone-ra.
Szóval 3G hívás nem létezik. Ezeket a hálózatokat csak adatátvitelre használják a szolgáltatók.
A 4G-t azért dobja le a telefonod, ha valami (telefon/hálózat/előfizetés) nem alkalmas, mert a 4G modemek "külön" voltak az alap GSM-es modem részektől. -
DrBubo77
veterán
Erre gondoltam: Lakossági alapcsomag.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
NFT2
junior tag
Megerősítem, nálunk nincs belépési díj, legalábbis ha online rendelsz, akkor biztosan nincs. Üzletkötői és bolti csatornákban létezik adminisztrációs díj, a személyes ügyintézés miatt.
A kaució - ha egyáltalán szükség van rá, sok esetben nincs -6 hónap után visszaigényelhető. -
MadMancs
veterán
Onnan hogy a Vodafone tol menekültem el pont a széthullott rendszer miatt illetve olvasgass Voda topikban itt, vagy facebook-on.
Esetemben pl képtelenek megszüntetni teljesen a szerződést lassan 10 hónapja, mert elméletileg nem vagyok a rendszerben. Ügyfélszámom ügyviteli rendszerben nem létezik, így megszüntetni se lehet, számlán viszont szerepel.
De Voda sim a mai napig él. Bejövő hívást tudok fogadni is. Annyit sikerült elérni hogy 0Ft os számlákat kapok.
És nem vagyok egyedül. Kicsit járj utána.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest