- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Ha új számot igénylek, akkor milyen körzetszámú telefonszámot kapok?
Köszi!Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Én is teszek egy próbát velük. Sok panaszt nem olvastam itt a topikban.
Egy hét múlva lejár a hűségem és el is indítom a számhordozást a Telekomtól. Egy korlátlan beszédet és 4 GB netet 7800 Ft ért kapnék úgy, hogy már van 15% kedvezmény rajta. Itt pedig 4990 Ft. Ha nem jó visszahordozom a számot. Sokat nem vesztek vele.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz MadMancs #844 üzenetére
Ez az asszony előfizetése, amit hordozni akarok.
A Volte sz@r nálunk, idejét nem tudom, hogy mióta levelezek a Telekommal. Pont a házunkon megy át a cellahatár és a váltogatások miatt szakadozik, kihagy a hang. Mintha a hülyéknek beszélnék a Telekomnál, nem akarják megérteni a problémát. Az asszony azt sem tudja mi az a Vowifi 😃
5G, nálunk kis faluban 2058-ra lesz. Nevetséges, hogy a saját Telekomos előfizetésemet úgy tudom használni, hogy vagy kikapcsolom a Voltét vagy Vowifizek. Itt van 500 méterre a torony, full térerővel.
A korlátlan beszéd a fontos az asszonynak, a Volte ki van nála kapcsolva.
Nekem van Vodafoneos céges. Alig bonyolítok hívást a Telekomos kártyán.
Szóval, remélem, hogy a Netfone jó lesz, majd kiderül.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Egyszerűen nem lehet velük zöldágra vergődni. Addig jó az ügyfél, amíg befizeti a számlát, ha gondja van akkor már büdös. Nincs illúzióm, egyik szolgáltató kutya, a másik eb.
Egyértelmű, hogy helyi a probléma, máshol jó a Volte. Nem akarják megoldani. Éppen a napokban dobtam ki egy nagy marék Telekomos levelet, amiben a Voltéra panaszkodom és ők írják, hogy nincs probléma, több reklamációt nem fogadnak el. Itt durrant el az agyam, hogy mi az, hogy nincs helye több reklamációnak. Na kaptak egy csodálatos levelet ezek után.
Itt a torony, full térerő én meg vowifizzek, tanácsolták. Elmennek oda, ahová én gondolom. Még van Vodafone és Telenor. A DIGI-t várom, mert vezetékes oldalról ügyfelei vagyunk, de nem nagyon bővült a lefedettség a településünkön.[ Szerkesztve ]
Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Ma este lesz a számhordozási időablak. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szolgáltatás. Bízom benne, hogy megfelelő.
-
szaniszlokar
aktív tag
Egy kicsit lassúnak éreztem a hordozási folyamatot.
Olvastam az aszf-ben, hogy csak bizonyos idő után lesz elérhető. Talán 2 hónap? De bizonytalan vagyok. Majd megmondják az okosok 😀
Nálam nem téma a mobilvásárlás. Amit hordoztam, az az asszony száma, neki a beszéd a lényeg.
A másik kártyám a Telekomnál van. Amit kell, ott megveszem.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Kaptam emailt, hogy február 1-jétől a 4990 Ft-os csomagom 5990 Ft-ba fog kerülni. El fogom hordozni a számot, nem szeretnék többet fizetni. Szép volt, jó volt, ezek szerint ennyi volt. Sajnálom.
-
-
szaniszlokar
aktív tag
Sajnálom, hogy emelniük kell. A szolgáltatással nem volt gond, az ügyfélszolgálat is rendben volt. Nekem az 5G, volte, app nem hiányzik. Ezt a számot az asszony használja, neki a korlátlan beszéd a lényeg.
A legkisebb csomagban lévő 200 MB net kevés. Így a lefelé váltás nem opció.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz RoyalAirForc #1238 üzenetére
Hűség nélkül vagyok itt. Ha már számomra nem kedvező, akkor kifizetem a számlát és keresek kedvezőbb lehetőséget.
Sok helyen van így, hogy az elején kedvezőbb a díj.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Én nem bántom őket. Ezt a döntést hozták, hogy emelnek. Biztosan átgondolták többször a dolgot, mérlegeltek.
Ők sem szeretetből csinálják a dolgot.
Amíg számomra kedvező, használom. Ha már nem megfelelő, akkor szétnézek más alternatíva után. Egyelőre van alternatíva. Lehet,hogy idővel megint kedvező csomagot tudnak ajánlani, akkor vissza is hordozhatom a számot.
Engem felhívtak, hogy akkor mi a tervem, mert írtam nekik még azonnal vissza e-mailt, hogy nem fogadom el az emelést. Elmondtam kulturáltan, hogy hordozni fogok januárban, most nem foglalkozom ezzel. Nekem tényleg nem lehet panaszom rájuk. Ez van, így alakult.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Elköszönök tőletek. Ma este lesz a hordozási időablak. A KÜF-höz hordozom a számot.
Most egy évig kötött lesz a számom, de majd figyelem, hogy hogyan alakulnak a Netfone dolgai.Minden ellenállás hasztalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest