-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz
fokukac #1603 üzenetére
Szerintem az utóbbi pár hónapban a legtöbb sajátgyártású sorozat magyar felirattal jött, meg sok filmet is az elmúlt pár hétben magyar felirattal töltöttek fel, még mindig csak a kínálat 5%-ánál van felirat, de úgy érzem ebben javuló tendenciát mutat a netflix. Persze még így is azt mondom, hogy olyan fizessen rá elő, aki érti az angolt és/vagy fontos neki a képminőség.
-
válasz
fokukac #1501 üzenetére
1. nejem is beszél angolul, jól kell választani
2. Narcost nem nézek, nem jön be
Egyébként főleg azért nem tudom beleélni magam a problémába, mert nálam a fő szempont a Netflix mellett a minél több angol tartalom volt. Azt azért látni kell, hogy a magyar piac eléggé kicsi, nincs nagy nyomás a lokalizáció mellett. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
fokukac #1498 üzenetére
Szerintem pedig sokkal egyszerűbb lenne megoldani azt a saját appjukban, hogy be lehessen illeszteni külső feliratot. De ez meg biztos szerzői jogi problémákat hordoz. Mindegy is, én örülök, hogy ezt a részt is legálissá tehettem, még ha úgy is, hogy utána kell menni a feliratnak sokszor.
-
aram01
nagyúr
válasz
fokukac #1295 üzenetére
Köszönöm, elkezdtem a regisztrációt jött is az első probléma. A prémiumot választottam mert szerintem az éri meg a legjobban. A a probléma a következő: az utolsó lépésnél ad egy választási lehetőséget hogy milyen módon fizetnem a havi díjat kiválasztottam a giftkartyat, erre egyből kéri a kódot. Akkor most hogy is ingyenes?
-
magicbox
senior tag
válasz
fokukac #1243 üzenetére
Telefonról stream-elem. 47-es a tv-m. Minden betűtípust kipróbáltam. Nálam az összes betűtípus medium-on nagyon nagy, small-on meg parányi. Telefonon nézve rendben van, kiküldve van ez a gond. HBO GO pld. ilyen szempontból hibátlan. Ha nincs más állítási lehetőség, akkor nem fogom használni, mert, hogy kevés a magyar tartalom ok, majd alakul, de ezzel nem tudok mit kezdeni
Használ vki esetleg chromecast ultra-t? Másnál is van-e ez a jelenség. Hátha ez befolyásolja.
-
-
törölt tag
válasz
fokukac #1094 üzenetére
És akkor ne torrentezzen az ember
Alig van magyar felirat, alig van tartalom Magyarországon (Egyesült Államokhoz képest), külföldi ip-ről nincs magyar felirat, stb... Mint mikor régen betetted a DVD-t és fél órán keresztül trailereket meg "a letöltés lopás" videókat kellett nézni
-
-
totopad
senior tag
Sima, 2.4 ghz-es routerem van otthon, egy tök alap két antennás tp link.
30 gigás full hd-s filmeket zökkenés nélkül stream-elek plex-el.Egyedül a telenor mytv-jével volt gondom, de ott az ő szerverük nem bírta az M4 sport HD stream-jét.
Egy frissítés azt is megoldoltta -az ő részükről- -
csopee
csendes tag
Nem, nem szeretném, ha belezoom-olna az természetesen idegesítő lenne és az lenne a bajom, így van.
Azt szeretném, ha kihasználhatnám a kemény munkával összekuporgatott méregdrága monitorom előnyeit, hogy 21:9-ben forgatott filmeket 21:9-ben tudjam nézni, főleg ha már fizetek érte havi 3000 értékálló királyi magyar pengőt...
Az, hogy ez egy 16:9-ben forgatott sorozat rendben van, azért tettem fel ebből képeket, mert ezt ajánlották feljebb a hozzászólásban. Ha nem olvastad PH! nagyúr létedre azt sajnálom és akkor csalódnom kell a prohardver fórumban (ami eddig még nem történt meg, mert a többség segítőkész).
De rendben, elfogadom, hogy a netflix ilyen és nem fogok rá előfizetni, csupán szerettem volna nem törvényen kívüli megoldást a filmek megtekintésére.
Köszi a segítséget...
-
Dudee
senior tag
nálam PS4-ről fix 60Hz-en megy a refresh rate. Ebben az esetben 3:2-es pulldownnal történik a konverzió. A 24p-hez képest másként szaggat (mert ugye svenknél az is akadozónak tűnhet), inkább valahogy akadozik, szóval 24p-hez képest egyértelműen csúnyább.
50Hz-es megjelenítés esetén nem tudom pontosan mit csinál a lejátszó. A tv adások esetében egyszerűen felgyorsítják a 4,1%-kal, így ennyivel rövidebb lesz a lejátszási idő, és persze egy picivel magasodnak a hangok is.
De hogy ez netflixes lejátszás esetén is így van-e, azt nem tudom. Mondjuk a lejátszási idővel könnyen ellenőrizhető. Aztán lehet valami ügyes algoritmust használ.De az nem igazán fér a fejembe, hogy egy mozis tartalomszolgáltató miért képtelen a 24p supportálására, miközben ezt egy normálisabb TV simán tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest