-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisboxi
tag
Üdv urak!
Az első szám címét meg tudná nekem valaki mondani? -
kutga
nagyúr
-
jozsi0104
tag
[link]
Tudja valaki a szám címét? -
jozsi0104
tag
Tudja valaki mi ennek acíme?
[link] -
pakfong
tag
válasz
jozsi0104 #17073 üzenetére
Barcode Brothers - Dooh Dooh
Sirály hang van benne. -
kutga
nagyúr
válasz
GrooveHero #17086 üzenetére
Én is erre kerestem de csak igazi mexikói rap dalokat dobott ki, mexikói előadóktól.
-
kutga
nagyúr
válasz
GrooveHero #17084 üzenetére
Ez az, isteni.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Vasárnap este a sunshine fm-en hallottam egy zenét, azóta is keresem. Több híres rapper énekelte, mexikói témájú, van benne egy jellegzetes trombitaszóló amit ismertem már korábbról és most nem tudom kiverni a fejemből, a szövegre viszont nem figyeltem, nem akadok a nyomára.
Valakinek beugrik erről? Nem mai darab, talán valami filmben is felcsendült. És nem a Tequila Sunrise.
-
jozsi0104
tag
[link]
Ezt a számot kérdezném, hogy régen 1998 körül milyen vegyes albumon volt rajta?
Mi volt az album neve?[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Class fm, Szept. 20 v. 21
10:30 perc, milyen muzsika szólt?Előre is köszi!
-
JetiRulez
őstag
válasz
Black-core #17070 üzenetére
Nem ezt keresed?
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok! Ennek a Tuborg reklámnak a zenéjét keresem.
[link] -
jozsi0104
tag
Zeneszámot keresek 1997-98 körüli.
Annyira emlékszem,hogy a zene lassú módban indul és többszöri sirály madár hangja halható.
Van egy másik zene az pedig 1983-87 körüli az egész számban állat hangok hallhatóak ritmusra.[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Egy ma rádiókban menő slágert keresek ami legjobban a Prayer in C-hez vagy a Waves-hez hasonlít... komolyan nem találom egyik listán se
A vicces az hogy tegnap ment rádióban de nem tudtam netet varázsolni a telefonomra időben hogy gugli kikeresse!
-
jozsi0104
tag
Sziasztok! Egy house stilusiú zenét keresek 1995-1998 körül volt hallható. Férfi énekli,a reflén ben van valami. anda cóka felis móka
Úgy irtam le ahogy kiejtjük emlékszem,nem emlékszem pontosan az angol szövegre. -
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Egy retrosabb zenét keresek 96-2002 nyarai körül volt hallható. Nő énekli,a reflén ben van valami lalala és dance stílusú. Nem az ATB száma és nem Gigi D' Agostino. Kérlek segítsetek hogy mi lehet 2 napja keresem
-
Vasinger!
nagyúr
Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy ennyiből kitaláljátok, de hátha:
Egy olyan pop/dance stílusú számot keresek, amelynek nyárról szól a szövege, hogy lassan vége van, biztos hogy volt a szövegében a summer vagy holiday szó. Nem idősebb 1 évnél a szám és nem a Calvin Harris és nem is a Summertime Sadness.
Idei nyári sláger szerintem, de nem biztos hogy itthon is játszották rádiókban.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen a topik témájához illik, de tanácstalan vagyok úgyhogy hozzátok fordulok
Mostanában sok Jamiroquait hallgatok, olyannyira hogy kifogytam az albumokból, így keresnék hozzá hasonló funk előadót. Tud valaki nekem segíteni? -
Predator2
addikt
-
@Töki15
tag
-
Bengio
tag
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Telomanikus #17054 üzenetére
-
Redcaster
őstag
Ennek a számnak tudja valaki a címét?
-
Telomanikus
senior tag
Sziasztok,
keresek egy számot, egy nő énekli, a klipben nagyjából az történik, hogy a nő bemegy a lakására és valahogy a klip végére a szoba egy tavon fog úszni és nem lesznek falai sem. Közben a nádasból is jönnek a zenélő emberek, cintányérral és tán trombitával. Ez így kicsit furán hangzik, de már nagyon rég keresem ezt a számot...örök hálám annak aki megmondja mi a címe. -
Black-core
aktív tag
Sziasztok keresek egy számot ezen a nyáron hallottam a rádióban (nem tudom melyikben). Csak a refrénre emlékszek és sajnos azt sem értettem ki. Ott egy férfi énekel erőteljes hangon valami olyasmi hosszúságút hogy to the symphonic true és erre a nő mondja hogy ahha ha ha ha. ( a dal szövege több mint valószínű hogy nem ez csak a hosszúság miatt leírtam amit hallottam
) Valakinek van 5lete? Már több rádiónak is végignéztem a toplistáját de nem találtam sajnos.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #17049 üzenetére
Sziasztok!Sztárban sztár c. műsor az eredményhirdetés végén mindig egy bizonyos zenével fejezik be a műsort annak a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos további infóval nem tudok szolgálni. (mostani slágerről vna szó)Megvaaaaan....
OneRepublic - Counting Stars -
beloadjoker
őstag
Metallerek help please!
Lassacskán kétoldali agyvérzést fogok kapni, ha nem tudom meg a szám címét amit keresek. Egy régi számot keresek tipikusan power hangszereléssel. Youtube-on ha látta valaki a klippet annak a következő ragadhatott meg a fejében: Helyszín "pokol" (sok hegy sok piros folyadék a hegyből), borzasztó kamerakezelés, illetőleg megpróbáltak egy jó öreg angyalka vs démonok harcot összerakni. (Eddig ez elég sablon.). Ami talán tényleg segíthet hogy maga a szám nagyon szintetizátor heavy. Jah! Régi banda viszonylag, a klipp olyan 2002-3-4 es lehet kb.
Aki tud légyszíves dobjon ide kommentbe pár ötletet. Ty -
Sziasztok. Van egy zeneszám aminek a címére vagy előadójára sosem jönnék rá, pedig jó lenne.
Annyi a lényeg hogy idén nyáron elég sűrűn volt rotációba YouTubeon mint reklám. Valamilyen Summer volt a címe (vagy konkrétan ez az), viszont az előadóra nem emlékszek. Annyira még emlékszem hogy oroszok voltak az előadok, és a videóklipben volt vízparti jelenet is.Köszönöm ha valaki megsegít
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sztárban sztár c. műsor az eredményhirdetés végén mindig egy bizonyos zenével fejezik be a műsort annak a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos további infóval nem tudok szolgálni. (mostani slágerről vna szó)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
25 másodperc van meg a szám elejéből. Felismeri valaki?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon idióta kérdésem lenne. Adott a Halestorm - Beautiful With You kezdeti gitárszólama. Szinte pont ugyanilyen szólamot hallottam korábban egy magyar szám refrénjében, női énekestől - talán Zséda volt az? Nem rémlik valakinek hasonló?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17043 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
miller
tag
Sziasztok!
Mi lehet az ezen a [linken] levő számnak a címe?
vagy mi lehet ennek az eredetije? -
elistvan
őstag
válasz
GrooveHero #17024 üzenetére
Ez Hardstyle ami szól a videóban szvsz, nem hardcore.
-
Sziasztok!
Egy nagyon népszerű számnak nem jut eszembe a neve. Sokat játszák a rádióban.
Bután fog kinézni, de valahogy így szól: This is where we ? - ? - ? -HEY. Van egy ilyen közös 'hey' a végén. Egy nő énekli, van benne azt hiszem tangóharmonika is. -
@Töki15
tag
válasz
Bjørgersson #17032 üzenetére
-
freaghill
őstag
válasz
Earl_Muttley #17034 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
-
freaghill
őstag
Keresek egy számot. Valami ilyesmi szöveg van benne: hózentrégen..
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudnátok deríteni ennek a számnak a címét? Köszi előre is!
-
@Töki15
tag
-
G@ben
addikt
Ebben a videóban milyen zene szól? Nagyon sok éve keresem.
-
válasz
ricsir #17026 üzenetére
Nagyon hasonló-nak tűnik ez:wonderland.
De nem teljesen az amit linkeltél. -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Megvan a dal, de dalszöveget hol találok ehhez?
-
ricsir
csendes tag
válasz
GrooveHero #17024 üzenetére
Rendben, oda is feldobtam
-
ricsir
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi videóba melyik zene szól?
[link] -
flash-
veterán
valamelyik magyar zenetévén ment ,magyar,rap szerű(punnay massif szerű) a klippben egy lufi súlyzót emelgetnek, egy fickó is énekel elég jó hangon.
ennyit tudok
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudnátok deríteni ennek a számnak a címét? Neten nem igazán találom.
-
L_YKing
addikt
mi a zene?
-
Aladdin
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #17014 üzenetére
Elég lett volna egy " Köszi, sajnos nem ez az" is, akkor kevesebbet kellett volna gépelned...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #16989 üzenetére
Nekem rögtön a CTD - mmm ugrott be.
Hátha... -
törölt tag
Sziasztok! Tudnátok olyan külföldi zeneszámokat mondani amik régiek és sokat lehet rajt neveti a szöveg,és az énekesek miatt.
-
CJ4567
nagyúr
-
válasz
szami777 #17004 üzenetére
Sziasztok!
Sokat nem tudok az általam keresett számról, az biztos, hogy mostanság játszották a rádiókban.
Egyedül a refrénből maradt meg valami a fejemben, ami angolul valami hasonlóan szólhat.
...hey, to the hero star...
Esetleg: ... hey, to the hero style...
Sajnos google-ztam is ám nem sikerült ez alapján rátalálni.
Ha hallanám a rádióban ismét, akkor a lejátszott számok listájából ki tudnám böngészni a honlapukról.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz
csibe_csapat #17003 üzenetére
Tényleg olyan, mintha hova mészt énekelne
-
csibe_csapat
újonc
válasz
csibe_csapat #16912 üzenetére
Sziasztok!
Ki lesz az a bátor jelentkező aki megtalálja ennek a remek számnak az előadóját és címét?
[YouTube] vagy [MP3]Mint hallhatjátok itt a katonai induló, a kánkán és a pop zene igen furcsa egyvelegéről lenne szó, mely a 80-90-es évekből származik.
Nem hiszem, h magyar lenne - bár olyan mintha azt ordibálnák, h 'hova mész'. -
artiny
őstag
helotok
valaki tudna segiteni hogy ebben a videoban 3:23 nál milyen zene szól?
Milyen stílus ez ? tudnatok ilyet mutatni? -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #16916 üzenetére
megvan, Sharam- PATT
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest