Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisboxi
tag
Üdv urak!
Az első szám címét meg tudná nekem valaki mondani?"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
jozsi0104
tag
[link]
Tudja valaki a szám címét?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
jozsi0104
tag
Tudja valaki mi ennek acíme?
[link]Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
pakfong
tag
válasz jozsi0104 #17073 üzenetére
Barcode Brothers - Dooh Dooh
Sirály hang van benne.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
kutga
nagyúr
válasz GrooveHero #17086 üzenetére
Én is erre kerestem de csak igazi mexikói rap dalokat dobott ki, mexikói előadóktól.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
GrooveHero
addikt
Anno 2006-ban is már nagy szám volt. Persze akkor még talán jútúb se volt, szal csak annyit tudtunk, mint amire most rákerestem: Mexican rap
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
kutga
nagyúr
válasz GrooveHero #17084 üzenetére
Ez az, isteni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Vasárnap este a sunshine fm-en hallottam egy zenét, azóta is keresem. Több híres rapper énekelte, mexikói témájú, van benne egy jellegzetes trombitaszóló amit ismertem már korábbról és most nem tudom kiverni a fejemből, a szövegre viszont nem figyeltem, nem akadok a nyomára.
Valakinek beugrik erről? Nem mai darab, talán valami filmben is felcsendült. És nem a Tequila Sunrise.
-
jozsi0104
tag
[link]
Ezt a számot kérdezném, hogy régen 1998 körül milyen vegyes albumon volt rajta?
Mi volt az album neve?[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
L_YKing
addikt
Class fm, Szept. 20 v. 21
10:30 perc, milyen muzsika szólt?Előre is köszi!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
JetiRulez
őstag
válasz Black-core #17070 üzenetére
Nem ezt keresed?
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok! Ennek a Tuborg reklámnak a zenéjét keresem.
[link]"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
jozsi0104
tag
Zeneszámot keresek 1997-98 körüli.
Annyira emlékszem,hogy a zene lassú módban indul és többszöri sirály madár hangja halható.
Van egy másik zene az pedig 1983-87 körüli az egész számban állat hangok hallhatóak ritmusra.[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
edward2
addikt
Egy ma rádiókban menő slágert keresek ami legjobban a Prayer in C-hez vagy a Waves-hez hasonlít... komolyan nem találom egyik listán se
A vicces az hogy tegnap ment rádióban de nem tudtam netet varázsolni a telefonomra időben hogy gugli kikeresse!
-
jozsi0104
tag
Sziasztok! Egy house stilusiú zenét keresek 1995-1998 körül volt hallható. Férfi énekli,a reflén ben van valami. anda cóka felis móka
Úgy irtam le ahogy kiejtjük emlékszem,nem emlékszem pontosan az angol szövegre.Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Egy retrosabb zenét keresek 96-2002 nyarai körül volt hallható. Nő énekli,a reflén ben van valami lalala és dance stílusú. Nem az ATB száma és nem Gigi D' Agostino. Kérlek segítsetek hogy mi lehet 2 napja keresem
-
Vasinger!
nagyúr
Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy ennyiből kitaláljátok, de hátha:
Egy olyan pop/dance stílusú számot keresek, amelynek nyárról szól a szövege, hogy lassan vége van, biztos hogy volt a szövegében a summer vagy holiday szó. Nem idősebb 1 évnél a szám és nem a Calvin Harris és nem is a Summertime Sadness.
Idei nyári sláger szerintem, de nem biztos hogy itthon is játszották rádiókban.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen a topik témájához illik, de tanácstalan vagyok úgyhogy hozzátok fordulok
Mostanában sok Jamiroquait hallgatok, olyannyira hogy kifogytam az albumokból, így keresnék hozzá hasonló funk előadót. Tud valaki nekem segíteni? -
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
@Töki15
tag
-
Bengio
tag
[ Szerkesztve ]
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
Redcaster
őstag
Ennek a számnak tudja valaki a címét?
-
Telomanikus
senior tag
Sziasztok,
keresek egy számot, egy nő énekli, a klipben nagyjából az történik, hogy a nő bemegy a lakására és valahogy a klip végére a szoba egy tavon fog úszni és nem lesznek falai sem. Közben a nádasból is jönnek a zenélő emberek, cintányérral és tán trombitával. Ez így kicsit furán hangzik, de már nagyon rég keresem ezt a számot...örök hálám annak aki megmondja mi a címe. -
Black-core
aktív tag
Sziasztok keresek egy számot ezen a nyáron hallottam a rádióban (nem tudom melyikben). Csak a refrénre emlékszek és sajnos azt sem értettem ki. Ott egy férfi énekel erőteljes hangon valami olyasmi hosszúságút hogy to the symphonic true és erre a nő mondja hogy ahha ha ha ha. ( a dal szövege több mint valószínű hogy nem ez csak a hosszúság miatt leírtam amit hallottam ) Valakinek van 5lete? Már több rádiónak is végignéztem a toplistáját de nem találtam sajnos.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #17049 üzenetére
Sziasztok!Sztárban sztár c. műsor az eredményhirdetés végén mindig egy bizonyos zenével fejezik be a műsort annak a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos további infóval nem tudok szolgálni. (mostani slágerről vna szó)Megvaaaaan....
OneRepublic - Counting StarsOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
beloadjoker
őstag
Metallerek help please!
Lassacskán kétoldali agyvérzést fogok kapni, ha nem tudom meg a szám címét amit keresek. Egy régi számot keresek tipikusan power hangszereléssel. Youtube-on ha látta valaki a klippet annak a következő ragadhatott meg a fejében: Helyszín "pokol" (sok hegy sok piros folyadék a hegyből), borzasztó kamerakezelés, illetőleg megpróbáltak egy jó öreg angyalka vs démonok harcot összerakni. (Eddig ez elég sablon.). Ami talán tényleg segíthet hogy maga a szám nagyon szintetizátor heavy. Jah! Régi banda viszonylag, a klipp olyan 2002-3-4 es lehet kb.
Aki tud légyszíves dobjon ide kommentbe pár ötletet. TyOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
callmeakos
veterán
Sziasztok. Van egy zeneszám aminek a címére vagy előadójára sosem jönnék rá, pedig jó lenne.
Annyi a lényeg hogy idén nyáron elég sűrűn volt rotációba YouTubeon mint reklám. Valamilyen Summer volt a címe (vagy konkrétan ez az), viszont az előadóra nem emlékszek. Annyira még emlékszem hogy oroszok voltak az előadok, és a videóklipben volt vízparti jelenet is.Köszönöm ha valaki megsegít
All→M8
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sztárban sztár c. műsor az eredményhirdetés végén mindig egy bizonyos zenével fejezik be a műsort annak a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos további infóval nem tudok szolgálni. (mostani slágerről vna szó)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
attiati
veterán
25 másodperc van meg a szám elejéből. Felismeri valaki?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon idióta kérdésem lenne. Adott a Halestorm - Beautiful With You kezdeti gitárszólama. Szinte pont ugyanilyen szólamot hallottam korábban egy magyar szám refrénjében, női énekestől - talán Zséda volt az? Nem rémlik valakinek hasonló?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
GrooveHero
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #17043 üzenetére
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
miller
tag
Sziasztok!
Mi lehet az ezen a [linken] levő számnak a címe?
vagy mi lehet ennek az eredetije?eof()
-
elistvan
őstag
válasz GrooveHero #17024 üzenetére
Ez Hardstyle ami szól a videóban szvsz, nem hardcore.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon népszerű számnak nem jut eszembe a neve. Sokat játszák a rádióban.
Bután fog kinézni, de valahogy így szól: This is where we ? - ? - ? -HEY. Van egy ilyen közös 'hey' a végén. Egy nő énekli, van benne azt hiszem tangóharmonika is. -
@Töki15
tag
válasz Bjørgersson #17032 üzenetére
-
freaghill
őstag
válasz Earl_Muttley #17034 üzenetére
-
freaghill
őstag
Keresek egy számot. Valami ilyesmi szöveg van benne: hózentrégen..
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudnátok deríteni ennek a számnak a címét? Köszi előre is!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@Töki15
tag
-
G@ben
addikt
Ebben a videóban milyen zene szól? Nagyon sok éve keresem.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
válasz ricsir #17026 üzenetére
Nagyon hasonló-nak tűnik ez:wonderland.
De nem teljesen az amit linkeltél.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Megvan a dal, de dalszöveget hol találok ehhez?
-
ricsir
csendes tag
válasz GrooveHero #17024 üzenetére
Rendben, oda is feldobtam
-
-
ricsir
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi videóba melyik zene szól?
[link] -
flash-
veterán
valamelyik magyar zenetévén ment ,magyar,rap szerű(punnay massif szerű) a klippben egy lufi súlyzót emelgetnek, egy fickó is énekel elég jó hangon.
ennyit tudok
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudnátok deríteni ennek a számnak a címét? Neten nem igazán találom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
L_YKing
addikt
mi a zene?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Aladdin
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #17014 üzenetére
Elég lett volna egy " Köszi, sajnos nem ez az" is, akkor kevesebbet kellett volna gépelned...
-
Aladdin
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #16989 üzenetére
Nekem rögtön a CTD - mmm ugrott be.
Hátha... -
törölt tag
Sziasztok! Tudnátok olyan külföldi zeneszámokat mondani amik régiek és sokat lehet rajt neveti a szöveg,és az énekesek miatt.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
válasz szami777 #17004 üzenetére
Sziasztok!
Sokat nem tudok az általam keresett számról, az biztos, hogy mostanság játszották a rádiókban.
Egyedül a refrénből maradt meg valami a fejemben, ami angolul valami hasonlóan szólhat.
...hey, to the hero star...
Esetleg: ... hey, to the hero style...
Sajnos google-ztam is ám nem sikerült ez alapján rátalálni.
Ha hallanám a rádióban ismét, akkor a lejátszott számok listájából ki tudnám böngészni a honlapukról.[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
szami777
addikt
válasz csibe_csapat #17003 üzenetére
Tényleg olyan, mintha hova mészt énekelne
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csibe_csapat
újonc
válasz csibe_csapat #16912 üzenetére
Sziasztok!
Ki lesz az a bátor jelentkező aki megtalálja ennek a remek számnak az előadóját és címét?
[YouTube] vagy [MP3]Mint hallhatjátok itt a katonai induló, a kánkán és a pop zene igen furcsa egyvelegéről lenne szó, mely a 80-90-es évekből származik.
Nem hiszem, h magyar lenne - bár olyan mintha azt ordibálnák, h 'hova mész'. -
artiny
őstag
helotok
valaki tudna segiteni hogy ebben a videoban 3:23 nál milyen zene szól?
Milyen stílus ez ? tudnatok ilyet mutatni? -
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #16916 üzenetére
megvan, Sharam- PATT
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest