Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Sziasztok!
Ebben a Nokia reklámban hallható számnak a címe érdekelne:
[link]A hozzászólásoknál annyit írtak, hogy thunder beats, de így sem sikerült ráakadnom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz koshmar #15998 üzenetére
mindenütt jó, de a legjobb...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
koshmar
addikt
válasz - = Zk = - #15994 üzenetére
Hát ezért betérhettél ide.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ati012
őstag
-
ati012
őstag
Keresek egy számot, de csak a klippről tudok mesélni.
Külföldi, talán angol.
A klipp arról szól, hogy egy faszi öltönyben feláll a egy sötét kricsmi színpadjára és elkezd tök nyugodtan énekelni. Aztán egyszer csak megvadul, kibontja a haját, elkezd vetkőzni és kiderül h csaj.
Innentől kezd felpörögni a szám. Láthatunk benne némi családon belüli erőszakot, szakítást meg hasonló fincsi dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #15993 üzenetére
megvan
stereo mc's - connected" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
régi retro zene.. faszin fordítva van a farmer. itt van a zene a fejemben, de nem ugrik be a többi
és ne ma snow informer az" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
[link]
9:16tól valaki tudja a szám címét? -
szami777
addikt
-
Tsunami
senior tag
Sziasztok, ebben a videóban van a zene amit keresek, csak nehéz kivenni mert dumálnak alatta.
1:20:10 tol 1:21:40 ig van benne.
http://www.youtube.com/watch?v=d8W7qIhrd_QTudja valaki esetleg?
''három a kettő tizen''
-
_Aquila_
csendes tag
Ismét a videóban hallható zene címét keresem!
"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto +++++ "The human body is supposed to be 70 percent water. I consider myself 70 percent film." - Hideo Kojima
-
Okuyama
tag
Hello , kis gondban vagyok .Birdman's től van egy szám aminek nemtudom a címét ,ebben a videóban hallható 2 részlet belőle
9:42 és 10:45 nél ,bár nemvagyok biztos hogy a 2 részlet 2 számból van e kivágva vagy 1 ből
-
citkar
addikt
Üdv!
Sikerült egy számról felvételt csinálnom (elég szar a minősége), Shazam nem ismerte fel.
Hátha tudja valaki a címet, előadót: ismeretlen zene.citkar
-
freaghill
őstag
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Elég régóta keresek egy számot és bízok benne, hogy tudtok nekem segíteni. Szerintem a szám 8-10 éves lehet sacc per kb. Egyetlen egy sor rémlik az egész számból, mégpedig a refrén volt talán: "when the sun come's down for you" A rain szó is rémlik a következő, de azt már lehet én haluztam be.
Lehet, hogy pontosan nem ez a szöveg, de erre rímelt. Stílusában Cher- believe című számára hasonlít, még talán az énekes hangja is. Tudom sok a talán, meg a lehet ebbe a hsz-be , de hátha van , aki tudja melyik ez a szám
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
freaghill
őstag
-
Phobion
őstag
A 300 - Rise of an Empire új (szám szerint a 3.) trailer-e alatt hallottam ezt a muzsikát , illetve csak a töredékét. Sound Hound-al is próbálkoztam már, utolsó lehetőségként hozzátok fordulnék. Plusz, szerintetek ez milyen stílus lehet?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz forgacs3 #15964 üzenetére
Erre gondoltál?
Ellie Goulding Lights (Bill Basil Remix) -
forgacs3
újonc
http://www.youtube.com/watch?v=K2fBs7RfDAE ebbe a videóba 1:25 től olyan 1:30ig van ez a zene amikor a csaj énekel nem tudjátok mi a címe fontos lenne
-
Chamea2
tag
Még valami eszébe jutott a keresett dalból: Oh oh oh, would you to now és valami right now volt a refrén végén. Talán így beugrik valakinek, remélem...
-
Tsunami
senior tag
Hátha tudtok segíteni, bár nem könnyű. Csak annyit tudok, hogy nem régi a szám, max 1 éves lehet és egy csávó azt ordítja a refrénnél, hogy "ooo ooo ooo, ooo ooo ooo", a hangja meg hasonlít usher - sean kingston - justin bieber vonalra. A szám gyors, ritmusos.
''három a kettő tizen''
-
Chamea2
tag
Vagy az Adu Vállalkozói Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium Szalagavató Báljának dalai. Nem tudjuk, hogy melyik szólt. Állítólag sportcsarnokban volt ez a dal, Szigetszentmiklóson.
[ Szerkesztve ]
-
Chamea2
tag
Viszont jött egy kérdés, hogy a Jedlik Ányos idei szalagavató bálján milyen zenék szólnak majd? Egyik ismerős hallotta a gyakorláson az egyik dalt és szeretné tudni az előadóját+címét(a legelső dalét).
Üdv
-
driver18
tag
Sziasztok,
Olyan zene címét és előadóját keresem, amiben rendőrautó szirénázása hallható és valami ilyesmit mondanak benne, hogy: "it's the police". Nem hiszem, hogy túl régi zene lenne, bár még nem hallottam rádióban csak az edzőteremben.
-
_Aquila_
csendes tag
A videó második felében hallható zene címét keresem!
"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto +++++ "The human body is supposed to be 70 percent water. I consider myself 70 percent film." - Hideo Kojima
-
TomWexX
addikt
-
konradl
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete erre a zenére: [link]
Már évet óta keresem és már kezdem feladni a reményt"Okos légy, mert hülyéből sok van"
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Mostanában adják a rádiókban tehát valami új szám, és egy csávó valami ilyesmit énekel benne: lets von a someone you (ez a refrén talán)Valaki nemtudja esetleg a címét? Előre is köszi!
-
Mtbsrác
senior tag
Mi ennek a számnak a címe?
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Ndruu, ha se a Shazam, se a TrackID nem ismer fel egy számot, akkor van még egyéb lehetőség?
Ez a szám létezik, mert most is hallgatom, és akkor címe is van!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Hallottam egy dance jellegű számot, egy viszonylag fiatalnak tűnő nő énekelhette, amiből csak annyi rémlik, hogy a refrén (ha jól értettem): "calling my name".
Olyan 90-es évek (esetleg a 2000-es eleji) diszkó/dance stílusra emlékeztetett, de gőzöm sincs mikori, lehet, hogy mégis az utóbbi évekből való.Hátha valaki tudja mi volt az
-
De4d
őstag
Helló, 3 dal cimét szeretném megtudni, elég szegényes leírást tudok 2-ről adni de talán mégis hátba.
Az egyiket biztos vagyok benne hogy afro "énekes" viszi, szokták adni a rádióba, ma pl olyan délelőtt 10 fele hallottam, de meg nem mondom melyik adón sajnos, pop, hip hop, jellegű, rendes szöveg nem is nagyon van benne, csak refrén rész, amit folyton ismétel az énekes kb két soros, viszonylag új szám. Elég ismétlődő, ritmusos, de nem dallamos.
Másik elég rádiós sláger, sajnos amit tudok róla hogy a híd résznél trombita szóló van, pop jellegű, kicsit hasonlít az eric sumo band friday ill be dead című szám, soló részére. (http://www.youtube.com/watch?v=pFCR3wFBOUw) erre de csak a trombitás rész
A harmadik nem nehéz az új aldi reklám zenéje (feketén-fehéren) pop rock, női énekes.
Hátha van valakinek ezekre tippje, a leírtak alapján, köszi[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
freaghill
őstag
-
törölt tag
Üdv.
Valaki esetleg tudja? Sajnos nálam most hangdriver gondok miatt nem megy a midomi.
[link] -
szami777
addikt
válasz gaguustyle #15935 üzenetére
Szia,
Bogart - Only you“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gaguustyle
csendes tag
Sziasztok!
Van egy szám, ami nekem nagyon megtetszett, de a címét és az előadót nem tudom. Szerencsére van biztos forrásom, de nem tudom, valaki ismeri-e eme számot:
http://www.youtube.com/watch?v=ipCOVchhyvo
1:23-tól hallható. Nagyon szépen köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Bohócok, unatkozó és kellemetlen emberek, kérem, kerüljetek!
-
czundermák
aktív tag
Üdv!
Ideje furdalja az oldalbordám, még is mi a címe ennek a zenének.
Annyit derítettem eddig ki, hogy egy kung-fu filmről van szó.
A címe Knockabout, ha így könnyebb, akkor 雜家小子.Nem találok az ég világon sehol egy listát róla, mik voltak a benne található zenék, közülük legfőképp a fenti érdekelne.
A segítséget előre köszönöm.CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
tomiii.
aktív tag
sziasztok
ennek a zenenek tudja valaki a cimet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Aladdin #15931 üzenetére
Szia,
Juj köszönöm, tényleg nagyon örülök neki. Hogy sikerült ezt megtalálni? Ha agyonvernek akkor sem tudtam volna többet felidézni.freaghill: Sajnos, nem nyert Hát igen ez jellemző a tankolási szokásomra.. Mindig olyankor mennek a jó számok amikor kiszállok a kocsiból Biztos mással is előfordult. Sajnos okostelefonom nincs most az okosdeszka (táblagép) meg otthon volt. A nokia 100-as nem sok mindenre jó azon kívül hogy telefonáljak, meg néha bekapcsoljam rajta azt a kemény ledet, amivel lehet világítani.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
freaghill
őstag
válasz Mr.Grincs #15929 üzenetére
A tippem Imagine Dragons - Round and Round
'Féligmeddig hallottam mert tankoltam voltam éppen.'
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
A class fm oldalán vagy akárhol hol tudom, megnézni a mai nap tracklistát? Volt egy szám 16:47 kor talán valami "round and run" de nagyon fülbemászó volt. Féligmeddig hallottam mert tankoltam voltam éppen. Férfi énekli, olyan mintha talán 70es évekbeli stílusa lenne, de szerintem mai sláger. Előre is köszi a tippeket./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
freaghill
őstag
-
sixpack89
tag
üdv! egy filmzenét keresek! sajnos a tracklistán nem találtam csak ezen a videón,36 perc 30-tól! talá valaki tudja
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
A kézi EB-n lőtt gólok után milyen zene hallható néhány másodpercig?
-
pucz
senior tag
Ladába anno, a kazettás rádión, és a SAL hangszórókon, a pont ülés alá illő dobozokba vágva, valahogy keményebb zenének tűnt. Amit tegnap linkeltem, egyértelműen keményebb.
(#15924) freaghill:
Hát na, régen volt már az a Lada korszak...
Mindenesetre a Suzuki-ba kiírom, a feeling kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Mi annak a zenének a címe ami a videó alatt megy ? Egyszerűen sehol nem találom. Előre is köszönöm.
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #15915 üzenetére
Szöveg alapján az H Bizzle-ből és a refrénből viszonylag könnyedén megtaláltam.
pucz: Már akkor is kerestem, amikor először kérdezted, de néhány közeli találat után sem hozott eredményt. Most megint megnéztem másik módszerrel, de az adott adatok alapján nem találtam meg. Nézegesd Discogson a borítókat, hátha felbukkan és felismered.
Keresésnél ne írj be semmilyen kifejezést, csak szűkítsd a kategóriákat (Format: Cassette, Decades: 1980 vagy 1990). A stílust már nehezebb meghatározni, de nézegesd végig például a Gangsta, Hip Hop, Instrumental, Thug Rap, Hardcore Hip-Hop stílusokat.Harrrr!!!!
-
pucz
senior tag
Hátha, most valaki bírna segíteni.
Szóval, szerintem egy 90's évekbeli albumról, zenékről lehet szó. Talán 80's, passz.
Találtam a youtube-on egy kis válogatást, ami hasonló stílusú.Tessék, 5:17-től szól, ami kísértetiesen hasonlít a rég keresett zenémre. De úgy, az egész videó stílusa is ugyan olyan.
Annyit tudok pontosítani, hogy volt egy zenéjük, aminek az elején mondta a tag, hogy "Shotgun", csőre tölt effektus, fegyver elsüt, és úgy jött be a zene.
Egyébként instru az album, vagy válogatás. Amibe van szöveg, az meg egyszerű mint a szög.
Ja, és még annyi, hogy (TALÁN... ) a borítóján egy tank volt, (szintén: TALÁN ) fekete fehérbe.Feldúrtam a világhálót, kerestem angol szavakkal, angol oldalon, de semmi. Anyám meg sajna kib*szta a kazit, amin rajta volt.
HÁTHA tud valaki segíteni, hátha hallotta már...
-
MODERÁTOR
-
SkyS1gn
félisten
6:20tól ismeri valaki a zenét? Még a készítők se tudták megmondani, meg próbáltam minden trükkömmel...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
freaghill
őstag
-
szami777
addikt
válasz PR0JECTNR56 #15907 üzenetére
Szia,
Linkin Park - Lost in the echo
Ha ének nélküli kell, akkor ez az instrumental kell neked.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
Ebben a videóban fellelhető aláfestő zene címét, előadóját keresem. Előre is köszönöm.
-
TomWexX
addikt
válasz Predator2 #15904 üzenetére
Az eredeti szám címe Lana Del Rey - Young and Beautiful, de hogy melyik remix, azt nem tudom.
Leginkább a Császár Előd remixhez hasonlít, de azért nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
d1abLo
senior tag
válasz koshmar #15901 üzenetére
ja csak felkeresésemre a rendezőtől kaptam egy ilyen tweetet ok18-án: @gainwardgt afraid the link not working (or my iphone) anyway send me e-mail peter. After Final I'll help you. For now I need some sleep
azóta semmi válasz..Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest