Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
Hejho
Egy zenét keresek, a mai "éjjel nappal budapest" vége fele ment, és régebben egy reklám zene volt(szerintem ilyen 2000 évek eleje körül) tudom ez így nem túl sok, amint fent lesz a videó rtlmoston és esetleg addig nem lenne meg, akkor linkelem. hátha úgyoh meg van, megtaláltam a gépemen: Caesars Palace : Jerk It Out
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Köszönetet szeretnék mondani, mert megtaláltam amit kerestem. A "reklamadatbazis " segítségével.
-
Prof01
veterán
válasz Prof01 #14587 üzenetére
Megtaláltam!
Two Steps From Hell - Blackheart (SkyWorld)Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
gabi81
tag
-
evermeet
újonc
válasz tamacsinator #14561 üzenetére
"Az AXN-n az ncis(nem az ncis:la) reklámjában megy ez a zene, mintha egy plüss maci mozgó szájjal énekelné. Keresgélem már egy ideje, de nem találom."
Sziasztok,
Ez a zene engem is nagyon érdekelne, de még én se leltem rá semmilyen formában.
Ha valaki esetleg tudna segíteni hálás lennék![ Szerkesztve ]
-
gabi81
tag
sziasztok.
ennek mi a címe?
[link]just believe in yourself
-
pakfong
tag
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
ssppiikkee
tag
RadioFace-en halottam, gyorsan telefonnal rögzítettem, de se SoundHund se tunatic, se TrackID se Shazam nem ismeri fel
Ez lenne azTuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Prof01
veterán
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. -filmzene-
A film címe: Nekem8 /Eredeti: Nothing to lose/ 1997
Fsz. Tim Robbins és Martin Lawrence.
A film végén hallható a zene. Szeretném tudni,hogy ki az előadó, és mi a szám címe.Előre is köszönöm.
Sziasztok.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv mindenki!
Újabb segítséget szeretnék kérni, most bátyómnak:
"Mi volt az a zene, amiben egy vékony, deszka csaj ugrált, és azt mondogatta, hogy "Stop, the music, STOP, STOP the music" - vagy valami hasonlót?"Előre is köszönöm!
ÁdámA térerő legyen veletek!!!
-
Vasinger!
nagyúr
-
hm
aktív tag
Sziasztok!
Csak a klipre emlékszem. 2006-2010 körüli orosz előadó, valószínűleg "egyszemélyes srác együttes", akinek több klipje is megjelent. A keresett darab romantikus vonalvezetésű, egy bugatti (vagy valami ritka dög autó) szervízben dolgozik a srác, és éjszaka elviszi próbaútra a szervízbe behozott kocsit. Ekkor összefut egy csajjal, akit felvesz, elmennek vacsizni, aztán a csattanóban meg a csaj megjelenik a szervízben a kocsijáért, amit a szerelő srác ad oda.
Ötlet?
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Boci_83
őstag
-
Aladdin
aktív tag
válasz nokia párti #14564 üzenetére
Teminátor filmek fő témája...
-
Vasinger!
nagyúr
Az introban milyen szám megy?
-
nokia párti
őstag
[link]
2:10-től az a háttérzene?
Előre is köszönöm! -
Boci_83
őstag
Sziasztok!
4:20-tól a szám címét plz! SnoopDogg, vagy 50Cent? Ezt tuti mindenki tudja rajtam kívül..Köszi
-
tamacsinator
csendes tag
Az AXN-n az ncis(nem az ncis:la) reklámjában megy ez a zene, mintha egy plüss maci mozgó szájjal énekelné. Keresgélem már egy ideje, de nem találom.
-
ridvor
csendes tag
Sziasztok
Regota keresek egy szamot.A szam instrumentalis rock szam hasonlit a Fleetwoodd Mac Albatros c szamahoz.Regen leghetett hallani a radiokban talan a Danubius jatszotta ejszakankent vagy a Juventus.Lehet hogy valami thrillerben is volt zene mert olyan borzongato ahogy nyuzzak benne a gitarhurokat(bocsi nem tudom jobban leirni).A zene egyebkent viszonylag lassu es van egy gitarmotivum ami mindig visszater Tudom keves de hatha volna valakinek otlete merre kellene keresgelnem.
Koszi[ Szerkesztve ]
-
lrigo
tag
Sziasztok!
Megy mostanában a rádiókban egy szám, ami a régi Police együttes stílusára emlékezet.
Férfi és női hang is énekel benne, illetve a refrén szerűen elnyújtva többször elhangzik a "police, police" szöveg.
Előre is köszi, ha valaki ebből a kevés infóból megtalálja ami keresek.Jó szóval oktasd, játszani is engedd... (JA)
-
pro70
senior tag
Hi!
Címét szeretném [link]
-
Aladdin
aktív tag
válasz enginev3.0 #14552 üzenetére
Goliath - Perfect Day (Original Mix)
-
Des1gnR
őstag
válasz enginev3.0 #14552 üzenetére
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
enginev3.0
félisten
1:55-től mi szól?
http://www.youtube.com/watch?v=cFfZnt7cFUoA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #14550 üzenetére
Megvan csak rossz albumban kerestem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Melyik zenét szokták Ákostól játszani mostanában? Tengermorajon kívül, és nem a tipikus sztereo se nem az előkelő idegen, van még egy
-
qdak
addikt
-
xxSanchez
őstag
Heyho.
-
pakfong
tag
válasz Predator2 #14543 üzenetére
Első kommentben ott volt a cím :
Crashing - Bob Bradley [Dubstep-Song aus der DMAX Werbung]A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MODERÁTOR
-
Fáraó
őstag
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Aladdin
aktív tag
válasz Zuperapuka #14538 üzenetére
Neeem, az nem volt ismert, az csak egy statiszta volt
-
Zuperapuka
csendes tag
A "Tudom, mit tettél tavaly nyéron" filmben szól ez a rock/metal zene a kocsiban, mielőtt elütik az embert.
Ismeri valaki?
-
pszichoapu
csendes tag
válasz pszichoapu #14492 üzenetére
Sziasztok,
Egyik kérdésemre sem tudja senki a választ?
Légyszi, ha valaki tudja, akkor segítsen!Drágám, ha jössz, ha nem, itt fél órán belül szex lesz!
-
14adam
addikt
18:50-től valaki megtudja mondani a zene címét? előre is köszönöm
-
Aladdin
aktív tag
válasz Coccolino_O #14533 üzenetére
2: Audiomachine - Guardians At The Gate
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
Hali! A videókban fellelhető zenék érdekelnének:
Bocuse d'Or 2013 - A film // trailer
Bocuse d'Or 2013 After Show Teaser
Köszönöm.
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Ennek a dal részletnek az előadóját és címét keresném.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Des1gnR
őstag
válasz petrelli93 #14527 üzenetére
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
petrelli93
csendes tag
valaki tudna segíteni? az RTL-n volt az Éjjel-Nappal Budapest, és 42:30-nál megy egy Usher szám.. de egyszerűen nem találom sehol. azt énekli, hogy 'never gonna change.. never gone away'
http://www.rtlklub.hu/most/37159_ejjel-nappal_budapest_1_resz
www.heroes-network.atw.hu
-
@Töki15
tag
Kérnék egy kis segítséget a zene maga megvan, mégis szeretném megtudni az előadót és a címet
A segítséget, köszönöm !
Üdv.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
25:28-tól kezdődő szám címét nem tudja valaki?
-
14adam
addikt
üdv
valaki megtudja mondaniebbe a videóba milyen zene szól? -
Vasinger!
nagyúr
Ma a viván ment egy szám amiben a vokál egy csajszi volt és azt mondogatta a refrénben, hogy Remedy, ennyi maradt meg. Valami pop/dance szerűség lehetett.
A Viva honlapján a listákat átnéztem, de nem nagyon találtam semmit.
-
Brucehun
aktív tag
válasz enginev3.0 #14514 üzenetére
Siimo gond!
amúgy köszönöm ez az a szám!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
pro70
senior tag
válasz enginev3.0 #14516 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Erre gondolsz?
-
pro70
senior tag
-
Brucehun
aktív tag
szoasztok!
mi annak a számnak a címe amely 3:40-től lehet hallani ebben a videóban ?
-
Ybron
senior tag
Közben megtaláltam
[link] -
Ybron
senior tag
Sziasztok!
[link]
1:58:30-kor kezdődik az a dal aminek keresném az előadóját.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Brucehun
aktív tag
-
Brucehun
aktív tag
szikasztok!
annak a zeneszámnak a címe amit 3:17-től lehet hallani ebben a videóban ?
-
JetiRulez
őstag
válasz Des1gnR #14501 üzenetére
Most már abban sem vagyok biztos, hogy nem vasárnap délután vagy este hallottam. Ott is kerestem, de egyelőre nincs találat. Megint az lesz, hogy majdnem az összes magyar címűbe bele kell hallgatnom a listából az adott időintervallumban, mert nagyon sokat nem ismerek. Azt tudom, hogy valami nagyon elvont szövege volt, lassú kántálás, egyik mostanában rádióban futó előadóhoz sem hasonlítható
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
gabor85
őstag
sziasztok.
Keresek egy klipet amiben katanával rohangásznak, talán egy férfi nő páros. a díszlet ami a klipben van ilyen szürkés kékes vagy efféle, egy feldolgozott dance számot adnak elő benne, talán Jan wayne...
Ki tudja melyik az? -
Des1gnR
őstag
válasz JetiRulez #14494 üzenetére
Én megpróbáltam, meghallgattam a rapszámokat, de nem találtam amit keresel
A lista itt található: http://hangtar.radio.hu/petofi#!#2013-02-04
Talán neked menni fogv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest