Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdkink
újonc
válasz IstvánLászló #25490 üzenetére
Úgy vettem át a cuccokat,hogy "minden be van állítva"
A sok fail után természetesen piszkáltam kicsit a biost,tiltottam az IGPt (semmi hatás) levettem minden boostot hátha (semmi) nyomtam defaultot...aztán minden vissza az "eredetire". Anno a 2.8as bartont felhúztam 3.2re de az is csak arra volt jó,hogy nyáron a 40 fokos szobában 42 legyen...Komolyra fordítva a szót,a tápomnak bírnia kéne ha minden igaz,ez volt az első félelmem,nincsen elég kraft. Ha a 6os pin nem adna eleget gondolom a lapátokat se forgatná a VGAn fagyásnál. 6pin/2x molex csatlakozót megpróbálom ha valaki ad infót melyik 2 az ami ellátja ezt a feladatot normálisan.
Ha esetleg a lappal van gáz azt ki tudom szűrni valahogy szoftveresen?
Most utolsó próbának nézek win 8.1et hátha,de nem nagyon reménykedem benne.
-
tdkink
újonc
Sziasztok!
Win7 install ha bent van a VGA még a nyelv választóig se jut el,vagy újraindul a gép vagy simán black screen. VGA nélkül simán nélkül felment. Játszottam/filmet néztem/tömörítettem nem volt gond,éjszaka viszont újraindult (nem futott semmi,kb 12 órája ment a gép) Sajnos nincsen senki a közelemben akinél ki tudnám próbálni az alkatrészeket.
Hosszú pályafutásom során még sose volt ilyen gondom (286os korszaktól ) tehát lövésem sincsen lehet e valahogy szoftveresen tesztelni a lapot/procit/ramot esetleg a tápot (táp műterheléssel megoldható lenne de az eszközök nem adottak)
Recskátol vettem a cuccokat (lap/ram/proci/vga) aki elvileg megbízható csak most nyaral,nem akarom folyton cse**tetni.Giaga B75M D2V
I3 2130
Samsung 4GB 1333MHz
Giga GTX750 ti 2GB (dupla ventis)
Chieftec GPS-400aa-101-a 400W
Seagate 500GB
Win7 ulti 64Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest