Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Hali.
Adott egy Asus H97m e lap ami nem megy tovább a boot screennél. Bejon az Asus logó és ott megall. Memóriákat probaltam mashova rakni meg probaltam csak eggyel is. Próbáltam clear cmost bár nem tudom sikeres volt e mert abban a jumper állásban a gép el se indult semmit. Otletek?
-
Gyick
őstag
-
Gyick
őstag
üdv!
Olyan problémám van hogy tegnapi nap ugy indult a gépem hogy megnyomtam a bekapcsolo gombot kicsit pörgött a venti kb 1mp-t és leállt.Utánna áramtalanitottam és utánna elindult.Ma reggel beakartam kapcsolni és nem csinál semmit...Táp mehetett tönkre?Fsp everest 500w 80plus
Lehuztam már róla mindent most sincs semmi...
Minél tudnék még probálkozni?[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés.Nektek milyen gyakran fagy le a gépetek? -
Gyick
őstag
Üdv!
Tud vki megoldást arra hogy a gépem miért indul újra/ill fagy ki néha?
Memtestet csináltam (2 órán keresztül semmi),tuningolva nincs nem is volt soha.Vagy újra indul,vagy néha szétesik csikossá válik a kép és fagy,néha kékhalál(page fault in non paged area vagy vmi hasonló).Teljesen rendszertelen idöközönként vagy napokig semmi,van mikor óránként akár többször.Konfig a nickemnél.(annyi a változás hogy 1x2gb ram van a 2x2gb helyett)Én arra gondoltam hogy esetleg a biosban nem jó-e valami(memória beállitásoknál)(reset voltmár).Driverek mind hivatalos honlapróll valók.Detuning esetleg javithat a stabilitáson?Ha igen akkor mit kellene lejjebb venni? -
Gyick
őstag
válasz eddieke666 #8746 üzenetére
Nekem ugyanez volt a gépemmel,ki vettem az egyik memória modult és utánna nem volt semi baja.Az a poén hogy a videókártya lede gyulladt ki nálam és a monitor sem kapott jelett ezért meg voltam szentül gyözödve róla hogy a videókártya halt meg.Ha van lehetőséged probáld ki másik memória modullal.
-
Gyick
őstag
Próbléma megoldva.Az egyik kingmax ddr3-as ram modul okozta a problémát,de azért arra kurva kiváncsi lennék hogy a videokártya ledének (ami megnéztem akkor kellene felvillania ha eléri a kritikus hőmérsékletet) miköze van a ramokhoz.Ez megmagyarázza hogy miért fagyott mostanában a photoshop cs4,meg a wow errorokat.Mind1 elég lesz 2gb is amig ki nem cserélik ezt garba.
-
Gyick
őstag
Sziasztok!Lécci segitsetek
Egy napig nem voltam itthon,mikor elment em nem volt semmi baja most meg beakarom kapcsolni nem kap jelet a monitor,a gép áram alatt volt.Gondoltam arra hogy a monitor az analogon keresi a gépet mert jártam már úgy de nem az,probáltam a vga-ba nem dvi kábellel hanem d-subbal(azzal a régivel asszem igy hivják),igy se kap jelet.Mikor nem voltam ithhon fütés nem volt a szobában lehet a hidegtől lett vmi baja?Bár olyan hideg nem lehetett max 10C fok.Próbáltam a videokártyát kiszerelni portalanitani ez sem járt sikerrrel.Egy 4870 vaporx kártyáról lenne szó,ami van rajta piros led annak villognia kell??(lehet hogy eddig is villogot eddig nem figyeltem).a konfig olvasható a profilomnál,én már lassan kifogyok az ötletekből.lécci segitsetek nem szeretnék karácsonyra gép nélkül maradni pont mikor ráérnék játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- World of Warships
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest