Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZaB
csendes tag
Normál cpu behelyezéstől elhajolhat a foglalat pár lába/tüskéje? Mennyire könnyen sérül?
Úgy néz ki megvan a gép nem indulás oka. Csak nem értem.. -
SZaB
csendes tag
Ezen alapon sajnos nincs led, de hallom, hogy egy idő után a vinyó felpörög szépen lassan és a proci ventije is megy. A VGA ventije(mindhárom) csak meg-megrándul, de nem indul el.
Most ebben a gépen is a 270x van és megy probléma nélkül, szóval a proci, lap és ram kombóval nem stimmel valami szerintem. -
SZaB
csendes tag
válasz trancemusic #27050 üzenetére
Tápnak bírnia kellene nem? Jelenleg azt raktam a régi gépembe amiről most is írok.
Ma már nem küzdök vele, de holnap CMOS-t megnézem még1x, lehet félredugtam már mérgemben. -
SZaB
csendes tag
Procit nem (nagyon) lehet fordítva betenni, mert jelzi az egyes lábat a procin és a foglalaton is. Kivettem, visszaraktam semmi. VGA-t is kivettem már és próblkoztam csak az alaplapi foglalttal, de nincs jel. Ramokat az összes létező variációban próbáltam.
Holnap kipróbálom 4Gb rammal hátha, plusz mégegy CMOS clear.Tápból mit köthetek el? 24es csati és a 8-as csati megy a lapra. a VGA megkapta a 2*6-os tápokat.
-
SZaB
csendes tag
Sziasztok!
Ma meghozták az új gépemet (i5 4590, asrock H97M Pro4, 2x4 Gb 1600Mhz Kingston Hyperx Fury, FPS 550W, R9 270x, 128Gb SSD, 1 Tb és 500Gb HDD).
Összeszereltem, kábeleket gyönyörűen elvezettem ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Tökéletes csak éppen nem indul Alaplap, proci és ram hármas az itteni ajánlások alapján lett kiválasztva, de valami nem stimmel. Pár gépet már összeszereltem, de az új intel procikkal még nem volt dolgom. Valakinek van valami tippje mit nézzek meg?
Előre is köszönöm a segséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest