Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz Norby86 #40916 üzenetére
Szia!
Ugyanez a hiba fenn áll nálam is. Ugyanígy Tv-re van kötve a gép, de ha a folyosón kapcsolnak egy villanyt, akkor sokszor elmegy pár másodpercre a kép, és visszajön, úgy mint neked. Nálam volt már cserélve több minden is, mióta fenn áll a hiba (nem emiatt, csak frissítettem ezt azt a gépben), továbbra is van, nem tudom mitől lehet.
Szerintem nem a gépben van a hiba, hanem valahol a kábelekben a falban, vagy nem tudom.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ricsi99
addikt
válasz Norby86 #40927 üzenetére
Nem kell oda komoly kábel ,én pl hangfalnak a zsinorjával csináltam meg.
Nagy áram ot max akkor jelenhet meg ha valami zárlatos lesz.
De azt csináld meg gyorsan mert a statikus elektromosség az nagy úr... pc meg a szerkezete miatt hajlamos feltöltödni
Tv-n meg pl az anterna bemenet részénél simán be lehet csiptetni egy vékony kábelt , régi koax külsö része össze van kötve a tv föld részével az árnyékolás miatt.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Norby86 #40925 üzenetére
Gondolom te is végignéztél már mindent normális logikus úton hogy mi lehet.
Írtam csak tippelek:
Tőlem cserélhetsz pc tápot is.Hdmi kábel is különbözö minőség ,van ócó meg méregdrága.
Valahogy változhat a jelszint a kábelen azért kapcsol szét a driver gondolom.
A földelést nem lehetne valahogy szinkronba hozni? Panelba nincs földelt konnektor?
Én annó amikor albérletbe laktam , elég tré volt akkor ott a pc földelését úgy oldottam meg ,hogy a pc gépházát egy darab zsinorral rákötöttem a radiátorra,már akkor is barkácsoltam a gépet és az úgy nem buli ,hogy statikus elektromossággal feltölve hozzányultam valamihez és rendes kis szikra volt amikor hozzáértem a gépházhoz.... a tv-t szintén kellene...
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Norby86 #40921 üzenetére
Tápot az utolsó esetben cserélnék ,a gépben... win10 meg egyforma a vélemény.
Gondoltam ,hogy tv táp benne van a készülékben.
Most csak akkor a lámpával problémázik?
csak tippelgetek..
Nem tudodom ...a vga driverben nem lehet erölteni ,hogy akkor is tolja ki a hdmi-n a képet ha nem érzékel monitort? hibát nem szüntetné meg de elfedné
Vagy nézted már másik hdmi kábellel?
Földelés rendben van? mondjuk passzolom ,hogy a tv -nek van e rendes földelt dugója
Panelházban azért rendben szokott lenni az áram... kertes házakban volt annó ,hogy a 380 ból volt losztva a 220Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Norby86 #40916 üzenetére
Nem lehetséges ,hogy a tv tápja nem birja az áram ingadozást?
Vga a jelszintet saját energiaforrásaiból állítja elő digitálisan... mire azzal gond lenne már 100* lefagyna a gép.
Hogyan van neked a 220-as rendszer? Lehet csak a tv-t kellene átdugni másik konnektorba.
Én úgy tesztelném le ,hogy a tv-t ahol most van abba dugnák egy elosztót ,bedugnám abba a tv-t meg mellé valami nagyobb elektromos fogyasztót... pl mikrót ,vagy valami ilyesmit aztán azt ki be kapcsolgatnám , hogy akkor mi a helyzetFirefox /többi mizértát meg ,úgy tudod tesztelni ,hogy csinálsz egy live linuxot pen drive ra... ha ott megy minden akkor nem hw hiba... (szerintem első blikre én win10 -re gyanakodnék... nagyon hajlamos régebbi hw- tük furcsa hibatüneteket létrehozni)
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest