Hirdetés
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
válasz Graphics #30218 üzenetére
Igen, laptop.(Honlapja szerint tesztelve van már rajta a Win10 és minden driver működik) Játszottam, és közben frissítette le az Intel 5500-at a Windows, aztán elfeketedett a játék, kiléptem belőle és újra elindítottam, minden ment pöpecül. Aztán vége lett a játéknak, elindítottam a következő menetet, és ennél a játékmenetnél történt az eset kb 35 percnél, de előtte nem volt semmi gond, és azóta sem, szóval szerintem egyszeri eset volt a driver miatt.
HD Sentinel nem ír semmi hibát, alacsony hőmérséklet és 100% kondíció.
Köszönöm a segítséget, ha észreveszek bármit, írok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest