Hirdetés
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz mouzrr #30217 üzenetére
Laptop?
Az egyik valami Intel driver, vagy program ami kiakadt, a NTOSKernel viszont más jellegű hiba.
HDSentinel minden oké?
Win10 ,amint látom: [link]
Előforduló eset, itt részletesen találsz róla infót, elvileg driverhiba is okozhatja, ami az intellel esetleg összefüggésben lehet.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
mouzrr
őstag
válasz mouzrr #29079 üzenetére
Valaki erre? Több éve van ez így a gépemmel, hogy tök random lefagy, akár ha hagyom állni, akár ha játszom, akár ha böngészek. Többször pasztáztam már át a videókártyát és a processzort, a ramokat megcseréltem, beszereztem új tápot(XFX Pro450w), új HDD-t, új SATA kábeleket(nem is egyszer).
Nagyon idegesítő ez a fagyogatás és az évek során nem sikerült rájönnöm hogy mi okozza. Valaki tudna segíteni hogy miket kéne még megnéznem? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz mouzrr #25031 üzenetére
Akkor marad még a BIOS ellenőrzés, frissítés, és a másik háló kártya kipróbálása.
MasterDeeJay: Könnyen lehet, hogy az alaplap megadta magát. Az történhetett, hogy a tápegységet túlterhelted, emiatt lecsökkent minden feszültség. Alacsony feszültség tud produkálni érdekes dolgokat. Az is lehet, hogy a túlterhelés miatt a tápegység zárlatos lett. S az rántotta magával az alaplapot.
Most az alaplap úgy viselkedik, mint amelyik nem tudja felismerni a cpu-t. Ez adódhat abból, hogy rossz a cpu, illetve abból is, hogy az alaplap hibásodott meg úgy, hogy nem tudja lekezelni a cpu-. Próbáld ki a cpu-t másik alaplapon, vagy másik cpu-t próbálj ebbe az alaplapba beletenni. Hátha csak a CPU szált el. Ha az jó, akkor meg kereshetsz a PH-n másik lapot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mouzrr #25028 üzenetére
Vedd ki az alaplapot, s nézd meg, nem e testel valahol(elvileg kéne lennie szigetelő alátétnek). A fent említett hibát akkor okozhatja, ha az alaplap is kap belőle. Okozhatja maga a tápegység is ugyanezt. Sőt, a tápegység sok mindent okozhat. Próbálj másik tápegységet. Illetve terheld meg a gépedet tesztprogramokkal.
Mivel feltöltéssel van gondod, (a játék, meg egyéb dolog gondolom megy probléma mentesen), ezért javaslom egy új LAN kártya beszerzését az integrált helyett (ha tudsz, kérj kölcsön egyet, ami biztosan jó, ha nem integrált, akkor is).
Első nekifutásra ennyi.
(#25022) kissz84: Próbálj BIOS-t frissíteni. Tápegységdet pedig vidd el oda, ahol a VG-kat próbáltad, s a Te tápegységeddel is teszteld meg a másik gépben a VGA-kat. (ha ott jók a VG-k a tápegységeddel, akkor nincs baj ezekkel, marad az alaplap)[ Szerkesztve ]
-
SigmaW
tag
válasz mouzrr #25025 üzenetére
Sziasztok, a gépem játék közben, esetleg HD videók közben, vagy csak úgy randomra, lefagy, újraindul, hang is befagy, van hogy nekem kell újra indítani, szoftveres gond nem lehet, volt újra húzva win, de nem javult.. Emellett sokszor, csak úgy belassul, randomra, 30-40 mp múlva helyreáll.. help! (én tápra gyanakszom, crash után kernel-power 41-es hiba van eseménynaplóban)
Paraméterek:
AsRock 970 Extreme4
Phenom 2 X4 955BE
CSX CEC 4GB 1800Mhz
Zotac GTS450 A.M.P.
M-tech 450W tápüdv
Rendszergizda :)
-
berzebub
aktív tag
válasz mouzrr #24084 üzenetére
Mik csatlakoznak a géphez USB-n?Lehet valami driver gubanc van és az tartja "ébren" a gépet.Milyen gép amúgy Laptop,Desktop?Nekem egy Acer laptopnál volt hasonló problémám,csak nekem az istenért sem akart alvó módba menni.Egy újrarakás megoldotta a gondot.
Heghlu'meH QaQ jajvam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest